Şimdi Ara

SADECE KALİTELİ POWERBANK ve TELEFON SARJ ÜRÜNLERİ FIRSATLARI (Resimli ve Linkli) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.532
Cevap
184
Favori
164.830
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: celebic

    Hocam 100 lira civarına kablosuz powerbank pek tavsiye edilmez ancak o fiyata kablolu ama bilinen mark modellerine bakın derim. Orta halli kablosuz modeller zaten 200 civarı fiyattan başlıyor ve yavaş şarj ediyorlar. Size tavsiyem kablolu, bilindik marka powerbank ve kısa şarj kablosu.



    Alıntıları Göster

    Öncelikle cevap için teşekkürler kablolu istemememin sebebi telefonun şarj girişi biraz gevşek olduğu için cepte kablo çıkabiliyor. Philips in 10000 mah kablosuz powerbanki var 70 ila 100 tl arası fakat o da cepte biraz kaba durabilir. Bana şöyle 5000 mah da olabilir cepte taşınabilecek telefonu 1 kere bile şarj edebilse yeter uygun bişey bakıyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • celebic kullanıcısına yanıt

    teşekkür ederim hocam bilgilendirme için.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: celebic

    Fırsat mı bilmiyorum ama HB'da Baseus Mulight Digital Display Quick Charge 45W 20000MAH Power Bank Beyaz 237,15.-TL'ye satılıyor.

    Satış tarihindeki en dip fiyat olarak görünüyor. Başka yerlerde 350 ile 450 lira arasında satılıyor. Özelliklerini kontrol edin, bence iyi fiyat.



    https://www.hepsiburada.com/baseus-mulight-digital-display-quick-charge-45w-20000mah-power-bank-beyaz-p-HBV00001CI560



    Alıntıları Göster

    Aldim hocam 1 adet tesekurler


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • optikzom O kullanıcısına yanıt

    İnşallah uzun yıllar kullanırsınız. Eğer almamış olsam ben de bir tane alırdım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jubeii kullanıcısına yanıt

    Powerbankların fiyatına göre en farkeden unsurlarından biri de USB , micro vb giriş çıkış alanlarının kalitesi. Baseus'un 140 TL'ye satılan 20000 mAh powerbanki da var,340 TL'ye satılan aynı kapasitede 20000 mah powerbanki de var. Aynı mAh değerine sahip aynı marka aynı firma ürünlerindeki 2 kat bu fiyat farkının sebebi içeriklerinin kalite farkı. Gerek pil gerek kasa kalite farkı.(Mobil teknoloji haber ve tanıtımlarını sürekli takip edenler bu farkları bilir)


    Bu yüzden konunun ilk yazısında piyasada bu aralar çok bulunan bazı marka powerbankları iyi telefonlarınızda kullanmayınız,telefonlarınıza zarar vermeyiniz diyerek uzak durulması gereken markaları yazdık.

    USB ve micro girişlerin zarar görmemesi için,bozulmaması için hem powerbank unsurları sıkıntılı olmamalı,hem de sarj kablosu unsurları sıkıntılı olmamalı. Mesela bilinen marka Baseus'un bazı modellerinde sarj kablosu uçları benim telefonumda da powerbanklarımda da sıkıntılı oturmuştur,cihazlara zamanla zarar vermiştir. Anker sarj kablosu uçları ise aynı telefona yada powerbanka tam sıkıntısız otururken Baseus'un sarj kablosu sıkıntılıydı. Sıkıntılı olunca hem takarken hem çıkarırken cihazlar zarar görebiliyor.

    Samsung kabloları ve powerbanklari bu açıdan en iyi ürünler olarak görmüşümdür.


    Kablosuz sarj yapabilen powerbank olarak ise Samsung pahalı ama bana göre şuan en iyisi. Alternatif olarak Baseus full screen isimli model ve bracket isimli modeli tercih edilebilir. Yalnız kablosuz sarj yapabilen powerbanklar hızlı sarj edemez,ve 10000 mah üzeri sanırım yok.

