rem1903 , antonidas ,soho gibi isimler serdar adalı , tayfur havutçu nun hangi suçtan içerde olduğunu bilmiyorlar galiba.
quote:
Orijinalden alıntı: clemenza123
quote:
Orijinalden alıntı: Beamer
Evet herkes yapmıştır. Galatasaray da yapmıştır eminim ki.
Ama biliyorsun ki bu öncesinde suç değildi. Sonradan suç oldu ve siz suç olduğunu bile bile yapmışsınız, ha belki geçen sene iddialı bir konumda olsak biz de yapacaktık bunu kimse bilemez.
Şimdi vereceğim örneği lütfen okuyun;
Yani şöyle düşün atıyorum bir kuruluşta çalışmaya başladın ve işe serbest kıyafetle gidebiliyorsun, çünkü takım elbiseyle gelmeni söyleyen bir yasa yok sana. Sonra bir yasa çıkıyor "Bundan sonra işe takım elbise hariç başka bir kıyafetle gelenler, işten kovulacaktır" diye.
İş yerinde bu yasa çıktıktan sonra sen tutup eşofmanla gidiyorsun işe. Sonra kovulunca da ama 2 gün önce herkes eşofmanla geliyordu, onlar neden kovulmuyor diyorsun.
Bu yaptığınızın tek örneği bu. Umarım anlatabilmişimdir.
Diyelimki bizim yaptığımızın tek örneği bu. Peki sizin,genel anlamda konuşuyorum GSlisi,Bjklisi,özellikle bu sezon kaç tane maçında abuk subuk goller olan Tslisi,basını,milleti,vekili sanki herkes tertemizmiş gibi sadece Fb ye yüklenmelerinin örneği nedir?
Çünkü Fenerbahçe popüler bir takım.
Fenerbahçe yerinde Galatasaray da olsa aynı şeyler olurdu.
Verdiğim örnekten devam etmem gerekirse, kıyıdaki köşedeki, pek bir vasfı olmayan sadece getir-götür işlerine bakan bir adam mı eşofmanla gelip iş yerinin yasasını çiğnerse daha çok üstüne gidilir yoksa yönetim kurulu üyesi falan tarzı şirkette popüler olan, tanınan , gündemde olan insanlardan biri mi?
quote:
Orijinalden alıntı: NiCkBuLaMaDıM!!
rem1903 , antonidas ,soho gibi isimler serdar adalı , tayfur havutçu nun hangi suçtan içerde olduğunu bilmiyorlar galiba.
Sen önce içerde olanların ismini doğru bilde, sonra bize bildiklerinden bahset.
Rica ediyorum hatta bu konuda, ne yüzden içerideler bizimkiler?
quote:
quote:
quote:
Ama biliyorsun ki bu öncesinde suç değildi. Sonradan suç oldu ve siz suç olduğunu bile bile yapmışsınız, ha belki geçen sene iddialı bir konumda olsak biz de yapacaktık bunu kimse bilemez.
Yani şöyle düşün atıyorum bir kuruluşta çalışmaya başladın ve işe serbest kıyafetle gidebiliyorsun, çünkü takım elbiseyle gelmeni söyleyen bir yasa yok sana. Sonra bir yasa çıkıyor "Bundan sonra işe takım elbise hariç başka bir kıyafetle gelenler, işten kovulacaktır" diye.
İş yerinde bu yasa çıktıktan sonra sen tutup eşofmanla gidiyorsun işe. Sonra kovulunca da ama 2 gün önce herkes eşofmanla geliyordu, onlar neden kovulmuyor diyorsun.
Diyelimki bizim yaptığımızın tek örneği bu. Peki sizin,genel anlamda konuşuyorum GSlisi,Bjklisi,özellikle bu sezon kaç tane maçında abuk subuk goller olan Tslisi,basını,milleti,vekili sanki herkes tertemizmiş gibi sadece Fb ye yüklenmelerinin örneği nedir?
