Şimdi Ara

SADECE SONY XE9005 Android TV (ANA KONU) (211. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.774
Cevap
128
Favori
500.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • manjimaru kullanıcısına yanıt
    Ben çok ama çok memnunum hocam. Kimi oyunlarda motion flow'u kişisel ayarlarda açınca neredeyse opera soup efekti olmadan son derece akıcı çalışıyorlar. Hatta Horizon Zero Dawn' a farkında olmadan bu modla başlamıştım, sonra kapatınca oyun 30FPS çalıştığı için bir garip gelmişti tekrar açıp öyle devam etmiştim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • SAVIAR kullanıcısına yanıt
    Selam hocam,
    Bilgilendirmeniz için teşekkürler. Bende 50ku7000 var. Bunu satıp almayı düşünüyorum. 55 biraz büyük gibi açıkcası o yüzden çekincem vardı. Neredeyse Oled parasına Led veriyorlar gerçi ama kalite konusunda sorun yaşayacağımı zannetmiyorum. 7005 veya 8005 ile karşılaştırma şansınız da oldu mu acaba? Bütçem yetmezse bunlara yöneleceğim galiba. Teşekkürler.
    Buarada uzatmadan örnek birkaç resim atma şansınız var mıdır acaba?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bu tv de hdd takıp kayıt yapabiliyoruz değil mi? Digiturk te izlediğim bir kaç sitkom dizi var mesela bunları arşivlemek için kayıt yapabiliyoruz sıkıntısız değil mi?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • manjimaru kullanıcısına yanıt
    Bu durumda işler değişiyor hocam. Eğer elinizde belirttiğiniz TV varsa sakın ama sakın satıp herhangi bir TV almayın. Çünkü yeni nesil TV'ler gelmek üzereler ve bizim dert yandığımız birçok konuda iyileştirmeler getiriyorlar. Teknoloji kesinlikle acele edilmemesi gereken bir konu. Eğer çok büyük bir memnuniyetsizliğiniz yoksa bekleyin. En azından yeni nesil TV'ler ile birlikte pek çok kampanya yapılacaktır. En basit örneği bende LG 49LM615S model bir TV vardı ve 8505 için yaklaşık 10 ay para biriktirdim. Daha sonra 9005 çıktı ve biriktirdiğim o parayla bu TV'yi alabildim.

    Büyüklük olaraksa, yeni nesil TV'ler eski TV'ler gibi kontarsta abanmak yerine çok daha yumuşak bir şekilde veriyorlar. O nedenle ben 55" aldım, ancak şimdi alacak olsam 65" dahi düşünürdüm.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • kodi görmedi ,
    bsplayeri dün aratmıştım . gogole playerde bulamadım.

    bu arada geçen hafta zidoo x9s siparişi vermiştim. yolda.. :))

    sırf servise vermeyeyim diye alıyorum .

    halen umudum yeni gelecek yazılımda :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • manjimaru kullanıcısına yanıt
    Eminmisiniz bilmiyorum ama 6000 tlye led almak yerine Oled kampanyasi kovalamak daha mantıklı geliyor bana.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar xe9305 düşünüyorum, sizce fiyat performans olarak nasıldır? oled den vazgeçmek zorunda kaldım, çünkü sony center daki arkadaş ordaki A1 de bile logo yanığı olduğunu gösterdi. o kadar para verip üstüne düşerek kullanmak istemem. xe9005 konusu ancak 9305 hakkında bilgi pek bulunmuyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Periah kullanıcısına yanıt
    Emin değilim maalesef :) OLED gördükten sonra LED almakta istemiyorum ama işte gönül ufaktan SONY'e kayıyor maalesef. Medimarkt'de 9005 gördüm fakat detaylı inceleyememiştim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • manjimaru kullanıcısına yanıt
    Hocam Sony güzel televizyon ama iş ile duygularımızı birbirine karıştırmamalıyız : )

    Lg 55B7
    Philips 55pos9002 bu iki Oled Tv bu konuda bahsettiğimiz teleziyondan daha üstün. Bunun dışında eğer Oled almayacağım diyorsanız bu Televizyonu alın geçin çünkü herkes çok beğeniyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 6 Mart 2018; 14:17:13 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2018' de gelecek olan bu modelin yenisi XF9005 bu tv' deki eksiklikleri, yeni kattığı özellikler (Dolby Vision, X1 Extreme İşlemci,
    X-Motion Clarity( bazı arkadaşlar maç yayını sırasında motionflow açıkken topun izini gördüğünü belirtmişti.))ile gidermiş gözüküyor. Yeni TV alacaklar için beklemek en mantıklısı olacak sanırım. 8000 tl bandında gelir diye düşünüyorum.£1,699.00*4.7= 7,99