    Ucuz ama dandik olmayan kablosuz sarjlı powerbank olarak Xiaomi ve Energizer'in kablosuz powerbankarinin fırsatlarını tercih edebilirsiniz.

    Kablosuz powerbanklarde ısınma oluyor gördüğüm kadarıyla,ben Samsung da aldım Baseus full screen de aldım,ısınıyor baya. Sonra acaba bozuk mu kötümü diye kararsız kalmayın.


    Bu arada Baseus Adaman,Amblight,Mulight gibi serilerde hem micro giriş hem usb-c giriş var ki bu 2 girişin de olması bu aralar powerbanklarda en çok aranan özelliklerden.

    Xiaominin bazı modellerinde ise sadece usb-c giriş olanlar da var. Xiaomi de tercih edilebilir bir model. Konu da Xiaomi pillerinin kalitesini anlatan bir arkadaşın paylaşımı olmuştu,tekrar konuya uğrarsa belki daha detaylı anlatırsa kafamızda durum daha da netleşecektir. Ben ürünlerin tanıtımları bir yada kullanıcı yorumlarına çok önem veririm ve her platformdaki kullanıcı yorumlarını okurum. Ürünü gerçek şekilde tanıtan satıcısı değil,kullanıcısıdır zira.

    Buradaki paylaşımlarımı da eticaret platformlarındaki kullanıcı yorumları + mobil teknoloji sitelerindeki ürün anlatımlarını bir araya getirerek yapıyorum. Son günlerde fiyat performans açısından konuda Baseus Adaman/Amblight/Mulight modellerini,bazı Xiaomi modellerini bu perspektif ile tavsiye ettik.

    Powerbank düşerse,sert bir yere çarparsa,aşırı sıcağa maruz kalırsa bozulabilir yada kapasitesi azalabilir.

    Aldığınız powerbanklarin kullanılmış iade edilmiş olduğunu düşünüyorsanız iade etmeye yönelin derim.Zira zarar görmüş olabilir.

    Kullandığınız,kullanırken kasası tahrip olmuş,giriş çıkışları bozulmuş,giriş çıkış sorunları sebebiyle sarj olmayan ve sarj etmeyen ama pili iyi olan powerbanları asla atmayın,pillerinden powerbank yapmak elektrik elektronik ile ilgisi hobisi yasa mesleki alası olanlar için çok basit. Hatta siz bile youtubeden powerbank nasıl yapılır videolarını izleyerek sağlam pilleri değerlendirebilirsiniz. Eğer hiç uğraşamam deyip bir kenara atacaksanız bir telefon tamircisine yada tv beyaz eşya tamircisine verin belki değerlendirirler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 17 Ağustos 2021; 21:28:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • optikzom O kullanıcısına yanıt

    Mulight Adaman'ın üst kalitesi olsa gerek pil kalitesi açısından.

    Fiyat iyimiş. Satan firma,İthalatçı firma ve Garanti firmasını paylaşabilirmisiniz kutu geldiğinde.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: celebic

    İnşallah uzun yıllar kullanırsınız. Eğer almamış olsam ben de bir tane alırdım.

    Inşaallah hocam bilmiyorum daha once xiaomi kulandim baya kaliteliydi fakat bunun 45 watt olmasi cezbetti 30 tl cek tanimlamis 207 almis oldum gayet uygun oldu bu fiyata hicbir yerde yok


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OkumadanAlma

    Mulight Adaman'ın üst kalitesi olsa gerek pil kalitesi açısından.

    Fiyat iyimiş. Satan firma,İthalatçı firma ve Garanti firmasını paylaşabilirmisiniz kutu geldiğinde.

    Paylasirim hocam resim atarim faturanin felan


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba Baseus Adaman 10.000 mAh almayı düşünüyorum. Ne kadar sürede 0’dan %100’e geliyor cihazın kendisi bilgi verebilecek var mı yorumlarda hep yavaş şarj oluyor denmiş çünkü?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba , gezerken denk geldim. Bana uygun geldi.

