Şimdi Ara

Sadece belirli web sitelere bağlanabiliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • sosyal medya platformları haricinde çok az siteye bağlanabiliyorum. mesela başka bir forum sitesine bağlanırken sıkıntı yok, donanımhaberin web sitesine bağlanırken sıkıntı yok ama forum sitesine bağlanınca:

    "Bu siteye ulaşılamıyor
    forum.donanimhaber.com ana makinesinin yanıt vermesi çok uzun sürdü."

    diyor. Keza başka web siteleri için de aynı sıkıntı var. Spotify'dan müzik dinleyemiyorum. Steam'dan download yapamıyorum 0 byte yazıyor. Youtube'a girip 1080P 60 FPS, 4k açıp kesintisiz izliyorum aslında hızlı ama başka sitelere bağlanamıyorum sanki kısıtlanmış gibi. Bu benim ev-kişisel internetimde olan sıkıntı. Bulunduğum apartmanda başka modeme bağlanıyorum hiçbir sıkıntı yok normal çalışıyor. Bir tek benim modemde böyle bir sıkıntı var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Byperest -- 14 Haziran 2018; 21:30:6 >



  • bağlandığınız networke farklı bilgisayar ile bağlanın yada kablosuz olarak bağlanın erişim sağlarsanız sorun bilgisayarınızda dır. Tabii bu durumda cihazda farklı bir yazılım kurulumu, ağ ayarlarına bakın. Vpn var mı ? proxy uygulaması var mı ?
  • Aynı problem ben de de var ve çözebilmiş değilim. konuyu takip ediyorum
  • Dovahkin kullanıcısına yanıt
    Sorunu çözdüm. Sorun tamamen internet sağlayıcım türk telekomdan kaynaklanıyormuş. Bilmem ne sınırı mı ne konulmuş onu kaldırdı yeniden başlatın dedi modemi ve yapınca düzeldi. Tabi benden izinsiz bu sınır niye kondu diye de fırçayı attım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.