Verdiğim örnekten devam etmem gerekirse, kıyıdaki köşedeki, pek bir vasfı olmayan sadece getir-götür işlerine bakan bir adam mı eşofmanla gelip iş yerinin yasasını çiğnerse daha çok üstüne gidilir yoksa yönetim kurulu üyesi falan tarzı şirkette popüler olan, tanınan , gündemde olan insanlardan biri mi?
Tabiki öyle ama benim değinmek istediğim nokta o değil.Benim değinmek istediğim nokta insanların tuttukları takımların içinde aynı işlerin döndüğünü bilmelerine rağmen onlara gözlerini kapatıp sadece ve sadece Fenerbahçeyle uğraşmaları yerden yere vurmaları insafsızlık değil midir biraz daha saygılı olmak çok mu zor? Ayrıca alakasız ama ben geçen sene takımımın herhangi bir maçında dışarıdan etki olduğunu düşünmüyorum hangi takım bu kadar ölmüş ölmüş dirilmiş şampiyonluk yolunda senelerdir birde rakibin maçlarına bakın Stochun Antep'e 90 da attığı golde ben hastanede hasta ziyaretindeydim ve dışarı koşup sevinebildim ancak bu duyguları kurulmuş bir düzenin sonucunda yaşadığımı anlatamaz bana kimse. Suçsusuz demiyorum her şey ortaya çıkacak zamanla ama özellikle Fb tarafındaki sahada ter döken futbolcuların emeğine dil uzatmak sevinen milyonlarca insanın duygularıyla oynamak bu kadar kolay olmasa keşke.
quote:
quote:
quote:
quote:
Tabiki öyle ama benim değinmek istediğim nokta o değil.Benim değinmek istediğim nokta insanların tuttukları takımların içinde aynı işlerin döndüğünü bilmelerine rağmen onlara gözlerini kapatıp sadece ve sadece Fenerbahçeyle uğraşmaları yerden yere vurmaları insafsızlık değil midir biraz daha saygılı olmak çok mu zor? Ayrıca alakasız ama ben geçen sene takımımın herhangi bir maçında dışarıdan etki olduğunu düşünmüyorum hangi takım bu kadar ölmüş ölmüş dirilmiş şampiyonluk yolunda senelerdir birde rakibin maçlarına bakın Stochun Antep'e 90 da attığı golde ben hastanede hasta ziyaretindeydim ve dışarı koşup sevinebildim ancak bu duyguları kurulmuş bir düzenin sonucunda yaşadığımı anlatamaz bana kimse. Suçsusuz demiyorum her şey ortaya çıkacak zamanla ama özellikle Fb tarafındaki sahada ter döken futbolcuların emeğine dil uzatmak sevinen milyonlarca insanın duygularıyla oynamak bu kadar kolay olmasa keşke.
Ben de seninle aynı fikirdeyim.
Olan taraftara oluyor, üzülen yine onlar oluyor.
Ama bazı Fenerbahçeli arkadaşlar bu olaylarda bu kadar üzülmesine rağmen yine de Aziz Yıldırım'a bir şey demiyorlar, hatta yaptıysa iyi yapmış diyenler bile var. Bu nedenle üstüne gidiliyor biraz da bence. Hatta geçen sene Galatasaray için yapılan bank asya tezahüratlarının bile büyük etkisi var, onlar olmasaydı Galatasaray taraftarı bu kadar dolu olmazdı Fenerbahçe taraftarına karşı.
Ayrıca Aziz Yıldırım eğer yapmışsa böyle bir şey, bu Fenerbahçe gibi Türkiye'nin 100 yılı aşkın süreli önemli bir kulübüne tahmin edilemeyecek derecede zarar verecektir. Belki küme düşmesine bile sebep olacak. Yine üzülen, kahrolan taraftar olacak ama bunu bile bile "iyi ki yapmış arkasındayım" diyorlar. Ben bunu anlamıyorum.
