Şimdi Ara

(SADECE ANKARA İÇİ TAKASLIK) PALİT RTX 2060 DUAL OC 6 GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
91
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 (SADECE ANKARA İÇİ TAKASLIK) PALİT RTX 2060 DUAL OC 6 GB
    Merhabalar arkadaşlar. Mevcut sistemdeki kartım artık 2K çözünürlükte istediğim performansı vermediğinden ötürü kartımı takaslamak istiyorum. Kartımın kutusu faturası mevcuttur. Garantisi de yanlış hatırlamıyorsam Haziran ayına kadar olması lazım. Kutusu ve faturası apartmanın deposunda olduğundan bakamam şuan. Fotoğraflarda görebileceğiniz gibi kartım tertemizdir. Mining asla görmemiştir. Kullanıcı olduğumu ilan geçmişime bakarak anlayabilirsiniz. Furmark testi 11 dakika 69 derecedir. Fotoğrafını ekledim. Testin yapıldığı sırada oda sıcaklığı 23 derece, kasam MSI Gungnir 110R, kasa fan sayısı 7. Bu kartımı 2070 süper ve daha üst Nvidia kartlarla takaslamak istiyorum. 3060Ti denk gelirse esas istediğim kart budur. Bütçem kart + 3000 TL. Lütfen "Hocam 500 ekle bunu vereyim, 1000 ekle bunu vereyim, bi 2000 ekle bunu vereyim" gibi mesajlar atmayın. Teklifi olan arkadaşların tekliflerini bekliyorum.
    (SADECE ANKARA İÇİ TAKASLIK) PALİT RTX 2060 DUAL OC 6 GB (SADECE ANKARA İÇİ TAKASLIK) PALİT RTX 2060 DUAL OC 6 GB (SADECE ANKARA İÇİ TAKASLIK) PALİT RTX 2060 DUAL OC 6 GB (SADECE ANKARA İÇİ TAKASLIK) PALİT RTX 2060 DUAL OC 6 GB

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.