Şimdi Ara

sadece 12. sınıfta çalışarak kazanana var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
2
Favori
23.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler sadece 11 yaz ve 12. sınıfta çalışarak ama adam akıllı kazanamak mümkünmü günde net 5 saat gibi çalışarak kazanabilir mi insan

• Yapay Zekanın Yanıtı

12. Sınıfta Çalışarak Başarıya Ulaşmak

1. sınıfa geldiğinizde, hayallerinize ulaşmak için yoğun bir çalışma dönemine hazırlanmanız gerekir. Sadece 12. sınıfta çalışmaya başlamak, üniversite sınavlarında yüksek puanlar almak ve hayallerinizdeki bölümlere yerleşmek için son derece önemlidir.

Tyt ve AYT sınavlarında başarılı olmak için, 12. sınıfta düzenli ve disiplinli bir çalışma programı uygulamalısınız. Hedeflerinizi belirleyin ve bu hedeflere ulaşmak için gerekli adımları planlayın.

1. sınıfta tıp kazanmak veya derece yapmak gibi iddialı hedefleriniz varsa, tüm zamanınızı ve enerjinizi çalışmalarınıza ayırmalısınız. Düzenli ders tekrarları yapın, deneme sınavlarına katılın ve eksiklerinizi tespit edin.

2. sınıfta çalışmaya başlamak, zorlu bir süreç olsa da, sıkı çalışma ve kararlılıkla başarıya ulaşabilirsiniz. Son yılı verimli kullanarak hedeflerinize ulaşabilir ve geleceğiniz için sağlam bir temel oluşturabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ne istediğine bagli ben 2 saat anca calistim 12 sinifta günde ygs de ilk 27 bindeyim fizik tedavi geliyor ama lysem biraz zayif kaldi sen 5 saat calisirsan lys gide halledersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazında değil eylül ekim gibi başladım 15 tatil civarı ara verdim sonra son 1 ay tam anlamıyla yüklendim 50k sözelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsseven46

Ne istediğine bagli ben 2 saat anca calistim 12 sinifta günde ygs de ilk 27 bindeyim fizik tedavi geliyor ama lysem biraz zayif kaldi sen 5 saat calisirsan lys gide halledersin

günde 2 saat ilk 27 bin gayet iyi bence
  • Ben 10. Sinifim bu yaz hafiften baslasam (gunde fizik kimya biyo mat dan birer saat) yani cok abartmadan 12 nin sonuna kadar ( 2 yil ) iyice hazirlanir miyim?

Hedef itu makina ( actigim konu tutmadi o yuZden buraya yazdim)

Tesekkurler yardimci olucak kisiye

• 10 sınıfta kaldım , 11in agustosu gibi calısmaya basladım, ygs 5 8,8k geldi, ama çok sıkı calstım cidden
  • insallah ben.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardeş yeminle 9,10,11 de sadece hoca ödev verdiği için esen geo ve mat çözüyodum başka kitap kapağı açmadım neredeyse. çok pişmanım. 12 de çalıştığım günlerde 5-6 saat çalışıyodum(ygs zamanı) mezuna kalmış havası vardı ilk 20k ya anca girerim tıp tutmaz seneye kalırım diyodum. ygs 13k geldi şiimdi harıl harıl ders çalışıyorum çok konu eksiğim var seneye bırakmayı düşündüşüm için

anlayacan 12 de çalışarak 13k rahat yapılıyo.
  • arkadaşımın abisi sadece 12de çalışarak ilk 5k ya girmişti.
    zararın neresinden dönersen kardır sen çalış :) herkeste yemez o olay
  • Arkadaşım meslek liseli günde 6-8 saat calıstı ortalama calısmadıgı günlerde oldu tabiki dershaneye gidiyor 210 yaptı nerde hata yaptı bilmiyoruz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GangsterParty

10 sınıfta kaldım , 11in agustosu gibi calısmaya basladım, ygs 5 8,8k geldi, ama çok sıkı calstım cidden

Sen kalmışmıydın kardeşim forumda seni bayağı sağlam görünce bu yazdığına çok şaşırdım
  • Hayatımda ilk defa bu sene çalıştım ygs3: 44k ygs4:40k ygs5:84k geldi iyi bir sonuç değil ama çoğu senelerdir çalışan arkadaşımdan iyi yaptım.
  • 4 yildir calisan adamla yarisamaz net.

• quote:

Orijinalden alıntı: GangsterParty

10 sınıfta kaldım , 11in agustosu gibi calısmaya basladım, ygs 5 8,8k geldi, ama çok sıkı calstım cidden

hocam siz mezun değilmiydiniz?
  • #Cortexiphan# kullanıcısına yanıt
    Sınıfımda 4 yıldır çalışan insana yaklaşık 200 bin fark attım. Olmayacak şey değil. Kimin hakkıydı orası tartışılır fakat ygs'nin hiç bir sınava benzemediğini ve yarısı bilgiye yarısı şansa dayalı bir sınav olduğunu düşünüyorum. Çevremde denemelerde 90 net yapan kızın, 50 net civarı yapan cocuk tarafından gecildiğini cok gördüm. Fakat lys icin durum farklı işte onda ne kadar çalışırsan kardır.
  • jaywalker78 kullanıcısına yanıt
    hayır 12yim
  • zamanmekan. kullanıcısına yanıt
    ya o sene çok boşlamıştım knight onlineye fazla kaptırdım diyelim ama ortalama üstü bir öğrenciydim her zaman
  • bende 12 yim yani iyi gidiyor işlerim şu an
  • 9 10 11 de yatmis biri olarak. bu sene calismaya basladim(12yim) , oda az ve oz yapamadiklarima yonelik. ygs 1-2 15k
    ygs 3-4-5-6 10k

• Okul 2. Si olarak hep birinciliği istedigim icin (kontenjandan) inek gibi çalıştım. Bi ise yaramiyor gencler. Gidin liseyi adam gibi yasayin. Bana tek artisi suan diploma Puanim 95 . Yazlari ne kadar calissaniz da 12 . Sinif marotonundaki gibi olmuyor. Fakat hedefini z ilk bine oynamaksa kendinizi sikmadan baslayabilirsiniz.cevreyi de takmayin o ygs yi bitirmis falan diye . Kendinize aam gibi 12 yi ayirin yeter.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.