Şimdi Ara

sade+şık+siyah+soğuk+güçlü+100-300YTL arası kasa BULUNDU :) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
1.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: DreDD1903
    ne demek. bende kasa bakıyorum su ara.bir türlü bulamadım istedigimi. senin konuyu kirletmek istemem ama soru sorsam bende.sende bakmıssın hem.öerin olur kesin. max200 ytl ye kasa bakıyorum.psu suz. sessiz ve havalandırma akışı önemli.hacmi de tabiki.

    rica ederim. hepimize yer var

    @sahin dredd sorunca aklıma geldi. su soğutma sistemini bağlamanın nedeni nedir? matrix kesmedi mi yoksa fazla soğutmanın zararı olmaz mı dedin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahve -- 22 Temmuz 2007; 11:02:55 >




  • ben kararımı verdim xclio alacam ama istanbul da nerede var bilmiyorum.uygar a gittiğimde güven vermedi bana.ne biliyim biraz soguk hava vardı içerde.ayrıcaa arkaya fana takacam 12 lik onun içinde öneriniz varsa beklerim.

    @kahve hocam sen kararını verdinmi smilodon mu?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: DreDD1903
    @kahve hocam sen kararını verdinmi smilodon mu?

    %75 smilodon olacak, yanına da FSP Epsilon 600W veya OCZ 600W alacağım galiba.
  • Enermax Chakra 150 ytl
    Tip:
    ATX Midi Tower

    Anakart Desteği:
    ATX , Micro ATX Uyumlu

    Genişleme Yuvaları:
    5.25" Sürücü Yuvaları 5 Adet Harici
    3.5" Sürücü Yuvası 1 Adet Harici
    3.5" Gizli 4 Adet

    Fan:
    Ön: 12/9/8 cm x 1 (mevcut değil takılabilir)
    Yan Panel: 25 CM Ultra Sessiz Fan
    Arka Panel: 12/9/8 cm x 1 (mevcut değil takılabilir)

    Bağlantılar:
    1 x e-SATA
    2 x USB 2.0 , Ses

    Fiziksel Özellikler:
    Boyutlar: 490 x 200 x 455 mm

    xclio a380 179 ytl
    Kolay montaş için klipsli vidasız sistem...
    Server anakart için uygun tasarım ve soğutma sistemi
    Estetik Şeffaf yan Pencere

    Material:
    SECC 1.0mm kalınlık

    Anakart uyumluluk:
    Intel P4 / AMD K7, K8 / MP Dual CPU (12''''x13'''')

    Sürücü Yuvası:
    Kasa üstünde 2 x 2.0 USB ve 1 x Firewire çıkış
    5 x 5.25"
    1 x 3.5''
    7 x 3.5''



    Soğutma Sistemi:
    Ön ve yan =25cmx2(VR fan hız kontrollü, Çift bilyeli-Sessiz)
    Ön ve yan Fanlar Neon Mavi Işıklıarkadaslar

    xclio nun öndeki fanı için faydasız diyorlar. arkaya da birtane fan takmayı düşünüyorum.Enermax 30 ytl daha ucuz ama 2 tane fan takılması lazım.sizce hangisi daha iyi olur.hem fiyat acısından hem de sogutma acısından?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreDD1903 -- 22 Temmuz 2007; 1:39:33 >




  • http://www.donanimhaber.com/arkadas.asp?haberno=4126
    Be Quiet Dark Power Pro 530W benim sistem için uygun mudur yoksa onun yerine FSP Epsilon 600W veya OCZ 600W al mı dersiniz arkadaşlar?
  • Sıvı soğutmanın güzel bi hikayesi var. Şimdi lise3'teydim, ÖSS var başımda, anamlar çalış çalış deyip duruyodu, ben de çalışamıyorum öyle bi yapım var (ama yine de iyi yapıyorum ) Sonra iyice bunaldım sistemi yenilemeye giriştim, eski sistemi komple satıp yeni birşey yaptım, işlemci soğutucum da yoktu dedim sıvı fantazisi yapalım değişiklik olsun. Aldım Big Water 745, 6 saatte falan kurdum allaha şükür Ya çok zevkli ama işte kabloları kes, tüm parçaları oturt, sonra kabloları sabunlayıp cıvataları sık falan filan... 5-6 saati buldu ama çok zevk aldım. Sonra sıvısı yetmedi bilgisayarı açınca sanki yapay fıskiye gibi dinlendirici ve huzur verici bir ses yapıyordu lıkır lıkır Sonra tamamladım saf suyla üstünü. Ama tek kötü yanı radyatörün dışarıya sığıyor olmasıydı onun dışında gayet güzeldi. O aralar nedeninin anlayamadığım bi sorun oldu, oyun oynarken sistem durduk yere kilitleniyordu random şekilde, her parçayı denedim ama düzelmedi. 3 anakart, 3 çeşit ram, 2 hard-disk, 1 işlemci denedim ama düzelmedi. Tabi ilk baştan ekran kartım 7800GT'ydi 7600GT denedim sonra X1800XL denedim. Kısacası her parçayı değiştim ama yok kardeşim sorun gitmedi Sonra bi Uygar Elektroniğe götürdüm, adam aldı ekran kartın bozukmuş dedi, ben oldum. Nası olur ya 3 tane denemiştim dedim, sonra adam garantiye yolladı ve teslim ettiğinde çalışıyordu bilgisayar. Bu parçaları yaklaşık 4 aylık zamanda deneyip durdum, sıvı soğutmayı da sökmek daha zor olduğundan açıkçası soğudum, kabloları gördükçe o parça denediğim zamanlar geliyordu aklıma ben de sattım. Bu arada tabi ÖSS'yi salladım sistemi kurtarırken ama zaten çalışmasam da aynı gelecekti çünkü yanlışlarım full dikkatsizlikti sınav sonrası hepsini yaptım allahın cezası Kaçıncı olduğumu söylemek istemedim şimdi artistlik olarak algılanmasın, sormak isteyen olursa pm'den sorabilir




