Şimdi Ara

Sacred 2: Fallen Angel (2008) / Sacred 2 Gold (2012) [ANA KONU] (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.214
Cevap
3
Favori
129.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: foxhound

    ilk sacred'ı oynamıştım barbarian karakteriyle, güzel bir hack'n slash'ti. umarım bu da öyle olur...


    Gladiator'u mu kastediyorsunuz?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Tuğer


    quote:

    Orjinalden alıntı: foxhound

    ilk sacred'ı oynamıştım barbarian karakteriyle, güzel bir hack'n slash'ti. umarım bu da öyle olur...


    Gladiator'u mu kastediyorsunuz?


    gladiator u kastetmiştir herhalde çünkü başka barbar tipinde bir karakter yok.birde tuğer nasıl oynanır demişsin 8800gt yle falan rahat oynanacağı kesin gibi,obliviondan daha fazla sistem isteyeceğini sanmıyorum bu oyunun tabi yansıma aa efektleriyle oynayabilmek için sağlam bir kart gerekir gene, oyunun yapımcıları x1600pro gibi kartların oyunu akıcı bir biçimde oynatabileceğini söylemişlerdi.bakalım eylülü iple çekiyorum




  • X1600 Pro mu?

    Bunu ne zaman söylemişlerdi ve hangi ayarları kastediyorlar, acaba?


    X1600 Pro'su olanlar, canlarını sıkmadan 1024x768'de ve yüksek ayarlarda oynayabilecekse şahane olur.


    Zaten dediğim gibi, grafik açısından Titan Quest'in sunduğundan fazlasına hiç gerek yok (ama sunacağı belli); adam gibi oyun yapısı olsun, Sacred 1 grafikleriyle tereddüt etmeden oynarım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 5 Haziran 2008; 17:00:26 >
  • Yeni grafikler oyuna yakışmış. İlk oyunda çok güzeldi ama o kadar çok Bug olan başka bi oyun daha bilmiyorum. Yani görevlerin birinde yerde olması gereken su şişesini çıkarmak için Cheat yapmanız gerekiyordu. Gene o kadar hatalı oyun çıkarmasınlar da.
  • beyler gelinde bu oyunu beklemeyin..

    aşık oldum..

    Sacred 2: Fallen Angel (2008) / Sacred 2 Gold (2012) [ANA KONU]




  • ewt..ss lere dvm..

    Sacred 2: Fallen Angel (2008) / Sacred 2 Gold (2012) [ANA KONU]
  • Diablo 3'ün duyurulması, bu oyun açısından pek hoş bir durum olmasa gerek

    Bilmiyorum artık, herhâlde Diablo 3'ten bayağı önce çıkarmak için kasacaklardır, Diablo 3 sürpriz yapmazsa tabii.

    Diablo 3 bekleyip kafayı yiyenleri rahatlatabilirler, güzel yapılmış bir Sacred 2 ile D3'e kadar oyalayarak.




    quote:

    beyler gelinde bu oyunu beklemeyin..

    aşık oldum..


    Gerçi böyle bir kitle oluşturmayı amaçladıkları belli yapımcıların, çeşitli öğelerle :) Yayımladıkları resimlerin çoğu böyle gibi. Zaten ilk oyundan belliydi.


    Ama yok, düşünemiyorum, Diablo 3 çılgınlığı sürerken Sacred 2

    Sacred 2'yi D3 öncesinde çıkarmazsalar, şöyle, D3'ün en azından bir 3 - 4 yıl sonrasında çıkarsınlar :) D3'ün eklentisini de düşünürsek, bence gene insaflı davranıyorum.



