Şimdi Ara

Sağlam bir RPG ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sizin de denediğiniz,beğendiğiiz güzel bir rpg oyunu biliyorsanız lütfen konuma yazınız.
    MMORPG değil RPG olacak. Diablo gibi fakat yenilerden olsa daha güzel olur.

Titan Quest'e merak sardım. Şu an indiriyorum. Titan Quest ile ilgili bir sorum olacak. Titan Quest'de istediğimiz class'ta karakter açabiliyormuyuz? (Mage,Warlock,Druid,Warrior,Paladin Bunları bi yerden hatırlayan vardır )
    Büyüler falan da var mı?

Oblivion için de bu sorum geçerli

World of warcraft oynuyorum MMORPG. RPG olarak da büyücü,warrior falan oluşturabileceğim bir RPG arıyorum. Yorumlarınızı bekliyorum WoW gibi ama Offline olacak

• icewind dale 2 var, forgotten realms ta geçen 3rd edition kurallarına göre.ama max. 6 kişilk party oluşturabiliorsun 2 de olur 6 kişide.bütün D&D classları var bu oyunda,hikayesi zaten Black Isle sağolsun efsanevi.

tek kişilik diablo titan quest gibi oyunlar pekte RPG sayılmaz çünkü rol yapmıyorsun gidip adamları tek başına kesip biçiyorsun.böyle bir oyun arıyorsan SACRED güzeldi.
  • neverwinter nights ve neverwinter nights2 güzel rpg ler. ama turn base dir. güzel rpgler genelde turn base olur. baldurs gate var arkadaşın dedigi gibi icewind dale var fallout 1-2 (cyberpunk seversen)var KOTOR (starwars evreni, jedi olmak çok hoş bişey)var. ama çogu turn base.

bide fallout u yapanların bi oyunu dahavardı arcanium diyesim geliyor ama hatırlamadım. oda güzel bir rpg idi teknoloji olanbir dünyada büyücülerinde oldugunu düşün iki dünya birleşmiş gibi, hoştu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Will -- 28 Mayıs 2007; 14:18:04 >
  • Titan Quest i çekiyorum şu an.
    Sistemim:

intel P4 2.8
    Ram 512
    ATI 9800 Pro

Ekran kartıma güveniyorum fakat RAM patlak verecek kesin... Deneyen varmı arkadaşlar TitanQuest'i 512 ram de?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan301 -- 29 Mayıs 2007; 7:25:17 >
  • ben baldurs gate 2 oynuyorum, yeni başladım şu sıralar
    ice wind dale2 tarzında tabi baldur daha önceden yapılmıştı,
    ama ben icewind dale 2 yi önceden oynamıştım
    baldur un 1. oyununnu oynamadım, sadece hikaye ileride olması kötü
    kotor, fallout titanquest gibi oyunları oynamadım ama icewind dale2 kadar sevdiğim bir oyun olmadı, oblivion gibi mmorpg oyunlar pek sarmıyor first person görünümlü olduğu için
  • Icewind Dale ? Rpg ? Hack & Slash ?
    Höh ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozan301

Titan Quest i çekiyorum şu an.
    Sistemim:

intel P4 2.8
    Ram 512
    ATI 9800 Pro

Ekran kartıma güveniyorum fakat RAM patlak verecek kesin... Deneyen varmı arkadaşlar TitanQuest'i 512 ram de?

p4 2.8 HT işlemci
    ati 9600 xt ve 512 mb ram ile oynamıştım
    sorun çıkmadı

şimdi 1 gb ram ile oynuyorum, pek fark göremedim
  • Arkadaşlar Titan Quest'te öldüğümüzde kaybımız ne oluyor?
  • diablo,titan quest rpg değildir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: özzer

diablo,titan quest rpg değildir.

Katılıyorum... Rpg soslu action oyunu olurlar olsa olsa.
  • Arkadaşlar Titan Quest'te öldüğümüzde kaybımız ne oluyor?

Experience mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: özzer

diablo,titan quest rpg değildir.

hack&slash dedikleri olaydı değil mi;önüne geleni doğra walla titan dan hiç zevk alamamıştım zevk meselesi;oynamayan arkadaşllara spellforce u da tavsiye ederim;bir oyunda rpg ile rts bu kadar mı güzel sentezlenir
  • Spellforce'u denedim. Bu zamana kadar denenmez mi o oyun
  • ozan titan quest dedikleri gibi rpg değil yada tam rpg değil. Ama yinede oynamanı tavsiye ederim. Baldurs gate ve icewindale için iyi ingilizcen olması lazım o da aklında bulunsun.
  • sağolun beyler sayenizde uzun soluklu oyunlar oynicam , hemen hemen hepsini buldum
  • viking uzun soluklu diyorsan ben sana hemen 1-2 tane daha kaliteli ekliyim.
    Neverwinter 1 ve ek paketleri.
    Planescape torment.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fifo

viking uzun soluklu diyorsan ben sana hemen 1-2 tane daha kaliteli ekliyim.
    Neverwinter 1 ve ek paketleri.
    Planescape torment.

Neverwinter ı aldım diğerini de bulmaya çalışacağım . Bayılıyorum bu tarz oyunlara başına oturuyoum bakıyorum ki zaman su gibi akıp gitmiş , hiç sıkılma yok harika beah.
  • Neverwinter güzel mi? TQ bitince ona başlıyım

edit: feel so bad yazdıkların için teşekkürler. Demek oblivion'da yaratık öldürerek yada quest yaparak levell atlamıyorsun. Skill yükselterek atlıyorsun. okey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan301 -- 3 Haziran 2007; 10:22:36 >
  • sana tavsiye RPG oyunlarına bulaşma!!

Ciddi derece bağımlılık yapıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozan301

Neverwinter güzel mi? TQ bitince ona başlıyım

edit: feel so bad yazdıkların için teşekkürler. Demek oblivion'da yaratık öldürerek yada quest yaparak levell atlamıyorsun. Skill yükselterek atlıyorsun. okey

Neverwinter çok iyi ama TQ gibi değil TQ HS mantığında bir oyun Neverwinterda biraz daha araştırmacı olmak gerekiyor

Barman in dediği doğru , iyice düşün taşınmak lazım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.