Şimdi Ara

SADECE SONY XF90 (BABA KONU) (194. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.429
Cevap
218
Favori
960.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 192193194195196
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Marrusia

    o leke kayboluyor kutu içerinde sıcakta terleme yapıyormuş.2-3 gün çalışınca panel ısınınca kendiliğinden kayboluyor.Aynısı bendede vardı gün gün kendiliğinden kayboldu 3.günde komple gitmişti flashla vsde baktım bir sıkıntı yok

    Alıntıları Göster
    Hocam peki sizde olan bu bilginin serviste de olması gerekmez mi :) Aynı televizyondan onlarca kuran adam bunu ilk kez görmüştü.
    Ama diğer mesajları da okuyunca XF90 konusunda pis işler dönüyor diye düşünmeye başladım. Yaktım seni Sony!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: FletneR_

    Hocam mesela pc ile çalışan hdmi kablo ps4 ile çalışmıyor.Kabloyu değiştirince ps4 te pc de çalışıyor.Zaman zaman çalışma değil bi uyumsuzluk oluyor gözlemlediğim kadarı ile.Yani en azından bende öyle oldu.Ondan dolayı eğer elinizde başka kablolar varsa onlarla da bi deneyin.
    Tekrar merhaba,

    Farklı HDMI kablolarla denememe rağmen maalesef sorunda bir düzelme olmadı.

    Fabrika ayarlarına da geri döndüm yine olmuyor.

    Benden başka aynı sorunu yaşayan olmamasından dolayı televizyonda sorun olabileceğini düşünmeye başladım. AVSforumu da inceledim orda da benzer bir problem göremedim.

    Digiturk'ü modül ile kullanıyorum, sabahları televizyonu açtığımda ses geliyor ama görüntü gelmiyor. Kapatma tuşuna uzun basarak restart atarsam görüntü geliyor. Bir de uydu araması yaparsam görüntü geliyor. Aksi takdirde ne yaparsam yapayım ne digiturkten ne de apple tvden görüntü alamıyorum sadece ses alabiliyorum.

    Modülde sorun olsaydı apple tvden görüntü alabilirdim sanki, bu devirde böyle bir sorunla karşılaşmak şaşırtıyor gerçekten beni.




  • zatrox kullanıcısına yanıt
    Bana gelen teknik servis 2-3 güne geçer dedi geçmezsede iade edersin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam, digiturk ile yaşadığınız sorun modül kaynaklı olabilir mi? Bir kez de normal TV kanallarını taratıp, modülsüz kullanıp deneseniz? Sorunun modülde mi, TV'de mi olduğu konusunda emin olursunuz böylece. Bana modül sorunlu çıkacak gibi geliyor, çünkü bildiğim kadarıyla Digiturk'te modüllü üyelik yok. Bir ara reklamını görmüştüm, sadece yeni Beko-Arçelik tv alanlara modüllü bir kampanya yapmışlardı. Sizin modülde aslında bu kampanya modülü olabilir mi? Beko-Arçelik ile çalışmak üzere optimize edilmiş olabilir mi?

    Apple TV konusunda ise aklıma gelen; Apple TV'niz 4K mı, daha eski model mi? Buna göre TV'de girişleri yönet, HDMI ayarları kısmından Apple TV'yi bağladığınız HDMI hangisiyse standart/Enhanced seçeneklerinden uygun olanı aktif etmelisiniz. Apple TV 4K ise HDMI girişini Enhanced olarak seçmelisiniz. Apple TV çıkışını da uygun formatta seçmelisiniz tabi.

    Bir de HDMI kablo konusu var. Farklı kablolar denemişsiniz ancak denediğiniz kabloların versiyonunu biliyor musunuz? Piyasada bildiğim kadarıyla 18 gbps (Bizim ihtiyacımız olan) taşıyabilen 2.0b kablo sadece bu var:https://urun.n11.com/tv-kablolari/paugge-hdmi-20b-premium-sertifikali-4k-60hz-hdr-hdcp-22-kablo-P157172079 Ha bir de apple'da satılan Belkin kablo var, daha da hızlı ama çok pahalı ve gerek de yok şimdilik, 2.0b bizim için yeterli.




  • Çok teşekkürler hocam deneyeceğim.

    Evet modül arçelik kampanyası ile alındı.

    Apple TV'm 4k değil, başka kablolarla da denedim. Ama sorun modulden başlıyor olabilir dediğiniz gibi.
  • 10 gündür kutusunda yatan tv'yi ben de kurdurdum bugün. İlk izlenimlerim oldukça olumlu, ölü piksel, ghosting vb. testleri de yaptım, konuda yazılan şikayetler de şimdilik yok.