    Önyargılı yorumun kıralını yapsam da, "Diablo"dan bahsediyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 5 Temmuz 2008; 3:57:09 >




  • mühteşem bi rpg ye benziyo
  • quote:

    Orjinalden alıntı: wildlove

    Aslında yanlış söylemişim @Dave Mustaine,rpg'lere uyuz olmuyordum,yıllardır rpg-frp- oynayıp,eski oyunlara bağlı kalıp gelip burda yeni türe başlamış veya başka türlerde oyun oynayanları küçük gören;her şeyin en iyisini ben ve benim gibi eski frp'ciler bilir diyenlere uyuz oluyorum.Bilmem anlatabildim mi??.Sacred hack n slash veya rpg'dir veya her ne haltsa,bu tür oyunları oynayamıyordum,kıl kapıyordum ama şimdi oynayabiliyorum,diğer oyunlara oranla daha da fazla haz alıyorum ki bunda anlamayıp artistlik yapılacak bi durum yok.En az sizler kadar benim de oyunculukta geçmişim var,herşeyi baldur's gate,fallout oynayanlar bilecek değil keza diğer taraftan starcraft fanları da strateji artizliğini o oyun üzerinden yapıyor.Zamanında rpg nedir fps nedir bilmezken,baldur's gate cd'si ilk elime geçtiğinde yüklemiştim ama dil sorunu var deyip çalışmamıştı,sorunu halledemeyince de kaldırıp atmıştım bi kenara;bu mu yani sizlerden eksiğim ulu frp'ciler,hayatımın dönüm noktası o oyunu çalıştıramayıp bi daha üstüne gitmemek mi,8-9 yıl önce hayatımın fırsatını mı teptim,sizler tepmediniz de başınız göğe mi erdi bunu merak ediyorum.

    ekleme:Ayrıca nwn'a da sıra gelecek,fallout'a da ve artık her ne kadar antipatimi toplamaya başlasa da baldur's gate'e de.Tutup içi boş fps oynamaktan iyidir.Ama onları oynadıktan sonra burada gelip bilgelik tasladığımda sen de beni uyarırsın ödeşiriz.

    Bu yazını görmemiştim, bu kadar vahim durumda olduğunu bilseydim yazımı editlerdim. Manyak laf sokarım, deli ayar veririm ubermensch oldum hacı ben ayaklarını bir kenara atarsak, bir delinin zamanında "Ulan bütün RPG'cilerden ayar alıyoz yok mu benim gibi ezilen? Bir laf atayım ortaya da ortam şenlensin." düşüncesiyle kallavi FRP'cileri Demigod haline getiren şu "Eski RPG'ciler diğerlerini küçük görüyor." mottosunu artık kullanmayın eski çamlar bardak oldu. Ne demiş Alexander Pope; Zayıflar bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar.

    Ne uyarması ne ödeşmesi ne bilgeliği anlayamadım. Bildiğimi anlatıp yanlışı eleştiriyorsam bunun neresinde hata vardır ki? Eleştirirken kullandığım dil ise beni ilgilendirir, canı acıyan şikâyet eder, deli danalar gibi yazılarımı takip edip hatalarımı suratıma vurur geçer gider yani ne olacak hodrimeydan. Yapabiliyorsanız ben sizleri tutmam. Biri arkadaşım dostum canım ciğerim diye başlar, ben gereksiz samimiyetten nefret ederim ben de bildiğimi direk suratına söylerim öyle yeni gelin gibi yapmacık olamam.

    Ne fırsatı yahu banane senin yaşam stilinden hayat felsefenden önüne gelen teklifleri tepmenden mepmenden noluyoruz bu ne dandik muhabbetmiş. Bir şeyi biliyorsam o şeyi biliyorumdur. Bu kadar basit. Bilmeyen de biliyormuş gibi RPG'nin felsefesi aha budur hacı derse çıkarım şamar gibi bildiklerimi ortaya sunarım. Bir tane teknik kelime yok, tamamen Vali Muamer Güler gibi doldurmuşsun kendi kaderini patır patır...

    Siz gelenekselcileri ukalalık ve ego manyaklığı ile genelledikçe aslında kendinizi de aşağıda görerek genellemiş oluyorsunuz farkında değilsiniz. Herkesin bakış açısı, hayatı kendine. Kimsenin bilgisayarına da karıştığımız yok. İsteyen nidforsipidi rpg olarak görür, o onu ilgilendirir. Gelir buraya yazarsa burası bir bilgi portalı, birileri çıkar adama yuh der. Alınmaca yok.