    Huawei 18 watt 10.000 mAh Powerbank 98 TL

    https://www.hepsiburada.com/huawei-powerbank-10000-mah-18w-type-c-powerbank-cp11qc-p-HBV00000Q7I1W?magaza=Koycebine&url_src=and-product-detail

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nervus Opticus

    Arkadaşlar merhaba Baseus Adaman 10.000 mAh almayı düşünüyorum. Ne kadar sürede 0’dan %100’e geliyor cihazın kendisi bilgi verebilecek var mı yorumlarda hep yavaş şarj oluyor denmiş çünkü?

    Ben kullanıyorum ama inanın kaç saatte doluyor hiç merak etmedim. Genelde boşaldığı zaman gece şarj ediyorum.


    Powerbank sonuçta içinde batarya olduğu için tamamen boşalmasını beklemeden %20 civarlarına gelince şarja takarım. Sonuçta 10.000 mah bir batarya dolacak, tahminen 5 saatten fazla sürede dolması normaldir. Eğer aklıma gelirse ne kadar sürede dolduğuna bakarım.


    Önceki yorumlarda bir arkadaş hızlı şarj adaptörü ve hızlı şarj kablosu kullanılırsa powerbank hızlı şarj ediliyor demişti. Sürekli bu şekilde hızlı şarj etmeyi bataryanın uzun kullanımı için pek tavsiye etmem.





  • celebic kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim hocam cevap için öncelikle hangi adaptör ve data kablosunu kullanıyorsunuz siz şarj etmek için?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nervus Opticus

    Çok teşekkür ederim hocam cevap için öncelikle hangi adaptör ve data kablosunu kullanıyorsunuz siz şarj etmek için?

    Rica ederim.


    Hocam evde 3 farklı şarj girişi (micro usb, type-c ve lightning kablo) olan telefon var. Powerbankı bu telefonların orijinal kablolarıyla şarj ediyorum ama genelde benim Samsung orijinal adaptör ve kabloyu kullanıyorum, arada bir type-c ile şarj ediyorum. Bu saydıklarım hızlı şarj adaptörü değil.

  • Arkadaşlar arabada çok fazla kablo karmaşası var 3 in 1 kablolardan almak istiyorum şu ürün gözüme çarptı baseus daha önce hiç bi ürününde pişman etmedi. Ayrıca bide araç için telefon tutucu almam lazım aşağıya link atıyorum kulanan varda yorumlarsa sevinirim

    https://www.amazon.com.tr/Baseus-Rapid-Serisi-Tasarım-Kablosu/dp/B01M0H6UVQ

    https://www.amazon.com.tr/dp/B015R19PMU/ref=redir_mobile_desktop?_encoding=UTF8&psc=1&ref_=ox_sc_act_image_1&smid=A1UNQM1SR2CHM

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ozgur kullanıcısına yanıt

    3 in 1 olarak şu da var şuan Amazonda indirimde. 3.5 A görünüyor ama 3 in 1 sarj kablolarının değerlerinin gerçeği yansıtmadığını düşünüyorum.

    amazon
    Baseus CAMLT-ASY01 Three Primary 3in1 Lightning Type-C Micro USB, Şarj ve Data Kablosu, 3.5A, 30CM, Siyah
    https://www.amazon.com.tr/Baseus-CAMLT-ASY01-%C5%9Earj-Data-Kablo/dp/B07D8FGM22/ref=mp_s_a_1_1?dchild=1&keywords=3+in+1&qid=1628767040&sr=8-1


    Zaten uçlardan 2'sine telefon taktığınızda hızlı sarj olmaz.

