Şimdi Ara

Safari ve DH Uyumsuzluğu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mac sahibi arkadaşlar sizde de böyle bir sorun var mı?

    Donanımhaber'in Mini, Mobil, Tablet ve Masaüstü sürümlerinin hepsinde Safari ile bağlanmaya çalışınca yavaşlık ve bazen sayfayı hiç yüklememe, cevap atarken sayfanın bir anda gitmesi ve geri dönüp aynı yazıyı tekrar yazıp mesajı tekrar gönderme, yazdığınız mesajda Türkçe karakterle varsa bunların karmaşık şekiller şeklinde görülmesi gibi sorunların çoğunu Macbook'ta ve iPhone'da da yaşıyorum.

    İlk başta kullandığım Mac'te sorun olabileceğini düşünüp Apple'dan destek aldım. Gerekli sıfırlamalar, düzenlemeler zerre fayda sağlamadı. Bataryayı sömüren Chrome'dan girince sorun yok ama Safari'den bağlanınca büyük sorunlar baş gösteriyor sitede. Aynı şey iOS'ta da mevcut.

    Sonrasında forumda bundan ara ara yakınanlar gördüm. Çünkü sorun sadece Donanımhaber'e girince oluyor. Bu konuda sorun yaşayan var mı? DH Safari için düzgün bir çalışma yürütmüyor sanırım

    Not: Bu mesaj da yine 2. kez girilince sayfaya yüklendi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onder.t -- 11 Ağustos 2016; 15:05:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • ios da aynısını yaşıyorum 1 haftadır fakat sadece safari değil chrome da da var bende ikinci kez atınca atıyor
  • Maalesef zaman zaman bende yavaşlama sorunu yaşıyorum
  • Çok sinir bozucu bir durum. Şu an mesela Mini sürüm çalışmıyor, mobil sürümde de her seferinde aynı mesajı 2 kere yazmak gerekli. Bir mesaj yazdığımda sürekli kopyalıyorum, biliyorum ki 2. seferde gidecek o. aynen şu an yapacağım gibi..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorun bendede var ve hala devam ediyor bi ara sierra beta'ya geçmiştim onda site 1 saat takılıyordu sonra mecburen el capitana döndüm gene kopmalar site açılmamaları oldu gene kasıyor bazen hala ama sierra kadar değil sitenin uyumlu hale getirilmesi lazım safari ile.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.