Şimdi Ara

Saf olmak nedir?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
3
Favori
9.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar sosyal manada saf olmak nedir? Bir insan ne yaparsa ona saf derler.Sanirim ben süzme safim.Son günlerde arkadaslarim (bir birini tanimayan) Sen cok safsin bu dunya icin cok iyisin, herkesi çok iyi saniyorsun herkesi kendin gibi saniyorsun, cok saf ve iyi kalplisin diyorlar.Ilerride cok buyuk sorunlar yasarsin diyorlar,Bunlari ben kötu birsey olarak algilamadim.Haklilar.Beni korumak uyarmak istiyorlar ama benimde aklima bu durumdan kurtulacak bir fikir gelmiyor' bana yardim edebilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

-Milli Kayınço-
  • Saflık bence normal şeylerde zeki olan ama bazı şeyleri aşırı iyi neyitenden göremeyen insanlardır. Hoşgörüsü tavan yapmış ve bu artık onun zararına olmasıdır ben böyle düşünüyorum. Bende o konuda safım güvenirim böyle sıcakkanlı insanlara veya bir kötülük yapsa bile bana yinede ona bişe demem insanları üzmeye kıyamam gibi bişe. Yani insanı çok yoruyor ve kazık yemesine sebep oluyor ama iyi yanı şu toplumda sevilirsin ve bir gün birisine dolduğunda ve onun ağızını ve burnunu kırdığnızda herkes sizin %1500 haklı olduğunuzu daha görmeden bilir. Ben böyle düşünüyorum eğer saf kalpliysen ve üst üste hatalar yapıyorsan az ve öz çevren olmalı kendine diğerlerine mesafe koymalısın ben kendi adıma böyle düşünüyorum

*Douglas Noel

• Peki arkadaslar sosyal olmak nedir? Sosyal insanlar ne yapiyor? Istanbulda tek basina bir insan neler yapabilir?

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkesi kendin gibi iyi zannetmen,herkesin her dediğine evet demen genel olarak saflıktır.Senin birine işin düştüğünde o iyilik yaptıklarının çoğu yüzüne bakmaz.Sonra buraya gelirsin yediğim kazıklardan tecrübelendim diye konu açarsın

Orijinalden alıntı: pcko1

Peki arkadaslar sosyal olmak nedir? Sosyal insanlar ne yapiyor? Istanbulda tek basina bir insan neler yapabilir?

Vaktini verimli kullan,bir sey yapiyorsan yaptigin seyin yakin gelecekte sana fayda getirecek seyler yap.Spora yazil,Felsefe sosyoloji tarih ideolojiler siyaset kitaplari oku,gitar kursuna yazil,tiyatro kulubune uye ol vs vs.Dediklerimin faydasi cok olur,arkadas edinirsin,ufkun genisler,insanlarla tartisabilecek,anlatacak ve sohbet edecek bir seylerin olur,ortak ilgi alaniniz olan insanlarla kaynasirsin ve daha fazlasi.Dene ve gor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.