< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
okadar büyük mutfak var, 55xf9005 i biliyorsun, tavsiyem bu tv ni mutfağa koy, orturduğun yere 55 veya 65 xg9505 i al...hiç düşünme.... |
latin Amerikaya yayımlantı onu belirtiyor, bakalım Avrupaya nezaman gelir, kanal geçişlerini hızlandırsınlar başka bir şey istemeyiz.... |
Sony, Android 9 (Pie) 'yi A1, A8F (AF8) ve A8G (AG8) OLED TV'lerin yanı sıra X700D (XD70), X900E (XE90) ve X900F (XF90) dahil olmak üzere önceki TV modellerinin çoğuna getirecek. LCD TV'ler. Tam liste, alttaki tabloda yer almaktadır. Ayarlar menüsü Android 9Android 9 çoğunlukla hata ve performans düzeltmelerini içerir. Yeni bir Ayarlar menüsü ve bazı görsel ince ayarlar var. Ayrıca Sony, aygıt yazılımının "Video, Albüm ve Müzik uygulamalarını Media Player uygulamasında birleştireceğini" ve "USB video oynatmada HEVC 100 / 120Hz desteği" ekleyeceğini söylüyor, ancak hangi modellerin hangileri olduğu net değil için geçerli olacaktır. Donanım yazılımı güncellemesi (6.7115 sürümü) şu anda Latin Amerika'da kullanıma sunuluyor. Sony Europe, FlatpanelsHD'ye 2020'nin sonundan önce Avrupa'da satışa sunulması gerektiğini onayladı. ABD ile ilgili özel bir onay almadık, ancak ABD'deki TV modellerinin Latin Amerika'dakilerle aynı olduğunu belirtmekte fayda var. Android 9, 2018'in sonlarında halka açık olarak yayınlandı, bu nedenle güncelleme çok geç ve daha yeni Sony TV'lerden daha sonra geliyor. Şirket, TV'lerde Android 10 ve Android 11 planları hakkında yorum yapmadı, ancak Google, Google TV'nin gelecekte bazı belirsiz Sony TV'lere geleceğini söyledi. Ayrıca şunu okuyun: Sony A9G / AG9, A9F / A9F OLED TV'ler için piyasaya sürülen Android 9, AirPlay ve HomeKit Sony'nin 2015 ve 2016'nın ilk yarısına ait ilk Android TV'leri bu güncellemeye dahil edilmedi ve Android 9'u bu TV'lere getirme planları açıklanmadı. Bu TV'ler, önceki nesil MediaTek SoC'de Android 8 çalıştırıyor. LG, Samsung ve Panasonic gibi rakip şirketler, lansmandan sonra ilgili webOS, Tizen ve MyHomeScreen platformlarına büyük yazılım güncellemeleri sağlamıyor.
|
Günlük izleme süresi bir saat ya olur ya olmaz. Onun için o kadar bütçe ayırmak istemiyorum mutfak televizyonuna. 3500-4500 gibi düşünmüştüm ama modele karar veremedim. Netflix, youtube, ekran yansıtma vs sorun yaratmayacak görüntüsü de günlük idare edecek bir tv arıyorum aslında. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Arkadaşlar bir önceki güncellemeden midir bilmemde her tv açılışında google play filmler programı reklamı cıkıyor bunu nasıl kaldırabilirim? |
ilgili uygulamaya gel, tv kumandasının menü ortasında bulunan tuşa uzun süre bas, çıkan seçeneklere göre hareket et, |
Eski versiyon linki görünüyor. Yeni versiyon; < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elektrotek -- 15 Ekim 2020; 21:45:34 > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
evet haklısınız... |
formun geçmiş konularında bir arkadaşda aynı sorundan şikayet ediyordu, bi aratın.... |
bizde olmuyor, neden sizde oluyor , tuhaf |
65xg9505 piyasada varmı hocam ben bulamadım |
Hocam bir seçenek çıkmıyor sadece yerini değiştirebiliyorum. |
Arkadaşlar bende uzun araştırmalar sonucu Sony XF 9005 model televizyon almak istiyorum. Bu ürünü kullanan arkadaşlara sormak istiyorum. Televizyon hangi ülkede yapılmış? Orjinal japon mu? Belçika mı? |