Şimdi Ara

Sadece cs go da yüksek ping problemi yaşıyorum. Yardım lütfen..!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhabalar,
    Başlıkta da belirttiğim gibi, yalnızca cs go da yüksek ping sorunu yaşıyorum uzun uzun araştırma yaptım buna benzer bi problem yaşayan veya sorunun çözümünü paylaşan birine rastlamadım. Son çare olarak burada konu açmaya karar verdim.
    Böyle bi sorunla yakın zamanda karşılaştım diğer oyunlarda böyle bi sorun yaşamıyorum pubg,dota,lol vs. hepsinde alışılagelmiş ping değerlerini alıyorum ancak cs go ya girdiğimde, Türkiye sunucularında 85-90 arası, yabancı serverlarda(mm-rekabetçi veya face it) ise 160-170 arası ping alıyorum. Speedtest yaptığımda ping değerimi 30 gösteriyor. Rate ayarları ping sınırlandırmayı (mm_dedicated_search_maxping) falan denedim fakat hiç biri çözüm olmadı. Bu konuda yardımcı olursanız veya fikir beyan ederseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler iyi forumlar.







  • Rekabetçi ararken konsolu aç, orada bütün cs sunucularından aldığın ping gösteriliyor. IP adresi paylaşımından olabilir (belki)
  • evet gördüm, en düşük ping değerim fransa da o da 98 gösteriyor. IP paylaşımı dediğin olay ne acaba biraz daha açar mısın veya ne yapmam gerekiyor söyleyebilir misin acaba?
  • Servis sağlayıcını arayıp fast path'e geçmek istiyorum de.
  • semih_fb_14 S kullanıcısına yanıt
    Modem arayüzüne gir, orada bir ip gösterecek (192li olan değil) bir de googleden ip adresim diye arat, eğer farklıysa cgn havuzundasınız demektir
  • cgn havuzunda olmayan yoktur dostum,sen değişken ip kullanıyorsun ben değişken ip kullanıyorum,arkadaş 30 ping alıyor ben 5 ping alıyorum spped testlerde.santrale yakınlık ping seviyesini arttırır yada azaltır, ama aldığın pingin önemi ne kadar var max gördüğüm cs go pingim 43 idi. millete bakıyorum 5 pinglerde 10 pinglerde oynuyor bunlarda bu oyunu oynayanlara avantaj sağlıyor sen ne kadar iyi oyuncuyum dersen de 60 ping ile oynayanla 5-10 ping oynayan aynı olamaz, seni beni en basitinden 5-10 pingli adam daha çabuk görür bir awp karşılaşmasında düşün ilk mermiyi tabiki 5-10 pingli adam atacak.

    TR de ne yaparsanız yapın Sabit ip almaktan başka bir alternatif yok, ama bunada gölgeler ekleyip başkalarına düdüklüyorlar.Sabit ip ye 30 lira veriyorum her ay taahütte almıştım 2 yıllık, yemin ederim her aramam her konuşmam olaylı ttnetlik te birşey değil herkes böyle süperonline da böyle vodafone de böyle, yine ttnet adam felan gönderiyor, işim gereği bu işlerden anlıyorum, baya bi bağırış çağırıştan sonra, bi eleman gönderdiler, elemana dedim beni arasın beraber kutuya gittik kutuda portlar karman çorman, ben kendi portumu seçtim ki adamda görüyosun abi dedi sizin kutu dolu, lan dedim doluysa yenisini kuracaksınız, falan filan bağlantıyı ben yaptım porta ama ana santralde ne olduysa yine ip mi gölgeleyip ağzına etmişler.

    15günde 1 arayıp sayıyorum, adam gönderiyorlar gidip bakıyorum portum değişmiş ben takmıştım elimle, kırmızı bantlada işaret koydum günde kaç kişi şikayet ediyorsa artık gelen geçen bir parmak atıyor kutuya demek,

    Defalarca anlattım ama değişen 1 hafta 15 gün değişiyor geri sil baştan bu arada serverlerde düşük ping almak istiyorsanız 2 şansınız var,

    En büyük şansınız Csgo sunucularına Yakın olabilmek için tekirdağ edirne taraflarına taşınmak.

    ufak bir şansta internet servis sağlayıcınız size iyi bir hizmetle kaliteli bir yöntem sunacak


    Adamlara dedim 100mbit internet alayım 200 300 neyse vereyim olursa aynısı ama fena yaparım adamlar alma aynısı olur dedi daha diyecek birşey yok




  • ResistibiLiTy kullanıcısına yanıt
    Sabit ip farklı şey. Mesela benim Amazonda bir VPS’im var ip adresi hep aynı. Ama modemin yeniden başlatılması ile ip değişmesi ve modemdeki ipin farklı olması farklı şeyler. Mesela benim ip adresim modemdeki ile internetten sorgulanan adres aynı.


    Sadece cs go da yüksek ping problemi yaşıyorum. Yardım lütfen..!
    Sadece cs go da yüksek ping problemi yaşıyorum. Yardım lütfen..!




  • quote:

    Orijinalden alıntı: akzidenz

    Sabit ip farklı şey. Mesela benim Amazonda bir VPS’im var ip adresi hep aynı. Ama modemin yeniden başlatılması ile ip değişmesi ve modemdeki ipin farklı olması farklı şeyler. Mesela benim ip adresim modemdeki ile internetten sorgulanan adres aynı.


    Sadece cs go da yüksek ping problemi yaşıyorum. Yardım lütfen..!
    Sadece cs go da yüksek ping problemi yaşıyorum. Yardım lütfen..!
    aynı şeyden bahsettim dostum, sizin kutuda yoğunluk yoktur, öyle yapmışlardır kutular talebe göre boyut farklılığı gösteriyor,tamamen santral insiyatifinde bu durum ama cs go sunucuları uzak olduğu için buna yapacak birşey yok, sen 500mbit internette alsan, 1 ms ping sahibide olsan değişen birşey olmayacak çünkü yine rusya serveri yakın olacak bize uzaklığın kdr ping alacaksın.

    Edit: 1 edit yapayım, bu denendi onaylandı benim tarafımdan, 88. başlayan ip her ne hikmetse modem 8-16 saat kapanmazsa ankarada olan lokasyonum konya vs. olarak değişiyor relog atarsam modeme yine havuzdan bir ip ile eşleşiyorum, defalarca anlattım bu durumu havuza dahil olmak istemiyorum diye gereken ne ise yapayım fazla ödeyeylim, bunu çözün dedikçe 15 gün max düzeliyor sonra birileri parmak atıyor bu işe yine dürtmek zorunda kalıyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ResistibiLiTy -- 27 Mayıs 2019; 21:6:40 >




  • ResistibiLiTy kullanıcısına yanıt
    ping fiziksel kablodan geçen sinyaller arası farklılık olduğu için her zaman olacaktır evet. Ama bizim Türkiyede aldığımız pingin büyük çoğunluğu yine Türkiye’de oluşuyor. (Mesela) Valve Viyana sunucusuna ping attığımız zaman veri çoğunluk olarak Türkiyede geziniyor. İstanbuldan atılan ping farklı illere vb gidiyor. Eğer altyapı daha optimize olsaydı ping daha iyi olacaktı ama 10-20 seviyesine düşmeyecekti. Öyle bir durum için Türkiye sunucusu açılması gerekiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.