Şimdi Ara

SADECE SONY XF90 (BABA KONU) (342. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: cce Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.433
Cevap
218
Favori
960.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
67. Sırada  bugün en iyi #8
Sayfa: önceki 340341342343344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kemsan21 K kullanıcısına yanıt
    Siyah ayarını ve yerel karartmayıda orta yapın bakalım biraz iyileşme olacakmı x- tended kapalı olsun

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Button Mapper programı ile google play tuşuna youtube atamasının nasıl yapılacağını bir arkadaş yazarsa çok sevinirim.
  • arkadaşlar acil cevap yazarmısınız bugece vatandanzirraat kart ile 5.900 xf9005 almayı düşünüyorum..mağazan teslim seçeneğini seçersem.mesela üründe kusur ışık sızması ölü piksel gibi bir şeyler çıkarsa geri vermede sıkıntı yaşarmıyım..samsungq60r ile xf 9005 arasında kaldım ne tavsiye edersiniz.. şimdiden teşekkürler
  • yoksa direk mağazan şeçenegini işaretlemeden mi almalıyım...
  • Mağazadan alım da 14 gün iade yok sıkıntı çıkar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamam kardeşim teşekkür ederim.. ozaman internet üzerinden sipariş vereyim..q 60 la arasında kaldım bu konuda fikrin nedir..
  • demek istediğim altyazılarda blooming olayı şu linkini atacağım videodaki gibi oluyormu xf 9005 de altyazılı film çok izlerim bundan korkuyorum işte böyle bir problem çıkarmı tvde diye..https://www.youtube.com/watch?v=8452rXXsnuw sony xf 9005 te böyle olurmu diye korkuyorum cıhazı almayı düşünüyorum kullanan arkadaşlar yardımcı olsun lütfen.. tek çekincem bu altyazı parlaması yoksa cihaz cok kalıtelı bir cihaaz..test yaptım ama marketlerde ışık olduğu için ışıkları kapattırıpta karanlıkta test yapamıyorsunuz..bu videodaki olaydan korkuyorum şimdiye çoktan almıştım cihazı..blooming dedikleri olay bumu oluyor..sony bloomıng problem diye you tube okuyorum videolar denk geliyor..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: 10vil

    demek istediğim altyazılarda blooming olayı şu linkini atacağım videodaki gibi oluyormu xf 9005 de altyazılı film çok izlerim bundan korkuyorum işte böyle bir problem çıkarmı tvde diye..https://www.youtube.com/watch?v=8452rXXsnuw sony xf 9005 te böyle olurmu diye korkuyorum cıhazı almayı düşünüyorum kullanan arkadaşlar yardımcı olsun lütfen.. tek çekincem bu altyazı parlaması yoksa cihaz cok kalıtelı bir cihaaz..test yaptım ama marketlerde ışık olduğu için ışıkları kapattırıpta karanlıkta test yapamıyorsunuz..bu videodaki olaydan korkuyorum şimdiye çoktan almıştım cihazı..blooming dedikleri olay bumu oluyor..sony bloomıng problem diye you tube okuyorum videolar denk geliyor..
    SRT formatlı altyazılarda parlama yapmıyor, gömülü Netflix altyazarında(Üyeliğim Yok, MKV izliyorum) parlama var. Kullandığım Zidoo Z9S media oynatıcıda altyazı renk ayarı var, altyazının rengini hafif grileştirilince parlama gidiyor. Hiç Netflix kullanmadım ama orada da altyazı renk ayarı varmış sanırım. Galiba telefondaki uygulamasından veya internet sitesinden ayarlanıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhabalar Tv ye harici uydu alıcı bağlı, son bir haftadır tv ve uydu alıcıyı açıyorum görüntü gelmiyor yani çözünürlük bilgileri vs ve diğer uygulamalar çalışıyor ancak uydu alıcısının görüntüsü gelmiyor, ikisini fişten çıkarıp takıyorum normale dönüyor, aynı şekilde tv de film izleyeyim sonra uydu alıyıca döneyim yine görüntü gelmiyor tekrar fiş sök tak yapmam gerekiyor, başka uydu alıcı denedim onda da aynı durum mevcut.. neden kaynaklanıyor acaba bilen var mı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kemsan21

    Merhaba arkadaşlar dün 65 XF9005 aldım, ve 1 günlük izlenimlerim genel olarak TV yi beğendim sadece şimdilik canımı sıkan, resimde gördüğünüz bazı geçişler de ekrandaki grimsi lekeler. TV sıfır geldi onunla ilgili sıkıntı yok, Sizce bu normal mi? yoksa TV de sorun olabilir mi? şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

    Bence burada bir sorun yok bizim TV'lerin hepsi geçişlerde böyle ışık sızması yapıyor diye biliyorum bunu biraz olsun azaltmanın yolu TV den bir resim açıp sonra action menü - resim-gelişmiş ayarlardan yerel karartmayı sonuna kadar acın ayrıca siyah ayarını 45 e kadar kısın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 10vil 1 kullanıcısına yanıt
    Altyazı rengini ayarlayarak bu sorunun önüne geçebiliyorsun. Özellikle netflix altyazıları için tek biçimli ve hafif saydam ayarları seçtiğimizde bu olay neredeyse tamamen yok oluyor. Diğer hdd den izleyeceğin filmler içinse oynatıcının altyazı ayarlarından harflerin etrafını siyah ana hat ve içini beyaz olarak ayarladığında yine parlama yapmıyor.

    SADECE SONY XF90 (BABA KONU)




  • erhangun84 E kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler dostum,gece Android oreo güncellemesi yükledim
    ayarları da uyguladım büyük ölçüde düzeldi, çok dikkatli bakınca hafif gözüküyor o kadar normal galiba.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • samsung q60 ile bu model arasındayım. ne önerirsiniz arkadaşlar?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi josusu -- 23 Aralık 2019; 12:47:9 >
  • josusu J kullanıcısına yanıt
    Tabiki xf9005 vatana git en yakin 2 tv d bak anlarsn farki .))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10vil 1 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle Sony Eğer Qled serisi düşünüyorsanız 80 ile kıyaslama yapın arada 5 bin fark var bana göre ikisi de aynı segment ürünler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10vil 1 kullanıcısına yanıt
    Senin için test ettim öyle bir sorun göremedim çok stabil ve net parlama yok.
    SADECE SONY XF90 (BABA KONU)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10vil 1 kullanıcısına yanıt
    O kadar para verdiğiniz hiç bir tv de, o videodaki görüntüyü kendi gözünüz ile görmezsiniz. Öyle bir şey olsa, tüm tv'ler iade edilirdi ;)

    xf90 da HDR, DV için beyaz yazı parlama oluyor. Ama bu videodaki gibi kesinlikle değil. Onu da gri altyazı veya transparan altyazı seçerek çözebilirsiniz.
  • 4 metre mesafeden izlemek için 75 inc mi 65 inc mi önerirsiniz.
  • cem1482 C kullanıcısına yanıt
    Ben 2-3 metre mesafeden 65 aldım ama durum olsa 75 alırdım kesinlikle çok keyifli oluyor, maddi sıkıntı yoksa hiç düşünmeden 75 alın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni yazılım v6.6545 indirip güncelledim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 340341342343344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.