Şimdi Ara

Saçınızı ne ile yıkıyorsunuz? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
2
Favori
6.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kelim beyaz sabun kullanırım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Celear Man

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saç temizliği için ne kullanıyorsun peki hocam? Önerin var mı?
  • unibaby bebek şampuanı. oğlanlarla ortak kullanıyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sercan Ç.

    Saç temizliği için ne kullanıyorsun peki hocam? Önerin var mı?
    H&S ve pantene. Suan hatirlamiyorum hangi seri olduklarini.





    Tavsiyem size, zamanla kendinize uygun sampuani veya sabunu bulursunuz. Medikal sampuan kullanmayi birakin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • loreal elseve mucizevi yağ şampuanını kullanıyorum, diğer şampuanlar saçımı naylon gibi yapıyor gıcır gıcır bir şekilde dolanıyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sebamed saç dökülmesine karşı sampuan digerlerine göre çok daha az dökülme yapıyor daha once ducray anaphase,vichy dercos,tresan kullandım ve diğer 10 15₺lik şampuanlardan kullandım en az dökülme bunda oldu inşallah daha da azaltırım dökülmeyi durdururum
  • Ben bir süre zeytinyağı sabunu kullanmaya heves ettim, yıkandıktan sonraki gıcır gıcır olma hali de hoşuma gitti ama sabun saçıma bildiğin yapışıyor, o kadar da ıslatıyorum saçımı ama hala zor çıkartıyorum kafamdan ve tabi yapıştığı için de çok saçımı koparıyor, çok fazla saç kaybı oluyor. Yanlış mı kullanıyorum acaba bir bilen var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende kepek - dökülme sorunu yoktu ancak saç derim ile oynayıp sürekli yara ediyordum. O yüzden sebamed günlük şampuan , bioxcin forte, otacı vs bir sürü şampuan kullandım ancak şuan kullandığım schwarzkopf bonacure repair rescue tam ilacım oldu. Doğru şampuan kişiye göre degişir ve denemek gerekir diye düşünüyorum. Tabi şu fıçısı 5 liraya satılan head and shoulders , clear a falan güvenmiyorum.
  • su. susuz olmaz
  • Domestos

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saçım için Burberry All Over Shampoo

    Vücud için Michael Kors Body Shampoo
  • Ketoral de bi yerden sonra işe yaramıyor arkadaşlar, egzema türünde ilerlemişse özellikle ZETİON adlı şampuanı kullanın, biraz pahalı geliyor, 100 ml'si 10 lira, (markettekilerin 1 litresi 15-20 lira)


    Ama ondan daha iyi bir çözüm bulamazsınız, kepek ve saç derisinde yaralar için birebir.

    Diğer taraftan babannemde sedef ve egzama hastalığı var, onun kullandığı kremle kokusu çok benzer, sanırım içerisindeki maddeler aynı
  • Senede 2-3 kez yikandigim icin bebeklik sampuanim olan dalini hala bitiremedim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-8D3831EAD

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Şuan 32 yaşındayım. Abim benim yaşımdayken, tepe tarafında yüzde 70, önde yüzde 85 lik bı kaybı olmustu. Suan benim durumum, tepe yüzde 20 , ön, yüzde 30. Askerlik vs gibi yokluk zamanı çok kullanmadım.. Hiç bırakmamış olsaydım bu oranlar çok daha düşük olabilirdi. Normal bı şampuan in fiyatı 10 ile 17 arasında. Üzerine birazdaha koyar gider 3 lu bioxcin i 59-69-79-89 arası alırım. En azından ahhh keşke bioxcin alsaydım demem





    Not: Bu tur sampuanlar saç çıkarmıyor. 3 yılda dökülecek saçı, 5-6-7 yıla kadar dökülmesini engelliyor okadar. Tabiiki herkeste aynı etkiyi göstermez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Süt

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CR7_35

    My name is Cristiano Ronaldo and i use CLEAR for man.

    Kesin kullanıyordur

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-7C18139D2

    selam ve dua ile.
    HahahaahahahahhahahahahahahahahauauHahhssg:Ddddhh lann sbaah sabah öldüm gulmekten allarazı olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şampuanlar tamamen kimyasal maddelerden oluşur. Bir kimyasal madde saç derisini kaplar kepek oluşumunu engeller ama saç derisi hava almaz saç dökülmesi yapar. Başka bir madde köpük oluşturur saçı temizlediğini zannedersiniz aslında temizlemez çünkü saç derisinde de bakteri oluşumu vardır, şampuanı koltuk altınız çok kötü koktuğu anda sadece şampuanla yıkayıp çıkın, bakalım kaç saat sonra o eski ter kokusu geri gelecek ben söyleyim duştan hemen sonra ya da 1 saat sonra. Şampuan temizleyen bir madde olsaydı oradaki bakterileride yok edip koku olmazdı. Bir başka madde ise saçlarınızı inceltir çok kolay şekil aldırıyo dersiniz ama rüzgarda dağılır gider. Saçın kendi yapısı gereği kalın tellidir bu nedenle erkek saçı için en ideal yıkama yöntemi sabundur. Sabun saçınız kalınlaştırır rüzgarda kolay kolay dağılmaz istediğiniz şekle sokar, eğer şampuan kullanan biriyseniz sabuna geçtiğinizde bir kaç yıkamada saçınızda kepek yapar çünkü saç derinizdeki silikonu kaldırdığı için hem o silikon kepek gibi durur hemde hava almayan saç derisinde soyulma meydana gelir. Saç derinizde kaşıntı kabartı varsada bıttım sabunu ve defne sabunu ilk yıkamada sorununuzu çözer. Marketlerde ya da aktarlarda doğal sabun çok zor bulursunuz içindekilere bir bakın yabancı bir şeyler yazıyorsa onlardan uzak durun. İnternette doğal sabun satan çok kişi var kimisi tanesini 5tl ye satar kimisi 15tl ye satar. Sabun ayrıca şampuanlardan çok daha uzun gider. 2 şampuan=1 sabun diyebilirim bu da cebinize yansır. İnternette bir kaç farklı satıcıdan tek tek alıp deneyin derim ya da merkezi bir yerde yaşıyorsanız sabun satan birilerini bulabilirsiniz.




  • Sp sensitive shampoo



    Ensemde sivilce çıkartan ben bunu kullandıktan sonra ne akne kaldı ne seboreik dermatit.



    Piyasadaki en sağlam üründür.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.