    Hülasa, benim ile ilgili yaptığın bütün varsayımları red ediyorum çünkü ben o kafandaki kişi değilim. Nasıl da geniş geniş genelleme yapmışsın hayret ettim... Yıllardır RPG-FRP oynayanlara uyuz olmanı anlayamadım ama eski oyunlara bağlı kalmıyorum, her oyunu oynarım 97 senesinden beri oyunları takip ederim, 98'de CDOYUN dergisi ile başlayıp 2008'e kadar oyun dergilerini alır çıkacak oyunlara bakarım. Bilgisayarımın donanımı yetmeme olayı da yok. Laptopun konfigürasyonu yetmezse evdeki masaüstünde oynuyorum oyunları. Başka türden oyunlar demişsin ya, şimdi düşündüm de her tarz oyunu en ileri seviyeye kadar oynadığımı hatırladım. Korkudan tut araba yarışına, stratejiden tut simulasyona bütün oyun tarzlarında bitirdiğim en az iki oyun var. Yani bunu da kabul etmiyorum. Öyle sabah akşam kaantır oynayan çocuklardan değilim yani, işim sebebiyle her daim pc başında bulunduğumdan her fırsatta oyunlara yönelebiliyorum.

    Saydığım oyunlardan nefret edersin ya da oynarsın, bu tamamen senin bileceğin iş. Benimle paylaşman bile anlamsız bu bilgiyi. Senin eksikliğin ya da senin zevkin beni ilgilendirmez.


    Peşinen edit: Artık eskisi gibi katı düşünmüyorum. Yani sonuçta bu tarz oyunlar araba yarışı ya da strateji klasmanına girecek değil. Ortada tarzlar belirlenmiş, oyunlar bu tarzlara göre yapılıyor. E o halde böyle oyunlara uygun üst başlık RPG oluyor. Ama bu ve benzeri Hack&Slash oyunları en baba RPG değiller, yalnızca temelleri benziyor diye RPG türüne girmeye hak kazanmış oyunlar bunlar. Koşturup koşturup görev yapıp da gidip görevi verenden hediyecikleri almak ve bunu mekân ile olayları farklılaştırıp ısıtıp ısıtıp önümüze sunmak RPG değildir. Ben her türü oynarım. Zamanında Sims'i bile(Nefret ederim şuan ama hangi oyundan hangi sebeple nefret ettiğini bilmeli insan) saatlerce oynamışlığım var. Doğru düzgün RPG oynamamış birine Sims'i sunarak RPG diye kandırabilirsiniz de. Envanter olayı mevcut, adam geliştirebiliyorsun, hareketlerini sen belirliyorsun bık bık...

    İnsan, karşılaştırma yapmak için eleştireceği türün de müdavimlerini çok çok iyi bilmelidir. 4-5 karakterle bu oyunu bitirdim ondan böyle rahat konuşabiliyorum. Yani ona sıra gelecek buna sıra gelecek olayım yok.

    Hadi kalın sağlıcakla...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 10 Temmuz 2008; 7:23:19 >




  • Çok güzel
  • Benden başka bu oyunu bekleyen fazla kişi yok sanırım Oyunun çıkmasına 1 ay kaldı
  • quote:

    Orjinalden alıntı: DarKSpideR99

    quote:

    Orjinalden alıntı: özzer

    gladiator vardır insallah


    1. oyunda 70 küsür Lvl Gladiator um vardı... Manyak bi bug tı ya

  • quote:

    Benden başka bu oyunu bekleyen fazla kişi yok sanırım Oyunun çıkmasına 1 ay kaldı


    Bende bekliyorum . Ama bi yandan da vasat olucağını düşünmüyor değilim. inşallah ben haksız çıkarım.
    oyun videolarında karakter animasyonları odun gibi. ilk oyunu battle mage ile bitirmiştim.
    ilk oyunun hatrına yine de alıp oyucaz.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Dave Mustaine

    quote:

