Şimdi Ara

Sadece Fifa serisi için xbox series s alınırmı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • fifa 22 de xbox series s de oyun 120 fps mi olucak ? yada başka bir deyişle fifa 22 yi 1920*1080 144hz bir monitörde 120 fps oynayabiliyormuyuz ?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: memphis1tr

    fifa 22 de xbox series s de oyun 120 fps mi olucak ? yada başka bir deyişle fifa 22 yi 1920*1080 144hz bir monitörde 120 fps oynayabiliyormuyuz ?

    Evet, oynayabilirsiniz.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: KingSezenist

    Evet, oynayabilirsiniz.



    Alıntıları Göster

    yanıt için çok teşekkür ederim.

  • Konuyu hortlatmış gibi olacağım ama FC 24 için pc de hilelerden yıldım. Temiz bir oyun deneyimi ve f/p bi yöntem olarak series s düşündüm ama 48" 4k tv de görüntü çamur olur mu bilemedim. Varmı tecrübesi olan arkadaşlar?

  • Newresim kullanıcısına yanıt

    2K da sorunsuz benim. 4K yı bilemiyorum. Düşünmeden almalısınız.

  • KingSezenist kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam, açtım keseyi ps5 aldim. Ondan devam ediyorum artık :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Newresim kullanıcısına yanıt

    Ahahaha tamamdır. Şuradan aktif FUT grubumuza da katılabilirsiniz.



    Sadece Fifa serisi için xbox series s alınırmı
  • Newresim kullanıcısına yanıt

    Selamlar, pc den ps e yakın zamanda geçtiğin için sormak istedim. Ciddi bir fark hissettin mi?

  • bmkod B kullanıcısına yanıt
    Selamlar, karşılaştığınız oyuncular çok daha iyi. Wlde 14 alırken 9a düştüm. Hile yok. Menüler 30fps o çok üzücü. Oyun icide 60 fps kilit. Genel farklar bunlar.

    Psikolojik olarak olabilir ama PS tarafında çok script yiyorum, pcye göre bence momentum ve script olayı çok daha fazla hiisedebilir düzeyde. Hatta oyundan sogutacak cinsten bence :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Newresim -- 24 Aralık 2023; 18:25:43 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Newresim kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler cevap için, o zaman hiç gerek yok, zaten en büyük sıkıntı momentum.


    Bazen öyle oluyor ki pc de oyuncular dönmüyor, attığın paslar aşırı yavaşlıyor rakip ise canavar. Tüm maç olsa network deyip geçeceğim ama maçın bazı anları skorda önde olup olmamana göre değişiyor. Bu durum belki konsolda daha az etkiliyordur diye düşündüm çünkü herkes daha rahat vs diyordu, denemek istedim. Senin söylediklerine de bakınca hiç gerek yok boşa masraf gibi duruyor benim için.


    Diğer kafamı kurcalayan sorunda 60fps olayıydı. 30fps falan direk fark edilir ve cidden akıcı bir menü deneyimi sunmaz gibi düşünüyorum pc de en az stabil 60 alacak şekilde menüler ayarlı oyun içi de 120.


    Tek mantıklı sebep hile gibi pc den konsola geçmek için ama ben fifa 21 de uzun süre oynadım o dönemde hiç hile denk gelmedim ben açıkçası.





  • bmkod B kullanıcısına yanıt

    Script ve momentum inanılmaz yaşıyorum konsolda yani skill seviyesi bariz benden düşük olan rakiplerle denk gelsem bile rakip 3 atak 3 gol atıyor, ben 10 tane net kaçırıyorum. Bunlar PC de bu kadar olmuyordu, konsol tarafında gerçekten hayattan soğuttu. Bu hafta hatta ara verdim wl girmedim. Özellikle (bence) kadrosu iyi olanı EA öne geçiriyor ve şans ondan yana oluyor diye düşünüyorum.


    Menüler gerçekten çok kasıyor ve kanser ediyor. Büyük bir eksi benim için. Fakat menuler Xbox tarafında 60fps veriyor diye biliyorum.


    Ben hileden dolayı konsola geçtim, daha sene başında bile pc de botlara karşı wl atıyordum. Görünmez takım henüz gelmemişti belki şu an wl de görünmez takım hilesi de vardır, bilemiyorum. Sadece fifa için almadım konsolu, ps5 teki oyunlarıda oynuyorum. Fifayı ama pcde kesinlikle competitive oynamam gibi çünkü hileler geliyor, 20 maçın 7-8i hilelerle geçiyor. Bu sefer hepten sinir kirizi geçirtiyor adama :)





  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.