|
fabrika verilerine dönülürse tüm ayarlar gider ,kanallar dahi...Sony kanal editörü ile bir USB belleğe mevcut kanallarınızı almanız lazım, fabrika verilerine döndükten sonra bu USB deki kanalları tekrar TV ye yüklersiniz, ....son sürümü güncelleyeceksiniz bence güncellemeyin, çok değişen bir şey olmadı tv....de. |
Güncellemeyle Video Player'dan Media Player'a dönüşen programla video oynatabilen var mı? |
6 ay taksitle alınan Tv'ler artık 4 ay takside düşürüldü..Yeni evlenenlere Allah Sabır versin ne diyeyim.. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ben format atmadan önce tv nin mevcut kanal listesini dışa aktar seçeneğinden harici usb bellek içine atmıştım, formattan sonra ise kanal listesini usbden kanal listesi alma kısmıyla aktardım kanal listesi ve uydu listesi benim uydu kurulumu yapmamama gerek kalmadan otomatik tanımladı tv. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @BJK@ -- 18 Aralık 2020; 20:55:25 > |
diski yeniden tanıtmanız gerekebilir.... |
16 32 64 gb gibi küçük flash diskleri görüyor, önceden sorunsuz çalışan içinde Full HD ve büyük sayılabilecek 4k film dosyaları bulunan 1 tb, 5 tb, 8 tb diskleri hiçbir surette görmüyor. Kodi ve VLC de sorun yok. |
|
nova player kurun arkadaşlar en güzeli o geldi bana hızlı sorunsuz film poster bilgi vs de ekliyor en önemlisi 5.1 sesler de sorun yok. |
Tşkler hocam.Peki nasıl kurmalıyım? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
play store de var oradan direk yükleyebilirsin. |
Tamam tşkler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hard Diski takinca mi gormuyor? Ana ekrana Media player'i ekleyip, Hard diski takip, media playere girip baktiniz mi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
bende de harici 4 TB HDD var, yeni yazılımda da kullandım hiç sıkıntı yaşamadım....USB 3.0 a takılı....Kabloda USB 3.0 destekli... edit; harf eksikliği < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yimust -- 19 Aralık 2020; 22:5:31 > |