Şimdi Ara

SADECE SONY XF90 (BABA KONU) (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: unfortunately , unfortunately , Castle Bravo Daha Az
3 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 6 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü3 Mobil
5 sn
14.419
Cevap
218
Favori
959.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tolga Han06

    Arkadaşlar Merhaba Yılbaşı günü 55xf9005 modelini aldım, Netflix den Dolby Vision filmleri açınca inanılmaz karanlık oluyor aynı sorunla karşılaşan varmı yoksa benim cihazımmı problemli, yada xbox veya harici bir oynatıcı ile izlesem netflix den yine karanlık olurmu, bir ikinci merak ettiğim durum şuan kendi dahili uydu alıcısı ile kullanıyorum harici bir 4k uydu alıcısıyla D-Samrt-Digiturk benzeri kullansam görüntü de farkedermi, son olarak x box ı bağladım tv ye fakat eski 720p lcd televizyonum daha prüzsüz görntü verdi sony de karıncalı gibi geldi görüntü acaba hdmi girişlerinden kaynaklanan bir fark varmı? başınızı ağrıttım kusura bakmayın bu konular hakkında tecrübesi olan direk deneyen arkadaşlarım yardımcı olursa çok sevinirim.
    Önceki sayfada bununla ilgili bir mesajım var.
  • arkadaşlar HOTBIRD 4k1 kanalını seyreden var mı? herhangi bir problem yaşanıyor mu?
  • Tyreal81 T kullanıcısına yanıt
    Ben kullanıyorum ekran tabii ki az baskı vererek temizlenebilir. Ama eve gelen temizlikçiler sorumuzun sorumsuzu su tüketme ve bir şeyleri kırma şampiyonu oluyor genelde. Onlardan korkumdan aldım gayet güzel; kullanılıyor.
  • futurist16 F kullanıcısına yanıt
    Markasını ve nereden aldığını söyleyebilir misin? Resimlerini de bana gönderebilir misin tv de nasıl durduğunu görmek istiyorum da

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar taban fiyat nedir aldığınız son zamanlarda acaba bilgi verebilirmisiniz son zamanda alan birileri varsa.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pool9ball

    komik olacak ama 2 senedir TV araştırmaktan dolayı bir türlü TV alamadım. Bu süreç Samsung KS8000 serisini beğenip stok bulamamakla başladı ve en son Samsung MU9000 serisini beğenip yine stok bulamamakla birlikte devam etti. Derken konu bu TV'ye kadar geldi. Bu sefer de stok var ama fiyatı bütçemin biraz üzerinde.. Hadi bir tık daha çıkayım diye diye OLED segmentine varmış bulunmaktayım. OLED panellerde logo yanığı mevzusu can sıkıcı, %10 ihtimal bile olsa biliyorum ki ben ona denk gelirim diye bu panellerden özellikle uzak duruyorum. Samsung'un ise 2018 TV'lerde DTS desteği sunmaması ayrı bir can sıkıcı mevzu. XF9005 modeli TV'de aradığım en belirgin özellik Backlight Full Array VA panel ve 100 Hz. olması. Konuyu en başından itibaren okumaya başladım ancak henüz ortalarına dahi gelemedim.. yarın gün içinde TV'yi almayı düşünüyorum.. Sormak istediğim, kronik bir problem yaşayan var mıdır? Özellikle medya oynatımı konusunda codec problemi ve altyazı problemi yaşayan var mıdır?
    Dostum ne yaptın? Aldın mı TV 'yi? Aldıysanız nereden aldınız acaba?
  • Üç hafta oldu hocam alalı 6750, 75₺ de bonus geldi. Site hepsiburada, satıcı mysonyshop...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozgurs59

    Üç hafta oldu hocam alalı 6750, 75₺ de bonus geldi. Site hepsiburada, satıcı mysonyshop...
    fiyatları acayip şişirdiler ya beklemedeyim bende sizin aldığınız aralıkta bulursam alacağım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: agimnat

    Aptoide uygulamasını indır ve kur. Es file explorer da kurmalısın. Aptoide uygulamasını orada görebileceksin. Aptoide den bein connect i indir. Bir çok bein connect var tr için olanı seç. Bu kadar. Tabi harici klavye kullanmanda fayda var. Tv kumandası ile rahat olmuyor . Kolay gelsin.
    Soruya gerek kalmadı, kendim çözdüm :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qnedim -- 6 Ocak 2019; 2:37:58 >
  • Merhaba,chrome veya başka tarayıcının masa üstü versiyonunu yüklemek mümkün mü?








    *
  • quote:

    Orijinalden alıntı: B H D R

    Merhaba,chrome veya başka tarayıcının masa üstü versiyonunu yüklemek mümkün mü?