    Kablosuz mouse ve klavye şart oldu yalnız. Youtube ve netflixte arama yapmak baya zor oluyor kendi kumandasıyla.
  • Kodi kuran var mı acaba?
    Bir kodi kurulumu bulmuşum ki içinde yok yok.
    Kurmak isteyen olursa link verebilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Televizyonumuzda olmazsa olmaz proğramlar.
    Es Dosya Yöneticisi - Kodi - Stremio - İptv Extreme - Mx Player - Vlc Player - Aptoide.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatandan 6000 tlye aldığım 55xf9005 kuruldu ürün bütün sayaçları sıfır. şimdilik herşey iyi gidiyor. Vatandan ek garantiyi iptal edip sony yetkili servisinden +3 yıl garanti uzatmasını daha ucuza aldım. Sony ek garanti yapmıyor diye biliyordum ama varmış. Düşünenlere duyurulur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akcacakir kullanıcısına yanıt
    Hangi servis yaptı acaba?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Taim1735

    Televizyonumuzda olmazsa olmaz proğramlar.
    Es Dosya Yöneticisi - Kodi - Stremio - İptv Extreme - Mx Player - Vlc Player - Aptoide.
    Film için TV'nin üzerindeki uygulamaları kullanmıyorum fakat test ederken Nplayer'ı fena bulmamıştım. Mağazada ücretsiz sürümü yok, APK olarak indirilip USB'den kurabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aptoide yazdım ya.
    Usb gerek yok .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soundbar ile kullanıp ses gelmeme sorunu yaşayan var mı? Arc üzerinden ht-x8500 bağlı, birden ses gidiyor ve soundbar'dan ses gelmemeye başlıyor. Komik yanı sistem animasyon sesleri geliyor. Soundbar'ın fişini çekip takmadan düzeltemedim, sony TV yi resetleyin diyor ama pekte yapmak istemiyorum. Yaşayan var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: akcacakir

    Vatandan 6000 tlye aldığım 55xf9005 kuruldu ürün bütün sayaçları sıfır. şimdilik herşey iyi gidiyor. Vatandan ek garantiyi iptal edip sony yetkili servisinden +3 yıl garanti uzatmasını daha ucuza aldım. Sony ek garanti yapmıyor diye biliyordum ama varmış. Düşünenlere duyurulur.
    Ne zaman aldınız hocam? Ben 6.000 tlye bekliyorum ama hala bulamadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SultanApex

    Soundbar ile kullanıp ses gelmeme sorunu yaşayan var mı? Arc üzerinden ht-x8500 bağlı, birden ses gidiyor ve soundbar'dan ses gelmemeye başlıyor. Komik yanı sistem animasyon sesleri geliyor. Soundbar'ın fişini çekip takmadan düzeltemedim, sony TV yi resetleyin diyor ama pekte yapmak istemiyorum. Yaşayan var mı?
    Dolby TrueHD Atmos ve DTS-HD özelliği olan bir Soundbar almışsınız. Ama sesi TV'den almak isterseniz TV bu formatları desteklemez. Harici medya oynatıcı almanızı öneririm. O ses formatlarını kullanamadıktan sonra o soundbar'a o kadar ücret ödemek anlamsız olur. Zaten filmleri ayrı bir player ile izlerseniz bu sorunların hiçbirini yaşamazsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Electro-Man kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlattım sanırım. Durum şöyle;

    TV <- ARC (HDMI) -> (Soundbar) <- Media Player (HDMI-in)

    4K media player zaten soundbarda passthrough çalışıyor. Netflix atmos da hdmi arc üzerinden çalışıyor. Sanırım bağlantıda sorun yok.

    Soruna gelirsek, media player ile film izlerken sesin gitme sorununu yaşamadım, hatırlamıyorum. Normal TV izlerken (mesela trt spor, kablotv conax modül) ve ses soundbardan gelirken, aniden soundbardan ses gelmiyor. Tekrar TV speaker'ı seçince orada TV sesi geliyor. Ses sistemine geri çekince yine ses gelmiyor, taki soundbar'ın power girişini söküp takana kadar. İşin komik yanı, tv yayını sesi soundbarda kesik iken android arayüzünün menü sesleri geliyor.

    Oreo güncellemesinde belirtilen ses sistemi sorunu bu değil sanırım...
  • SultanApex S kullanıcısına yanıt
    TV kanallarını izlerken sorun çıkıyorsa, ARC yerine optic kablo ile TV'den ses sisteminize çıkış verin. Anlattığınız problem de illa ki bir update ile çözülür.

    TV yayınları için HDMI gereksiz, Dolby Digital 2.0 ve çok nadir Dolby Digital 5.1 yayınlar var, optic de bunlar için fazla bile.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Electro-Man -- 9 Ağustos 2019; 17:13:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar televizyonum kablosuz ağa bağlı ama internet yok. Aynı ağa telefon bağlıyorum sorunsuz çalışıyor. Ekranda internet erişimi olmayan kablosuz ağa bağlısınız diye uyarı veriyor. Modem zyxel vmg3312-b10b.
  • Arkadaşlar televizyonum kablosuz ağa bağlı ama internet yok. Aynı ağa telefon bağlıyorum sorunsuz çalışıyor. Ekranda internet erişimi olmayan kablosuz ağa bağlısınız diye uyarı veriyor. Modem zyxel vmg3312-b10b.
  • mamifan M kullanıcısına yanıt
    26 Temmuzda almışım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 192193194195196
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.