Şimdi Ara

SADECE SONY XE9005 Android TV (ANA KONU) (372. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.774
Cevap
128
Favori
500.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 370371372373374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • cocarca33 kullanıcısına yanıt
    Bu soruya sunu da eklemek gerek, buyuk ihtimal bu tarz edindigimiz medyalarin ses formatlari DTS-MA, Atmos..vb. gibi olacak, bu ses formatlarini kayipsiz ses sistemlerimize nasil gonderebiliriz.

    Su an sadece DD ve Dts formatlarini iletebiliyor tv uzerinden izledigimizde, onu da kendi oynaticisiyla yapabiliyor, kodi vlc gibi oynaticilarla maalesef olmuyor, veya ben beceremedim.

    Sevgiler,
  • Duff MC ® kullanıcısına yanıt
    Kodi den dolby ses alınabiliyor eğer onu soruyorsanız. Bende sony ht-ct800 soundbar var, dolby yazısı çıkıyor soundbar üzerinde.

    https://kodi.wiki/view/Settings/System/Audio
  • -HKN- kullanıcısına yanıt
    Peki Dts de cikiyor mu soundbar uzerinde? Ben de denemelerimde AVR uzerinde dolby gorebildim ama butun formatlari dolby olarak aldim.
  • Duff MC ® kullanıcısına yanıt
    DTS için akşam bir deneme yaparım, genelde DTS film pek bulundurmuyorum arşivimde. Birkaç konser kaydı olması lazımdı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emrahsnr





    Bu tür masif ahşap bir sehpa işinizi görebilir.
    Merhaba konsol ikea değil mi?
  • 1917 kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Evet. Ikea.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cedenver C kullanıcısına yanıt
    Bendim o şikayeti yazan. Size de geçmiş olsun ama herkes yaşıyor olsaydı mutlaka soylenirdi o yüzden benim içim rahat değil. Bir gün kitlenir tv endişesi yaşıyorum açıkçası.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar 75xe9005 cihazım var son kalanlardan almıştım sonradan 7-8 adet stuck pixel denilen durum olduğunu gördüm yalnızca siyahta ortaya çıkıyor ve yanına gitmeden görünmüyor pixeller ölü değil görüntüde aktifler sadece siyah fonda takılı kalıyorlar şimdi ben servisi aradım resim vs istendi cihazı merkez alacakmış bunun sonunda ya iade ya değişim çıkıyor ancak bu cihazdan yok artık biliyorum ve bu fiyata asla alamam bu durumda yeni 9 serisinden verirler mi ? Yani merak ettiğim para iadesi ve değişim benim seçeceğim bir durum mu servis iade derse ve yeni seri vermez düşük seriden teklif ederse anlamı kalmaz benim için ne yapacağımı şaşırdım yardımcı olabilecek var mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cocarca33

    Beyler malum yerlerden 50-60 gblik film indirdiginizde hdr destekliyde bide tvde oynattiginizda kodi uzerinden mesela otomatik hdr i etkinlestiriyor mu? Hdr otomatikte benim cunku



    Mesela ps4te oyuna girdigimizde oyun moduna almasi gibi
    ben usp ye attım kendi oynatıcısı hdr olarak açıyor ses vs ne varsa kapsıyor muhteşem bir görsellik ve ses oluyor ama sorun şuki sonradan koyduğun alt yazıyı kendi oynatıcısı görmüyor filmin içindeki alt yazıları seçebiliyorsun sadece, kodi ise hdr olarak açmıyor görüntüyü
  • selamlar;

    arkadaşlar sanırım geçen ay yurtdışı güncellemesi gelmişti.

    bize ne zaman gelecek ?? bilgisi olan var mı ??
  • rambocuk kullanıcısına yanıt
    alt yazi konusunda emin misiniz? TV'nin kendi oynaticisiyla, ben ekledigim alt yazilari da gorebiliyorum.
  • Duff MC ® kullanıcısına yanıt
    attığım alt yazı ile ilgili olabilirmi ben hiç bir ayar yapmadan direk atıyorum klosere belki tam ayarı bulamadım nasıl ekliyorsun alt yazıyı
  • rambocuk kullanıcısına yanıt
    film ve alt yazi dosyasi ayni isim ve altyaziyi encoding: utf-8 olarak kaydediyorum.
  • Acaba airplay desteği gelecek mi bu modele? Galiba XG serilerinden itibaren getirecek airplay desteğini.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • brkclv B kullanıcısına yanıt
    Ben beğendim sehpayı. Yukarıda bir arkadaşın da dediği gibi sehpanın duvar tarafına gelen yüzlerinden geçirmeniz gerekiyor kabloları. Bunun için kablo klipsleri var. Ayrıca 3 lü prizler için de cablebox denilen kablo kutuları var. Biraz uğraşırsınız ama neredeyse sıfıra yakın kablo görünümüne ulaşırsınız.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar sormak istediğim birşey var tv calışırken birden görüntü gitti 1 kez daha yapmıştı ozaman açılmıştı tv ama bu sefer açılmadı tv açık ama görüntü simsiyah olarak açılıyor uzun basarak reset bile atılamıyor fişi çekip bir süre beklememe ragmende gelmedi böyle birşey başına gelen varmıdır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncelleme ile ilgili bir gelişme var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mühendis266

    Merhaba arkadaşlar 75xe9005 cihazım var son kalanlardan almıştım sonradan 7-8 adet stuck pixel denilen durum olduğunu gördüm yalnızca siyahta ortaya çıkıyor ve yanına gitmeden görünmüyor pixeller ölü değil görüntüde aktifler sadece siyah fonda takılı kalıyorlar şimdi ben servisi aradım resim vs istendi cihazı merkez alacakmış bunun sonunda ya iade ya değişim çıkıyor ancak bu cihazdan yok artık biliyorum ve bu fiyata asla alamam bu durumda yeni 9 serisinden verirler mi ? Yani merak ettiğim para iadesi ve değişim benim seçeceğim bir durum mu servis iade derse ve yeni seri vermez düşük seriden teklif ederse anlamı kalmaz benim için ne yapacağımı şaşırdım yardımcı olabilecek var mı ?
    Cihazı aynı özelliklere sahip yada misli ile değiştirmek zorundalar kanunda böyle. Örneğin ben farklı bir markanın bluray oynatıcısını kullanırken dokunmatik ekranı arızalandı. Ellerinde aynı model kalmadığı için bir altını getirmişler. Es kaza kursa servis sende onaylarsan bir daha sittin sene geri veremezsin. Aldığım bluray oynatıcı da wi-fi vardı fakat yeni gelende yoktu. İstemem dediğimde servis rapor tuttu ve aynı özelliklere sahip bir üst modelini getirdiler. Servisin karşısında ne istediğinizi bilmeniz gerekiyor. Yoksa üzülürsünüz.




  • Bu dedikelriniz benim için daha makul .Uygulayacağım teşekkürler .
  • Duff MC ® kullanıcısına yanıt
    Film ve altyazı dosyasını aynı isimle kaydettikten sonra utf-8 olarak kaydetme işi nasıl oluyor biraz açar mısınız?



    Teşekkür ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 370371372373374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.