Şimdi Ara

#Safari iOS 9.3 Bugs! / Cihaz ve sürüm belirtelim! Sürüm: 9.3 (13E234)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
1.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mesaj yoluyla gelen linki kopyalamaya çalıştığımda uygulama dondu ve kapatmak zorunda kaldım. Bunun dışında ''bug'' olarak tanımladığımız şeyleri yazarsanız en azından bizde bakabiliriz. 6'da bir arkadaşıma denettirdim böyle bir sorun olmamış.

Safari'de arama yaparken uygulama çöküyor. Donanım Haberin mobil sitesinde hesabıma giriş yapamadım.

YouTube son güncelleme ile açılırken ortada siyah bir şeyin olduğunu fark ettim. Cihaz: iPhone 6S 64 GB / Sürüm: 9.3 (13E234)

Belirsiz sürümlerde ki kullanıcı yorumları da sıralanmıştır.

@Psdsisyagghcao Hocam bende de müzikte sıkıntı var güncellemeden önce bişey yoktu ama şu an takılmalar var bazen uygulamadan atıyor. Mesela örnek vereyim tiestonun popüler parçalara girip azcık aşağıya indiğimde takılmalar başlıyor ve atıyor. Bende 5S var 16 lık.

@godzilla34 Bende 6s var bu sabah kendi kendine donmaya başladı cihaz durduk yere ben ota üzerinden güncellemeyle yapmıştım Apple aradığımda sıfırdan kurulum yapın dendi hatta cihazın hangi saatlerde kaç defa donduğunu bile söylediler ...bende sıfırdan kurdum şuan sıkıntı yok ..

@Melisaaaa0 arada bi Safari'de donuyor ayrıca arama ekranında klavyeyi açarken klavye kasarak grliyor arada bi hafif takılmalar oluyor cihaz 6s güya en güçlü cihaz olarak aldık ama o kadar stabil felan degil 6 gibi çalışıyor resmen cihaz

@Scroman's -Mesajlarda silme işleminde silinecek mesajlar seçiliyken yukarı çıkıp eski mesajları yükleyince seçili mesajlardan tik kalkıyor. Bu durum canımı çok sıktı 150 mesaj seçmişim bi yukarı çıkıp eski mesajları yeniliyorum pat hepsinden seçim tiki kalkıyor.
    -Beyaz klavyede üstten mesaj gelip hızlı cevaplama yapınca klavye siyaha geçerken takılıyor.
    -Hücresel kapa-aç butonu hala kasarak kapanıyor.
    -Safaride sekme açıkken istediğim sekmeye basınca hemen geçmiyor 1-2sn bekleme oluyor.

@M.Uzun Pil kısmındaki gösterge hatalı gösteriyor. Beklemede olan sureyi kullanıma ekliyor ve akşam olunca 9 10 saatlik kullanım olduğunu söylüyor. iPhone 5s 32 GB var.

@Türkbey kapatıp tekrar açıldığın da ilk ekran gelirken hafif takılma var ve kamera donması hala devam ediyor

@lionel1 benimde takvimde bug var 1911 öncesinin yıl kısmı yazmıyor ve bazı aylar eksik mesela eylül ekim kasım yok :) kilit ekranında mesaj cevaplamayı açarken sanki biraz kasıyor gibi ama çok rahatsız etmiyor. bir de dün %100 den 99 a 2 dakkada düştü :)

@ROUGE44 Ipad 2 de ios 9.3 guncellemesin den sonra etkinlestirme hatasi aldim ne denedigsemde 3 4 gun olmadi 4 yillar bilgiler bi ton resim falan yedekte almamistim hersey gitti restore yapmak zorunda kaldim.Oyle icime oturduki sadece allah belani versin apple diyebildim

@nibbleArt Çıldırtan meşur safari bug'ını yaşyorum. Yetmezmiş gibi chrome da da yaşıyorum aynı sıkıntıyı. Sadece google aramada oluyor ama. şimdilik java scripti kapatarak çözüm buldum.

@RASP Telefonu 9.2.1ye temiz restore ettim sonra 9.3 e ota dan geçtim. 9.2.1 den önce ki bir albüm karşıladı beni müziklerde ve oynatilamiyor hatalı, ota dan önce indirdiğim 3-5 şarkıyı tekrar indirmek durumunda kaldım, telefona yüklü değil gösteriyordu.

@serdarlike bende twitter bazen donuyor. hiç olmazdı.
    fotoğraf uygulamasından google keep'e foto aktardıktan sonra bir süre donuyor. en baştan beri devam 9.3 de çözmedi.
    onun dışında daha önce yaşadığım sorunların neredeyse tamamından 9.3 ile kurtuldum.

@say Safari resmen çalışmıyor, chrome da aynı şekilde ancak yeni sekmede aç diyince açılıyor.