    3 in 1 kablolar adaptöre takarken tek kablo olduğu için kullanışlı ama telefona takılan alanda 3 kablo olduğu için zamanla benim hoşuma gitmedi. Zaten çok nadiren kullanıyorum,misafir gelir lazım olur diye almıştım bu renkli renkli olanını. Şuan sadece Type C olarak evde işte kablo kullanıyorum. Evdeki tüm telefonların powerbankların Type C girişli olması kolaylık sağlıyor. Yalnız her odada 1 adaptör ve kablo takılı bende. Salonda ve yatak odasında 2'şer tane bulunduruyorum. Bu şekilde adaptör kablo çıkar tak yapmayarak bu ürünlerin daha uzun ömürlü olmasını sağlıyorum diye düşünüyorum. Adaptör veya sarj kablosu tak-çıkar işlemini mümkünse azaltmaya çalışın. Amiral telefonlarda kesinlikle ucuz kablo tercih etmeyin. İşçilik ve malzemeden tutun teknik elektronik özelliklere kadar çok fark oluyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 12 Ağustos 2021; 14:31:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: OkumadanAlma

    3 in 1 olarak şu da var şuan Amazonda indirimde. 3.5 A görünüyor ama 3 in 1 sarj kablolarının değerlerinin gerçeği yansıtmadığını düşünüyorum.

    amazon
    Baseus CAMLT-ASY01 Three Primary 3in1 Lightning Type-C Micro USB, Şarj ve Data Kablosu, 3.5A, 30CM, Siyah
    https://www.amazon.com.tr/Baseus-CAMLT-ASY01-%C5%9Earj-Data-Kablo/dp/B07D8FGM22/ref=mp_s_a_1_1?dchild=1&keywords=3+in+1&qid=1628767040&sr=8-1


    Zaten uçlardan 2'sine telefon taktığınızda hızlı sarj olmaz.

    3 in 1 kablolar adaptöre takarken tek kablo olduğu için kullanışlı ama telefona takılan alanda 3 kablo olduğu için zamanla benim hoşuma gitmedi. Zaten çok nadiren kullanıyorum,misafir gelir lazım olur diye almıştım bu renkli renkli olanını. Şuan sadece Type C olarak evde işte kablo kullanıyorum. Evdeki tüm telefonların powerbankların Type C girişli olması kolaylık sağlıyor. Yalnız her odada 1 adaptör ve kablo takılı bende. Salonda ve yatak odasında 2'şer tane bulunduruyorum. Bu şekilde adaptör kablo çıkar tak yapmayarak bu ürünlerin daha uzun ömürlü olmasını sağlıyorum diye düşünüyorum. Adaptör veya sarj kablosu tak-çıkar işlemini mümkünse azaltmaya çalışın. Amiral telefonlarda kesinlikle ucuz kablo tercih etmeyin. İşçilik ve malzemeden tutun teknik elektronik özelliklere kadar çok fark oluyor.

    Bu çoklu kablonun 30 cm'lik olanını kullanıyorum.


    Bu çoklu kablo hızlı şarj etmiyor ancak standart şarjda orijinal kablo ve adaptör ile aynı sürede şarj ediyor. Tek eksiği hızlı şarj etmemesi.

    Aynı anda 2 telefonu adaptörün şarj ettiği sürede şarj ediyor ama 2 telefonu hızlı şarj etmeyi denemedim, unutmazsam akşam denerim. Tam aradığım kablo buydu.





  • celebic kullanıcısına yanıt

    Bir de bunun makaralı olanları var,kabloyu sarıyor topluyor falan. Onların çok dandik olduğunu düşünüyorum,akilliphone firmasından almıştım 1 tane,çocuğun öğretmenine hediye edecektim. Elime aldım inceledim,işçilik malzeme,giriş çıkışların dandikliği yüzünden hediye etmekten vazgeçtim,1 yıl evde durdu kendim bile hiç kullanmadım,sonra misafirimiz gelmişti lazımmış,ona verdim senin olsun dedim. Kablosu ucu,sarma kasası vs çok dandikti. Baseus'un piyasada ucuz dandik ürünleri olduğunu da düşünüyorum,ya Baseus kendisi üretiyor bu dandik ürünleri,yada Çin'de bu işi kaçak yapan ve yurt dışına Türkiye'ye vs gönderen var. Hatta daha da ileri gideyim,Baseus'un orjinal ürünlerini satan bilinen 2 firmanın Baseus'un çakma ürünlerini de bulundurduğunu ve arada kakaladığını düşünüyorum. Neyse ki artık Amazon.com.tr var. Amazon.com.tr'ye de bu firmalar ürün veriyor olabilir,Amazon Türkiye'nin böyle bir sistemi de var gördüğüm kadarıyla. Kasa malzeme olarak çok belli kötü ürün gelirse iade edin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: OkumadanAlma