    *
    bunun çözümünü bulan varsa yeşillendirsin hepimizi:)
  • SultanApex S kullanıcısına yanıt
    Şu anda piyasadaki en iyi 3 telefondan biri olan Note9 Android'8le satılırken bu TV'ye gelmesini beklemek doğru değil zaten. 8 ı ile 9 arasında Tv'de yapılacak yüzde bir ek işlem için Tvnin stabil yapısını riske atmak ancak 15 yaşındaki çocukların işi olabilir. Neyseki Sony'nin başında olgun insanlar var. Bazı müşteriler bunu önemseyebilir o ayrı mevzu ağırlıklı olarak müşterilerin stabil olmasına önem veren müşteri sayısı çok daha fazladır.
  • buyukbang kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayın, önceki sayfalara falan baktım bununla ilgili bir yazınızı göremedim, genel olarak forumuda araştırdım yine bulamadım, sanırım benim tv de problem var, gerçekten vision formatlı filmler izlenecek gibi değil, xbox ı geri eski televizyonuma taktım eski televizyonu mutfak televizyonu yapmıştık ama sanırım 13 yıllık vestel daha iyi görüntü konusunda şuan değiştirmezlerse sony mutfağı boylayacak diğer küçükle idare edicez:)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: momentmc

    Merhaba arkadaşlar,

    sikayetvar.com üzerinde şikayetimi de oluşturdum. Sizlerin de bilgisi olsun. Benim ki tam talihsizlik ve işin içerisinde art niyet var. Aman sizler dikkat edin diye yazıyorum.

    27 Aralık 2018 tarihinde Hepsiburada.com isimli internet sitesindeki doğubankbilişim isimli satıcıdan aldığım 55XF9005 serisi Sony marka TV 29 Aralık 2018 tarihinde adresime teslim edildi. Kutunun dış kısmında bir hasar gözükmüyordu ve doğal olarak teslim aldık. Ancak 31 Aralık 2018 tarihinde Sony yetkili servisten gelen kişi TV'yi kutudan çıkarttıktan sonra iç kısımda bir hasar gözüktüğünü ve hemen karşılık gelen kutunun dış kısmının da sevk irsaliyesi ile kamufle edildiğini belirtti. Ardından TV'yi fişe taktığında panelin kırık olduğunu gördük. Hemen servis formunda kargodan dolayı kutunun hasar gördüğünü belirten bir rapor yazdı. Ardından ben iade işlemleri için Hepsiburada.com isimli siteden ilgili işlemleri gerçekleştirdim. Şimdi kargo firmasının ürünü geri almasını bekliyorum. Konuyu nasıl çözecekler emin değilim ama mağdur olan bir kişi varsa şu an maalesef benim.



    Bu ürün Uzakdoğu'dan Avrupa'ya oradan Türkiye'ye gemiler, tırlar ile geliyor ve bir sorun yaşanmıyor. Ancak İstanbul içerisinde 20 km mesafeye getirilirken bu TV hasar görüyor. Akıl alacak iş değil.!


    Horoz Lojistik isimli firmanın çalışanlarının kargoda ürünü hasara uğrattıklarını ve bu ayıbı örtmek için ilgili A4 kağıdını kutunun üzerinden özenle söküp, kırık noktaya kamufle edilmek maksadı ile tekrar yapıştırıldığını görmek hiç zor değil. Tüm detayları video ve fotoğraflar ile kayıt altına aldım. Tarafıma dönüş sağlanmasını bekliyorum. Bu konunun çok ciddi anlamda takipçisi olacağım ve bu hafta çözülmez ise derhal mahkemede konuyu çözmek için avukatım aracılığı ile dava açacağım.


    Bilginize,



    Büyük geçmiş olsun.Aradan bir hafta geçmiş umarım olumlu gelişmeler vardır.Nedir acaba son durum?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xf9005 'in samsung 55q7fn 'den iyi olan tarafı nedir arkadaşlar ? bu iki tv arasında kaldım.Bu tv ile sadece bluray 4k videolar izleyeceğim bu yüzden geri kalan özellikler benim için önemli değil.Bir de pc yada playstation baglantısı yapılarak oyun oynayacağım.

    4k ve HDR filmlerde maksimum kaliteyi hangi model ile alabilirim? bütçem 8j yı zorlayacak bunun üzerine cıkamam maalesef.
  • İyi bir kanal listesi olan var mı. Temiz şekilde
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sir.Eko

    Dostum ne yaptın? Aldın mı TV 'yi? Aldıysanız nereden aldınız acaba?

    Alıntıları Göster
    henüz değil.. Perşembe günü telefonda konuştuğum bayiiye dün gittim ancak elinde bulunan son tvyi satmış. Yarın bana geri dönüş yapacak.
  • pool9ball P kullanıcısına yanıt
    Fiyat ne diyorlar?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sir.Eko

    Fiyat ne diyorlar?
    7200 TL'ye buldum ve anlaştım.. Cuma gidebilseydim elindeki son tvyi ben alacaktım. Kısmet..
  • pool9ball P kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun,inşallah satın alıp iyi günlerde kullanırsınız.ödeme koşulları nedir? Peşin mi taksit mi?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.