@Knock Code Ben batarya konusunda dertliyim. 3g de resmen dakikada %1 %1 dusuyor. Cihazi apple store'a goturdum genius telefon bataryasinin %105 verimlilikte oldugunu soyledi. Full 3g kullanimda %10'a kadar 5 saat kullanim anca goruyorum. Cihaz i6 plus

@lionel1 bende bir de operatör fontu sürekli değişiyor bazen VODAFONE TR bazen Vodafone Tr oluyor çok sık oluyor bu

@WhiteLeon Uyarılarım gözükmüyor programdan mesaj gelinde 6-7 defa gelmiş gibi gösteriyor

@imdat gönülçalan IPHONE 6+ kullanıyorum herhangi bir yere yazı yazarken klavye takımı geç açılıyor daha önce yoktu.

@slhttnshn61 Mesajları silmek için sola çektiğimde sil butonu geliyo ve silmeden 1 sn sonra tekrar geri gidiyo. Bir kaç kez sola çekince anca duruyo ve öyle silebiliyorum mesajları.

@tahayusuf23 İnstagram mesajlar kısmı donuyor. Maçkolik facebook twitter gibi uygulamalardan atıyor. Pil yüzdesi arada sırada kayboluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mad -- 30 Mart 2016; 3:36:02 >

• Hocam bende de müzikte sıkıntı var güncellemeden önce bişey yoktu ama şu an takılmalar var bazen uygulamadan atıyor. Mesela örnek vereyim tiestonun popüler parçalara girip azcık aşağıya indiğimde takılmalar başlıyor ve atıyor. Bende 5S var 16 lık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psdsisyagghcao -- 29 Mart 2016; 3:50:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 6s var bu sabah kendi kendine donmaya başladı cihaz durduk yere ben ota üzerinden güncellemeyle yapmıştım Apple aradığımda sıfırdan kurulum yapın dendi hatta cihazın hangi saatlerde kaç defa donduğunu bile söylediler ...bende sıfırdan kurdum şuan sıkıntı yok ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi godzilla34 -- 29 Mart 2016; 5:10:24 >
  • arada bi Safari'de donuyor ayrıca arama ekranında klavyeyi açarken klavye kasarak grliyor arada bi hafif takılmalar oluyor cihaz 6s güya en güçlü cihaz olarak aldık ama o kadar stabil felan degil 6 gibi çalışıyor resmen cihaz

• -Mesajlarda silme işleminde silinecek mesajlar seçiliyken yukarı çıkıp eski mesajları yükleyince seçili mesajlardan tik kalkıyor. Bu durum canımı çok sıktı 150 mesaj seçmişim bi yukarı çıkıp eski mesajları yeniliyorum pat hepsinden seçim tiki kalkıyor.
    -Beyaz klavyede üstten mesaj gelip hızlı cevaplama yapınca klavye siyaha geçerken takılıyor.
    -Hücresel kapa-aç butonu hala kasarak kapanıyor.
    -Safaride sekme açıkken istediğim sekmeye basınca hemen geçmiyor 1-2sn bekleme oluyor.

• benimde takvimde bug var 1911 öncesinin yıl kısmı yazmıyor ve bazı aylar eksik mesela eylül ekim kasım yok :) kilit ekranında mesaj cevaplamayı açarken sanki biraz kasıyor gibi ama çok rahatsız etmiyor. bir de dün %100 den 99 a 2 dakkada düştü :)
    2011 Fiat Linea 1.3 m.jet (2017)
    İphone 14 Pro (2023)
  • Ipad 2 de ios 9.3 guncellemesin den sonra etkinlestirme hatasi aldim ne denedigsemde 3 4 gun olmadi 4 yillar bilgiler bi ton resim falan yedekte almamistim hersey gitti restore yapmak zorunda kaldim.Oyle icime oturduki sadece allah belani versin apple diyebildim

• Ayrıca 64 GB ise o sorunlar normal.
  • Telefonu 9.2.1ye temiz restore ettim sonra 9.3 e ota dan geçtim. 9.2.1 den önce ki bir albüm karşıladı beni müziklerde ve oynatilamiyor hatalı, ota dan önce indirdiğim 3-5 şarkıyı tekrar indirmek durumunda kaldım, telefona yüklü değil gösteriyordu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben batarya konusunda dertliyim. 3g de resmen dakikada %1 %1 dusuyor. Cihazi apple store'a goturdum genius telefon bataryasinin %105 verimlilikte oldugunu soyledi. Full 3g kullanimda %10'a kadar 5 saat kullanim anca goruyorum.

Cihaz i6 plus

Nokia 6600 (2006)
    Nokia E71 (2011)-Nokia E72 (2012)
    iPhone 5s (2014)
    2011 Fiat Linea 1.3 m.jet (2017)
    İphone 14 Pro (2023)
  • Aaaaah ah steve reyiz olsaydı bunlar olur muydu. Telef ettiler iosu. Ufak tefek buglar neysede şu safari davası gelmiş geçmiş en büyük fiyasko bence.
  • ROUGE44 R kullanıcısına yanıt
    4 yıllık verilerinizi yedek almamak nasıl bir mantıktır çözemedim. Bu kısımda yedek almayarak en büyük hatayı yapmışsınız siz. Etkinleştirme hatası ise serverların yoğunluğundan kaynaklanıyordu. iTunes'a bağlayıp bir süre bekleyince düzeliyordu.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.