    Bir de bunun makaralı olanları var,kabloyu sarıyor topluyor falan. Onların çok dandik olduğunu düşünüyorum,akilliphone firmasından almıştım 1 tane,çocuğun öğretmenine hediye edecektim. Elime aldım inceledim,işçilik malzeme,giriş çıkışların dandikliği yüzünden hediye etmekten vazgeçtim,1 yıl evde durdu kendim bile hiç kullanmadım,sonra misafirimiz gelmişti lazımmış,ona verdim senin olsun dedim. Kablosu ucu,sarma kasası vs çok dandikti. Baseus'un piyasada ucuz dandik ürünleri olduğunu da düşünüyorum,ya Baseus kendisi üretiyor bu dandik ürünleri,yada Çin'de bu işi kaçak yapan ve yurt dışına Türkiye'ye vs gönderen var. Hatta daha da ileri gideyim,Baseus'un orjinal ürünlerini satan bilinen 2 firmanın Baseus'un çakma ürünlerini de bulundurduğunu ve arada kakaladığını düşünüyorum. Neyse ki artık Amazon.com.tr var. Amazon.com.tr'ye de bu firmalar ürün veriyor olabilir,Amazon Türkiye'nin böyle bir sistemi de var gördüğüm kadarıyla. Kasa malzeme olarak çok belli kötü ürün gelirse iade edin.

    Hocam üzerinde konuştuğumuz çoklu kablo Amazon'da varmış meğer ama ben atlamışım. Ali'den sipariş vermiştim. Kablo kalitesi çok çok iyi. Zaten gelen ambalaj ve ürünün kendisini elinize alınca anlıyorsunuz.





  • OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

    Sölediğiniz modellere baktım inceledim kullanıcı yazılarını okudum. 8 k lık baseus var dikkatimi şimdilik çeken. 1o k lık baseus bracket için yorumlarda telefon üzerinde düz durmuyor, ekrana dokununca devamlı balantı kopuyor diye yazmışlar onu hiç düşünmeden direk eledim. Tasarım hatası var yani.

    Açıkçası kablo kaosunu geride bırakmak için yavaş şarzı kabul edebilirim. Diğer markalarada bakıp ona göre karar vericem. Bide kablosuz şarzda balantı olmadığı için balantı çıkışım bozuldu olayını eliyorsunuz. Bide bazı ürün açıklamalrında şöle bi durum gördüm. Dioki atıyorum XİAOMMİ ürün. " Alet Xiaomi telefonu 10 w kablosuz, appleda 7.5 w , diğer markalarada 5 w kablosuz şarz eder." bu da saçmalığın daniskası. Ben hangisini hesap ediyim.


    " Değinmemiz gereken önemli bir kısım ise, Xiaomi, Qi protokolünü destekler. Xiaomi 9 veya Xiaomi Mix 3 gibi cep telefonları için 10W kablosuz şarjı destekliyor. Apple bir cihazı şarj ederseniz, 7.5Wa düşüyor. Bu iki marka dışında diğer markaları kullanırsanız 5W güce düşecektir. Yani buradan da görülebileceği gibi bu powerbank, Xiaomi ve Apple telefonları için daha uygun. "


    Diğer konu XİAOMİnin aynı ürününde version 1-2-3 die gidio. Bunu nasl anlarız farkları nedir. Sahteleride varmış. Nasıl tedarik edicez.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubeii -- 13 Ağustos 2021; 13:9:58 >




  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.