Geçen sene Fenerbahçe'nin gerçekten iyi bir kadrosu vardı, ben eminim ki bu işlere bulaşmasa bile şampiyon olabilirdi.
Neyse hep beraber davanın sonuçlanmasını bekleyeceğiz, başka yapabileceğimiz bir şey yok. Ama bu dava Fenerbahçe aleyhine sonuçlanırsa, yine üzerine gidilen takım olacak.
quote:
Orijinalden alıntı: REM1903
quote:
Savcı Mehmet Berk tarafından, Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu ve yöneticisi Serdal Adalı’nın iddianamede ‘şike yaptığı’ ileri sürülüyor. Kulüp Güvenlik Müdürü Ahmet Ateş de aynı suçlarla hakim karşısına çıkacak.
isimleri doğru işte
quote:
quote:
quote:
Savcı Mehmet Berk tarafından, Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu ve yöneticisi Serdal Adalı’nın iddianamede ‘şike yaptığı’ ileri sürülüyor. Kulüp Güvenlik Müdürü Ahmet Ateş de aynı suçlarla hakim karşısına çıkacak.
isimleri doğru işte
Serdal yerine Serdar yazmissin ona diyor .Yoldan on Besiktasli cevirsem yarisi serdar der yalniz :)
Hangi suçtan olduğunu yazsan da bilsek ?
Ben karar cikmadan mahkemeden kimseyi suclu bulmam onun icin bir kere sunu söyleyeyim fb benim adima sucu kanitlanana kadar sucsuzdur. Ama rahatsiz oldugum bir konu var forumda oda su, Herkes yok tecavüz eden kiz yok adam öldüren insanlar diyorda, peki evine ekmek olmadigi icin cocuklarinin ayakkabalari yirtik oldugu icin karnini doyurmak icin HIRSIZLIK yapan yada yapmak zorunda kalan insanlarin bu ülke de kac yil yattigini biliyormusunuz? Yani sike yapanlari birde bunlarla kiyaslayin!!! Aziz yildirim icin yazilmis degildir sadece yaptiginiz karsilastirmalar icin yazdim takim yada kisiler adina degil
Arkadaşlar boşuna çenenizi yoruyorsunuz bu yazımı SS alın. Bu olay şikeden çeteden çıkacak Aziz Yıldırım ergenekon sanığı olacak malum ergenekon sanığı olanlarında durumu ortada ne suçlama var nede savunma.
Neden sadece Fenerbahçe'ye yükleniliyor anlamadım ki.Beşiktaş'lıda öyle bir yazmış ki sütten çıkmış ak kaşık sanırlar...Gerçi ortada fol yok yumurta yokken bir insan hakkında bu kadar ileri geri konuşulmaz...Kupamızı geri yerin altın terimiz diyen Trabzonspor başkanına şuan maçlara girermem cezası verildi...Bu güne kadar kendini pak gösteren takıma.Aynı şekilde Beşiktaş hatta Galatasaray bile araştırılıyor.Dava sonuçlansın.Ondan sonrada hala suçluyu savunan varsa o zaman dediğinizi bırakmayın...
Kim ne yaptıysa cezası verilsin. Tek isteğim bu.
Kulublerın sıke yapıp yapmadıgını bılemem. Ama bu davanın sıke davası olmadıgı cok acık. Bunu goremeyen varsa ben daha ne dıyeyım?? Olay sıke davasıyla basladı..cete kurmayla devam ettı.. teror orgutu suclamasıyla son buldu.. Azız Yıldırım ıcerde oldugu ıcın, bazı kesımlere yakın kısılere ıhalelerın verılmesı cok dusundurucu.Pekı bundan sonra ne olacak? Bu ısın sonu Ergenekon'a baglanıp Sılıvrıde bıtecek. Bu donemde sesını cıkarmayacaksın! Ilerı demokrası bunu gerektırıyor..