    Orjinalden alıntı: wildlove

    Aslında yanlış söylemişim @Dave Mustaine,rpg'lere uyuz olmuyordum,yıllardır rpg-frp- oynayıp,eski oyunlara bağlı kalıp gelip burda yeni türe başlamış veya başka türlerde oyun oynayanları küçük gören;her şeyin en iyisini ben ve benim gibi eski frp'ciler bilir diyenlere uyuz oluyorum.Bilmem anlatabildim mi??.Sacred hack n slash veya rpg'dir veya her ne haltsa,bu tür oyunları oynayamıyordum,kıl kapıyordum ama şimdi oynayabiliyorum,diğer oyunlara oranla daha da fazla haz alıyorum ki bunda anlamayıp artistlik yapılacak bi durum yok.En az sizler kadar benim de oyunculukta geçmişim var,herşeyi baldur's gate,fallout oynayanlar bilecek değil keza diğer taraftan starcraft fanları da strateji artizliğini o oyun üzerinden yapıyor.Zamanında rpg nedir fps nedir bilmezken,baldur's gate cd'si ilk elime geçtiğinde yüklemiştim ama dil sorunu var deyip çalışmamıştı,sorunu halledemeyince de kaldırıp atmıştım bi kenara;bu mu yani sizlerden eksiğim ulu frp'ciler,hayatımın dönüm noktası o oyunu çalıştıramayıp bi daha üstüne gitmemek mi,8-9 yıl önce hayatımın fırsatını mı teptim,sizler tepmediniz de başınız göğe mi erdi bunu merak ediyorum.

    ekleme:Ayrıca nwn'a da sıra gelecek,fallout'a da ve artık her ne kadar antipatimi toplamaya başlasa da baldur's gate'e de.Tutup içi boş fps oynamaktan iyidir.Ama onları oynadıktan sonra burada gelip bilgelik tasladığımda sen de beni uyarırsın ödeşiriz.

    Bu yazını görmemiştim, bu kadar vahim durumda olduğunu bilseydim yazımı editlerdim. Manyak laf sokarım, deli ayar veririm ubermensch oldum hacı ben ayaklarını bir kenara atarsak, bir delinin zamanında "Ulan bütün RPG'cilerden ayar alıyoz yok mu benim gibi ezilen? Bir laf atayım ortaya da ortam şenlensin." düşüncesiyle kallavi FRP'cileri Demigod haline getiren şu "Eski RPG'ciler diğerlerini küçük görüyor." mottosunu artık kullanmayın eski çamlar bardak oldu. Ne demiş Alexander Pope; Zayıflar bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar.

    Ne uyarması ne ödeşmesi ne bilgeliği anlayamadım. Bildiğimi anlatıp yanlışı eleştiriyorsam bunun neresinde hata vardır ki? Eleştirirken kullandığım dil ise beni ilgilendirir, canı acıyan şikâyet eder, deli danalar gibi yazılarımı takip edip hatalarımı suratıma vurur geçer gider yani ne olacak hodrimeydan. Yapabiliyorsanız ben sizleri tutmam. Biri arkadaşım dostum canım ciğerim diye başlar, ben gereksiz samimiyetten nefret ederim ben de bildiğimi direk suratına söylerim öyle yeni gelin gibi yapmacık olamam.

    Ne fırsatı yahu banane senin yaşam stilinden hayat felsefenden önüne gelen teklifleri tepmenden mepmenden noluyoruz bu ne dandik muhabbetmiş. Bir şeyi biliyorsam o şeyi biliyorumdur. Bu kadar basit. Bilmeyen de biliyormuş gibi RPG'nin felsefesi aha budur hacı derse çıkarım şamar gibi bildiklerimi ortaya sunarım. Bir tane teknik kelime yok, tamamen Vali Muamer Güler gibi doldurmuşsun kendi kaderini patır patır...

    Siz gelenekselcileri ukalalık ve ego manyaklığı ile genelledikçe aslında kendinizi de aşağıda görerek genellemiş oluyorsunuz farkında değilsiniz. Herkesin bakış açısı, hayatı kendine. Kimsenin bilgisayarına da karıştığımız yok. İsteyen nidforsipidi rpg olarak görür, o onu ilgilendirir. Gelir buraya yazarsa burası bir bilgi portalı, birileri çıkar adama yuh der. Alınmaca yok.

