Şimdi Ara

sağ kaburga iç kısma ara ara agrı var napcaz ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar, benim bi maruzatım var :) .. ara ara sağ kaburganın iç tarafında kucuk kucuk agrı hissediyorum. uni deyken 5 6 sene cok alkol tukettim onunla alakası olabilrimi ?? zaten şimdilerde de cok alkol aldıgım gunlerin ertesinde hissediyorum bu agrıyı..

ufaktan akılda kalıcı bi agrı rahatsız ediyor adamı psikolojik olarak.. :S

F.C. INTERNAZIONALE MILANO 1908

●Forumdaki Inter'lilerin Buluşma Noktası -> Tıkla
  • Reflü kardeşim. Aynı ağrı bendede var doktorada göründüm strest-yağ-alkol-cola gibi şeylerden uzak duracaksın. Ben şuan oruç tutuyorum gece sahurda yemek yedikten sonra en az 2 saat sonra yatağa giriyorum çünkü midemdekiler tamamen anca sindiriliyor eğer yedikten hemen sonra yatarsam mide içindekiler boğaz boruma kaçıp hem mide ağrısı hemde dediğin gibi kaburgalarsa ağrı yapıyor benimde sağ kaburgalarımda ağrı var 5 aydır. Doktora gidersen lansor adlı mide asit dengeleyici ilaç verir bu ilaçlar günübirlik rahatlatır. Şuan bile kaburgamdaki ağrıları hissedebiliyorum zaman zaman özellikle sırtüstü yatınca.

Bu sorundan kurtulmanın yolu yok sayılır. Ama ağrıları azaltabilirsin. Az yersin. Yedikten hemen sonra yatmazsın vs vs. Kesin çözüm ameliyattır.

Geçmiş olsun
  • karaciğerin bakım zamanı gelmiş bence....

Orijinalden alıntı: KöpeklereFısıldayanAdam

Reflü kardeşim. Aynı ağrı bendede var doktorada göründüm strest-yağ-alkol-cola gibi şeylerden uzak duracaksın. Ben şuan oruç tutuyorum gece sahurda yemek yedikten sonra en az 2 saat sonra yatağa giriyorum çünkü midemdekiler tamamen anca sindiriliyor eğer yedikten hemen sonra yatarsam mide içindekiler boğaz boruma kaçıp hem mide ağrısı hemde dediğin gibi kaburgalarsa ağrı yapıyor benimde sağ kaburgalarımda ağrı var 5 aydır. Doktora gidersen lansor adlı mide asit dengeleyici ilaç verir bu ilaçlar günübirlik rahatlatır. Şuan bile kaburgamdaki ağrıları hissedebiliyorum zaman zaman özellikle sırtüstü yatınca.

Bu sorundan kurtulmanın yolu yok sayılır. Ama ağrıları azaltabilirsin. Az yersin. Yedikten hemen sonra yatmazsın vs vs. Kesin çözüm ameliyattır.

Geçmiş olsun

reflu cıkarsa mutlu olurum biliomusun :S .. ya işte cahillik bizdeki.. neden doktora gitmiosam? hem sıkıntısını yasıorum hem doktora gitmiorum.. neden?? ya bişe cıkarsa.. şimdi de uni bitti ne sigorta var ne bişe gss yi yatırınca gidicez artık doktora napalım :) saol bu arada anklasılmaz sekilde bunu gorunce rahatladım :)

• rainmaster33 kullanıcısına yanıt

aynısından muzdaribim, siz baktırdınz mı ?

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.