Şimdi Ara

Sadece sitemize özel sağlık ve güzellik bilgileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Site Adı : Sağlıkbul
    Site adresi :saglikbul.org
    Site içeriği / Hizmet verdiği alan :Sağlık
    Kullanılan yazılıma ait detaylar (Kullanılan dil vs..) : Wordpress
     Sadece sitemize özel sağlık ve güzellik bilgileri


    Merhaba değerli dostlar.İnternette web sitelerinin çöplüğe döndüğü günümüzde farklı ve özel bir ortam oluşturmak adına yeni bir web projesi başlattık.Öncelikle sağlık ve bayan güzelliği alanlarında uzman doktor ve güzellik uzmanları ile görüşülerek sitemizde gönüllü yazar olmaları için ikna edilmişlerdir.Sitemizin diğer sitelerden farkı yazıların tamamen kendi yazarlarımıza ait olmasıdır.Kategorilerimizde yeralan tüm yazılar konunun uzmanı arkadaşlar tarafından özenle yazılarak sizlere sunulmuşur.Konularımız okuyucuları sıkmayacak şekilde sade bir dille hazırlanmıştır.
    Sitemizde bulunan başlıkları kısaca tanıtacak olursak;

    1.Bitkisel sağlık ürünleri
    Bitkisel sağlık ürünleri kategorimizde günümüzde kullanılan tamamen doğal ve hiçbir zararlı madde içermeyen ürünlerle ilgili bilgiler verilmektedir.Kozmetik ürünler yada yapay gıdalar yerine kullanılabilen bitkisel ürünler birçok doktor tarafından tavsiye edilmektedir.

    2.Cilt sağlığı
    İnsan cildinin uzun yıllar boyunca sağlıklı ve güzel kalması için yapılması gerekenler, kullanılabilecek doğal maske tarifleri ve uzman tavsiyeleri ile hiçbir yerde bulamayacağınız sitemize özel ipuçlarından yararlanabilirsiniz.

    3.Çocuk Sağlığı
    Çocukların sağlığı ihmale gelmez.Anne ve babaların çocuk sağlığı açısından bilmesi gereken kritik bilgilerin yeraldığı başlığımızda acil durumlarda işinize yarayacak çok önemli bilgileri bulabilirsiniz.

    4.Güzelik Sırları
    Güzellik Sağlıklı bir yaşamla başlar.Görünümüne önem veren bayanlar için güzellik uzmanımızdan çok özel tavsiyeler ve özel tariflerle güzelliğinize güzellik katacaksınız. İnternette hiçbir yerde olmayan güzellik maskesi tarifleri ve güzellik sırları sizi bekliyor.

    5.Hamilelik Bilgileri
    Hamilelik dönemi bir anne adayı için çok zor zamanların geçtiği kritik bir dönemdir.Bebeğinizin ve sizin sağlığınız için dikkat etmeniz gereken önemli hususlar, hamilelikle ilgili bilinmesi gereken bilgilerin uzman jinekoloğumuz tarafından verildiği hamilelik bilgileri başlığımızı mutlaka ziyaret edin.

    Kadın Sağlığı
    Kadınlara özel hallerle ilgili bilinmesi gerekenler ve uzman tavsiyelerini kadın sağlığı başlığımızdan takip edebilirsiniz.

    Sağlıklı beslenme ve Sağlıklı diyetler
    Günümüzün en büyük sorunları arasında olan aşırı kilolar için çözüm önerileri. Uzman diyetisyenimizden sağlığınızı tehlikeye atmayan diyet önerileri ve formunuzu korumak için sağlıklı beslenme tavsiyelerini mutlaka dikkate alınız.

    Sitemizde toplam 4 uzman , yazıları ile sanal bir sağlık ansiklopedisi oluşturmaktadır.Konularımız yazarları tarafından dikkatle izlenmekte ve merak ettiğiniz tüm sorular cevaplanmaktadır.Yazı sonlarında bulunan yorum bölümünü kullanarak çekinmeden bizlere sorularınızı iletebilirsiniz.
    Sağlıkbul Yönetimi







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.