    Hülasa, benim ile ilgili yaptığın bütün varsayımları red ediyorum çünkü ben o kafandaki kişi değilim. Nasıl da geniş geniş genelleme yapmışsın hayret ettim... Yıllardır RPG-FRP oynayanlara uyuz olmanı anlayamadım ama eski oyunlara bağlı kalmıyorum, her oyunu oynarım 97 senesinden beri oyunları takip ederim, 98'de CDOYUN dergisi ile başlayıp 2008'e kadar oyun dergilerini alır çıkacak oyunlara bakarım. Bilgisayarımın donanımı yetmeme olayı da yok. Laptopun konfigürasyonu yetmezse evdeki masaüstünde oynuyorum oyunları. Başka türden oyunlar demişsin ya, şimdi düşündüm de her tarz oyunu en ileri seviyeye kadar oynadığımı hatırladım. Korkudan tut araba yarışına, stratejiden tut simulasyona bütün oyun tarzlarında bitirdiğim en az iki oyun var. Yani bunu da kabul etmiyorum. Öyle sabah akşam kaantır oynayan çocuklardan değilim yani, işim sebebiyle her daim pc başında bulunduğumdan her fırsatta oyunlara yönelebiliyorum.

    Saydığım oyunlardan nefret edersin ya da oynarsın, bu tamamen senin bileceğin iş. Benimle paylaşman bile anlamsız bu bilgiyi. Senin eksikliğin ya da senin zevkin beni ilgilendirmez.


    Peşinen edit: Artık eskisi gibi katı düşünmüyorum. Yani sonuçta bu tarz oyunlar araba yarışı ya da strateji klasmanına girecek değil. Ortada tarzlar belirlenmiş, oyunlar bu tarzlara göre yapılıyor. E o halde böyle oyunlara uygun üst başlık RPG oluyor. Ama bu ve benzeri Hack&Slash oyunları en baba RPG değiller, yalnızca temelleri benziyor diye RPG türüne girmeye hak kazanmış oyunlar bunlar. Koşturup koşturup görev yapıp da gidip görevi verenden hediyecikleri almak ve bunu mekân ile olayları farklılaştırıp ısıtıp ısıtıp önümüze sunmak RPG değildir. Ben her türü oynarım. Zamanında Sims'i bile(Nefret ederim şuan ama hangi oyundan hangi sebeple nefret ettiğini bilmeli insan) saatlerce oynamışlığım var. Doğru düzgün RPG oynamamış birine Sims'i sunarak RPG diye kandırabilirsiniz de. Envanter olayı mevcut, adam geliştirebiliyorsun, hareketlerini sen belirliyorsun bık bık...

    İnsan, karşılaştırma yapmak için eleştireceği türün de müdavimlerini çok çok iyi bilmelidir. 4-5 karakterle bu oyunu bitirdim ondan böyle rahat konuşabiliyorum. Yani ona sıra gelecek buna sıra gelecek olayım yok.

    Hadi kalın sağlıcakla...

    herneyse,uzun zaman önceydi.o anlarda bi celallenmişim demek ki.şimdi o celalleri hissedemiyorum.tartışma sürmesin derim.salla gitsin yani.
    sen de kal sağlıcakla:)




  • oyun çıkalı baya olmuş ben daha oynu ilk defa görüyorum
  • quote:

    Orjinalden alıntı: CutSpite

    oyun çıkalı baya olmuş ben daha oynu ilk defa görüyorum


    Henüz çıkmadı eylülde inşallah...
  • Çıkınca oynarım abi ben bunu. Zaten RPG hastasıyım. Haber için teşekkürler
  • Oyun çok güzel olacak diye bir his var içimde Özellikle resmi sitesinde gördüğüm ekran görüntülerinden sonra Şunun güzelliğine bakın


    Sacred 2: Fallen Angel (2008) / Sacred 2 Gold (2012) [ANA KONU]




    Kısacası yukarı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8BEF0F32F -- 25 Ağustos 2008; 19:06:54 >




  • bu tür oyunları bi sevemedim
  • oyun güzelmiş
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.