    Ne düşünüyorsunuz?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ne yazık ki bu ülke insanı olarak en beceremediğimiz şeylerden biri tarafsız objektif olabilmek, o duyguyu bırakın karşıdaki insanın görüşüne saygı gösterememek en kötü huyumuz. Bunu her yerde yapıyoruz. Takım tutarken de, siyasi parti tutarken de, sürdüğümüz arabayı savunurken de vs vs. İnsanlar farklıdır, herkesin duygu düşünceleri farklıdır. Öyle olmasa herkes aynı tip arabaya biner, aynı kıyafeti giyer, aynı TV'yi kullanırdı. Bu konu eğer Sony konusu ise burada yorum yapan arkadaşların Sony'i övmesi daha olağandır. Samsung konusuna giderseniz de orada Samsung övülecektir. Teknolojide nitel ve nicel olgular var bunlar insandan insana değişebilir. Mesela FPS ve HZ sayısal verilerdir. Bunlar bellidir, kimse itiraz edemez. GTX 1080 100 FPS alır, GTX 1070 80 FPS alır. Bu pek tartışmaya açık değil. Fakat görüntü ve renkler, ses kalitesi gibi kavramlar farklılık gösterir. Kimisi doğal renkleri kimisi yapay ama daha parlak renkleri, kimi bass'lı sesi kimi de doğal tane tane sesi sever. O yüzden burada TV'yi deneyimleyen insanların yorumu bazı noktalarda teknik verilerden daha önemlidir. Ben TV alırken 6 ay araştırma sonucunda karara vardım ve tercihimi Sony XE 9005'den yana kullandım. Bu kararda en büyük etki kendi gözlemlerim oldu. Forumda birçok konuda birçok taraflı yorumu okudum sonra en son kendi gözlemlerimle sonuca vardım. Siz de öyle yapın ve içinize hangisi siniyorsa kendiniz görüp öyle alın.

    Bu arada benim TV ile ilgili canımı sıkan bir konuyu sormak istiyorum. Daha önce de konusu geçmişti hatırladığım kadarıyla. TV'yi kapattığımda şalteri kapatmıyorum. Dolayısıyla TV uyku modunda kalıyor. Fakat TV'ye takılı HDD TV kapalıyken bile çalışıyor. HDD'nin sağlığı açısından HDD'yi TV'den çıkarmak dışında HDD'yi kapatmanın bir yolu yok mudur? Yani TV üzerinden bunun bir yolu yok mu? Sürekli çıkar tak yapmaktan usb yuvasını da düşünmüyor değilim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • yusufziya Y kullanıcısına yanıt
    Zidoo ile daha perfonmans alırsınız ;)

    Boşverin Tv nin Usb/HDD girişlerini..

    Google Playde değil :

    apkpure
    apkmirror

    buralardan bakacaksınız

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hakanka89 H kullanıcısına yanıt
    Birçok kişi 49xf9005 gelmesini bekliyor odaları 49 inç e göre olanlar var ama sony nedendir bilinmez bir türlü getirmemekte ısrar ediyor bu senede gelmeyecek diyenler var 55 den ziyade 49 bekleyen daha çok olabilir..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Periah kullanıcısına yanıt
    OLED lerin aşması gereken problemleri var..

    OLEDİN ismi var insanı cezbediyor ama ??

    LG SOn oledlerde Yellow Tint var..Okursanız LG B7 grubunu görürsünüz, 3 Tv alıp Yellow tint olanlar var..Kronik problem..

    Oledlerde Motion sıkıntısı var, araya kare ekleme teknikleri LED ler gibi değil

    Upscale olarak ta SOny daima iyidir..

    Burn In Logo yanması riski her zaman var

    Oledler teknik yapı olarak LED lerden daha az parlak..

    Özetlersek OLED lerin aşması gereken teknik sıkıntıları mevcut..

    Sony alma gel sana OLED başka marka Tv verelim kampanyasına siz de hoşgeldiniz :)

    Saygılar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MoRaCe kullanıcısına yanıt
    HDD güvenli çıkarma diye STORAGE/Depolama menusunde biryerden bahsettiler..

    HDD ler özellikle yeni nesil HDD ler tam kapanmıyor, uyku modundalar..Tv leri zaten STNBYE de bırakıyorsanız elektrik geliyor..

    Özellikle HDD ler 5volt ile beslendiğinden, ani elektrik yüklemesi, elektriği kesilmesi vb durumlarda riskli olup bozulabilir..

    Birşey olmaz diyenlerin iddiası şu : HDD ye birşey yazmadıkça, uyku modunun zararı yok...Tamam da HDD ye erişen bir uygulama ile HDD arasında yazılımsal bir ilişki olduğu sürece o HDD çalışıyor demektir..Riskli..Tabi tercih kullanıcının

    Tavsiyem Tv yi Stanbye den kapadıktan 3-5 dakika sonra elektriği kesip HDD yi çıkarmak..Açarken de 3-5 dakika Android yüklenmesini beklemek faydalı..

    HDD yerine 32/64 Gb USB Flash bellek kullanırsanız kafanız daha rahat eder..

    ben şahsen HDD takmıyorum, tavsiye de etmiyorum bu sebeplerle..Tabi tercih sizin..