  • quote:

    Orjinalden alıntı: sahinoz31

    Sıvı soğutmanın güzel bi hikayesi var. Şimdi lise3'teydim, ÖSS var başımda, anamlar çalış çalış deyip duruyodu, ben de çalışamıyorum öyle bi yapım var (ama yine de iyi yapıyorum ) Sonra iyice bunaldım sistemi yenilemeye giriştim, eski sistemi komple satıp yeni birşey yaptım, işlemci soğutucum da yoktu dedim sıvı fantazisi yapalım değişiklik olsun. Aldım Big Water 745, 6 saatte falan kurdum allaha şükür Ya çok zevkli ama işte kabloları kes, tüm parçaları oturt, sonra kabloları sabunlayıp cıvataları sık falan filan... 5-6 saati buldu ama çok zevk aldım. Sonra sıvısı yetmedi bilgisayarı açınca sanki yapay fıskiye gibi dinlendirici ve huzur verici bir ses yapıyordu lıkır lıkır Sonra tamamladım saf suyla üstünü. Ama tek kötü yanı radyatörün dışarıya sığıyor olmasıydı onun dışında gayet güzeldi. O aralar nedeninin anlayamadığım bi sorun oldu, oyun oynarken sistem durduk yere kilitleniyordu random şekilde, her parçayı denedim ama düzelmedi. 3 anakart, 3 çeşit ram, 2 hard-disk, 1 işlemci denedim ama düzelmedi. Tabi ilk baştan ekran kartım 7800GT'ydi 7600GT denedim sonra X1800XL denedim. Kısacası her parçayı değiştim ama yok kardeşim sorun gitmedi Sonra bi Uygar Elektroniğe götürdüm, adam aldı ekran kartın bozukmuş dedi, ben oldum. Nası olur ya 3 tane denemiştim dedim, sonra adam garantiye yolladı ve teslim ettiğinde çalışıyordu bilgisayar. Bu parçaları yaklaşık 4 aylık zamanda deneyip durdum, sıvı soğutmayı da sökmek daha zor olduğundan açıkçası soğudum, kabloları gördükçe o parça denediğim zamanlar geliyordu aklıma ben de sattım. Bu arada tabi ÖSS'yi salladım sistemi kurtarırken ama zaten çalışmasam da aynı gelecekti çünkü yanlışlarım full dikkatsizlikti sınav sonrası hepsini yaptım allahın cezası Kaçıncı olduğumu söylemek istemedim şimdi artistlik olarak algılanmasın, sormak isteyen olursa pm'den sorabilir


    öss de kacıncı oldugunu söyleyememenin değeri 3 kuruş
    annenlerden fırca yemenin degeri 5 kuruş
    sıvı sogutma yapmanın degeri ve zevki paha biçilemez




  • sahin ve chillout

    Be Quiet Dark Power Pro 530W hakkında söylemek istediğiniz bir şeyler var mı?
  • Valla bi firkim yok
  • arkadaşlar bugün mecidiyeköydeki emir bilgisayardan smilodon aldım. getirdim şimdi eve, birazdan kurulumunu yapacağım. ilk kez bir kasa kurulumu yapacağım anakartı falan yakmayız inşallah.

    kasa beklediğimden de güzel çıktı. bazı sitelerde psu suz satıldığı yazılmıştı. ama 12cm lik fanıyla 350 watt psu su var. psu da almayı düşünüyordum. ama şimdilik askıya aldım. 1-2 ay sonra belki psuyu değiştirebilirim. sağoutması güzel gözüküyor. 5 tane de ledli fanı var. bunun yanı sıra eski kasamdan %40 daha büyük. birazdan kuruluma geçeceğim.

    hepinize yardımlarınız için teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahve -- 3 Ağustos 2007; 16:36:50 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.