Mahkeme sonuclanmadan bu kadar buyuk laflar etmeye gerek yok bence. Bana sorarsaniz ben Besiktasin sike yaptigini sanmiyorum ama yaptiysa en agir cezayi almasini gonukden isterim. Bazi takimlarla ilgili benim de suphelerim daha yuksek ama sonuc olarak onlarda su an sucsuz.
quote:
Orijinalden alıntı: Chuckly
quote:
Şimdi fenerbahçeli arkadaşların derdi, herkes yapıyordu biz yakalandık diğerlerinide yakalayın mı.
Yoksa, Neden böyle birşey yaptık, bu camia böyle işlere girmemelimiydi?
Yaptiysak eger keske yapmasaydik
Ama biz yaptiysak ve cezasini cekeceksek,yapan herkes cezasini ceksin
Mantığına hayranım. Sokaklarda cinayet işlemiş, dolandırıcılık yapmış kısaca suc işlemiş binlerce adam serbest dolaşıyor. Kiminin sucu ispatlanmamış, kiminin adı o suçla bile anılmamış, kimi kacak vs. Hapislerde de bir o kadar masum insan yatıyor. Senin mantığına göre o serbest suçluların hepsi hapise girsin. Bizde isteriz girmesini ama nerede delil, nerede bağlantılar. Evet yıllardır bu ülkede şike de var, teşvik te var ama bugüne kadar kimse suçüstü yakalanmamıştı. Belge, delil vs hersey var bu sefer. Sucu ispat edilemeyen herkes masumdur. O yüzden bosa nefes tüketmeyin. Yaptınız madem yakalanmayivereydiniz.
Şike yapan veya teşebbüs eden klüpler tartışmasız küme düşürülsün.
Şikeye karışan isimler ömür boyu spordan men cezası alsın.
Yaptıkları ne kadar sahtekarlık,dolandırıcılıkta olsa.Hatta Türkiye'yi en çok etkileyen alanda. İçerde kalmasınlar diyorum ben
Şu belge delil vb şeyleri birde biz görsek nerede bu kanıtlar mesela Emenikenin para sayan görüntüleri mesela şike için verilen araba nerede bu deliller basının önümüze var diye sunduğu görüntüler mi delil yoksa bağlantıları kanıtlanmamış tapeler mi ?Ben telefonda bir adama öldürcem desem ve o adam ölse benim öldürdüğümün kanıtları olmadan ben cinayeti işlemiş mi olcam o tapelerdeki konuşmaları fiziksel olarak kanıtlayamazlarsa hiçbiri de delil sayılmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: 10.5
Adam öldürmüş gibi yargılanmaları ve ceza alacak olmaları bu olayların arkasında sadece futbol değil başka birşeyler olduğunu gösterir, Benim düşüncem böyle.
o kanunu kendileri çıkarmadımı ? çıkardı cezalar ağır olmalı demedimi? dedi geçin ozaman kardeşim suçlu kanuna göre yargılanır bunu çıkarırken düşüneceklerdi bi suçları varki hepsinin kanunu değiştirmeye çalışıyolar
Fazla takilmaya gerek yok. Belgeleri delilleri ses ve goruntu kayitlari sahitleri olanlar mahkemelere basvurup dava acabilir. O yapti bu yapmadi laflari bos laflar. Hakli iseniz yasal yollardan hakkinizi arayabilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: wesker7
quote:
Orijinalden alıntı: 10.5
Adam öldürmüş gibi yargılanmaları ve ceza alacak olmaları bu olayların arkasında sadece futbol değil başka birşeyler olduğunu gösterir, Benim düşüncem böyle.
o kanunu kendileri çıkarmadımı ? çıkardı cezalar ağır olmalı demedimi? dedi geçin ozaman kardeşim suçlu kanuna göre yargılanır bunu çıkarırken düşüneceklerdi bi suçları varki hepsinin kanunu değiştirmeye çalışıyolar
70 kişi doğramış adam 14 sene yattı bu ülkede, Adalet sadece sözde.