    Harici bir media Player ile HDD kullanmak daha mantıklı bana göre



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 6 Mart 2018; 15:33:58 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Hocam kusursuz Tv yok mlsf. Evet Oledlerde de birtakım meseleler var ama genel olarak bakılırsa led tvlerin önündeler. Burada sorun bu konudaki premium tvlerin oledlere tehlikeli bir biçimde fiyat olarak yakın durmaları örneğin xf9005 8000 tlden gelirse Oled yerine xf9005 alın diyebilir misiniz ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rambocuk

    mu7000 iş görür 43 inc ler düşük kalite oluyor kaliteli 43 bulamazsınız mu7000 en azından fiyat performans ürünü

    Teşekkür ederim..dediğiniz gibi 43'inçler berbat duruyor

    dün dolaştım biraz..49' inç almaya karar verdim..

    samsung 49mu8000 şık duruyor tavsiye ediliyor...gönlüm sony den yana 55XE9005' in

    49xe9005 modeli Türkiye' de olmadığı için arayıştayız 49-50'inç tavsiyelerinizi beklerim.

    mecburen max bütçeyi 4000' e çıkarttık...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Odysseus348

    arkadaşlar xe9305 düşünüyorum, sizce fiyat performans olarak nasıldır? oled den vazgeçmek zorunda kaldım, çünkü sony center daki arkadaş ordaki A1 de bile logo yanığı olduğunu gösterdi. o kadar para verip üstüne düşerek kullanmak istemem. xe9005 konusu ancak 9305 hakkında bilgi pek bulunmuyor

    Bu başlık XE9005 olarak açıldı ama yanılmıyorsam 2 ay kadar öncesinden yoğun bir XE9305 yorumları başladı burada..Hatta dedim ne oldu da XE9305 yorumları arttı??

    Fiyat düşmesi sebebi ile XE9005 seviyesine geldiğinden vs denildi..

    iki model de güzel tv, son 2 aylık bahsettiğim yorumlara göre XE9305 daha iyi deniliyor ama..Biri Direct led, diğeri Edge led?

    Kağıt üzerindeki özelliklere göre XE9005 in daha iyi olması gerekir ama işin işine Zone sayı vs giriyor..

    Özetle iki model de 2017 nin SOny favori TV leri..Beklerseniz XF 2018 modeli 9005 ile 9305 arasında bir Tv deniliyor

    OLED ler için erken..Sony Oled bile olsa birkaç nesil geçmesini bekleyin deirm..

    Zira Oled alan herkes mutlu mesut değil..Bakmayın burada yazmıyorlar ama Mahkemelik olan, iade eden, değiştiren..Bandingi,Yellow tint, Logo yanıgı muzdaribi insanlar var..

    OLED güzel gözükse de emekleme aşamasında ve..Erken..

    Philips Oled ten bahsediliyor..Philips maalesef hantallığı ile ünlü bir marka..Yavaşlık sözkonusu..Tabi tercihlere karışılmaz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Periah kullanıcısına yanıt
    Ben şahsen anlamıyorum, Olay gelip Ucuz olmasına dayanıyor?

    Şimdi şu mantık bana ters geliyor..XE9005 alacağınıza o fiyata OLED alın??OLED fiyatı düşmüş?

    Bu cümlede Ucuz olduğu için OLED alınır mı deniliyor anlamadım..

    Yine birileri Sony alacağınıza Buyrun Philips..daha ucuz mantığı yürütüyor :)

    Burası Ucuz Kelepir Tv forum değil sanırım..

    Kaliteli bir görüntü arayışında olanların fikir aldığı yer..ben mi yanlış yerdeyim..

    OLED lerin ciddi sıkıntıları var benden söylemesi..Bakmayın siz burada yazılmıyor bazı şeyler

    2018 de diğer markaların Oledleri ile rekabet olursa biraz düzelme olabilir..

    Saygılar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 6 Mart 2018; 15:45:6 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Odysseus348

    arkadaşlar xe9305 düşünüyorum, sizce fiyat performans olarak nasıldır? oled den vazgeçmek zorunda kaldım, çünkü sony center daki arkadaş ordaki A1 de bile logo yanığı olduğunu gösterdi. o kadar para verip üstüne düşerek kullanmak istemem. xe9005 konusu ancak 9305 hakkında bilgi pek bulunmuyor

    93 ün parlaklığı rekor seviyede olduğunu biliyorum yani testlerde görmüştüm tüm zamanların en parlak tv si diyorlardı youtub da testleri var araştırırsanız , onun dışında pek fark ben göremedim belki moitonflow daha stabil çalışıyordur xe90 da moitonflowu en üst seviyeye çıkardığınızda genelde muhteşem bir deneyim yaşatsada bazen saçmalayabiliyor bunun için hdd den bir film oynatmak gerekebiliyor ve maçlarda top yanıp sönüyor en üst seviyede android olmasının sıkıntıları , belki 93 de bu tip sıkıntılar yoktur bilemiyorum , güncelleme bekleniyor hala daha stabil hale getirilmesi için , o fiyata risklide olsa lg b7 almak daha mantıklı olabilir , gerçi şimdiki ürünlere ne kadar güvenilir sezon sonu çoğu iade vb ürün olabilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambocuk -- 6 Mart 2018; 15:53:11 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.