Şimdi Ara

Saç spreyi kullananlar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben şimdiye kadar hep wax kullanıyordum ama hem şekli korumadığı için(sürsemde saç ilk sürdüğüm şekilde kalmıyor) hem de saça güzel bir görünüm vermek yerine hafif yağlıymış gibi göstermesinden dolayı wax kullanmayı bıraktım. Osis mess upta denedim, onu da beğenmedim o yüzden osis kullan demeyin
    Şimdi ben sprey kullanmak istiyorum artık ama spreylerle ilgili hiç bilgim yok, var mı kullanıp da memnun kaldığı kaliteli bir saç spreyi önerecek ? Saçı taş gibi yapmasını istemiyorum, sadece şeklini korusun ve doğal,canlı bir görünüm versin yeterli.

• Morfose

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoğanlıPasta

Morfose

Bunu yazmak için girmiştim kokusu hoşuma gitmiyor benım fakat iyi koruyor
  • 20 liraya almıştım kırmızı bişeydi

• quote:

Orijinalden alıntı: SoğanlıPasta

Morfose

www.hepsiburada.com/m/morfose-sac-spreyi-normal-350-ml-p-SGKS28896

Sundan bahsediyorsun galiba. İyi gorunuyor aslinda, kullaniyor musun ?
  • https://store.donanimhaber.com/38/91/b7/3891B7B4AF8FE9934FEC1C4ADB446606.jpg

Bende şu var ama çok güçlü tutmuyor 4-5 numarası belki daha iyidir ama tek spreyle olacak iş değil wax+sprey şart

• quote:

Orijinalden alıntı: M.J.Scofield

https://store.donanimhaber.com/38/91/b7/3891B7B4AF8FE9934FEC1C4ADB446606.jpg

Bende şu var ama çok güçlü tutmuyor 4-5 numarası belki daha iyidir ama tek spreyle olacak iş değil wax+sprey şart

Yok hocam, sacima banyodan sonra sekil verince o sekil bozulmuyor zaten, sadece hafif iniyor. Hem bunu onlemesi hem de biraz canlilik katmasi icin sadece sprey deneyecem bu sefer.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    saç spreyi deneyimleri
    7 yıl önce açıldı
    Wax mı Saç Spreyi mi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • wax ve sprey kullan sprey tek başına çözüm olmaz
  • Scwarzkopf taft kullaniyorum. 4 numarasini kullaniyorum mavi olan , saçlarım çok yumuşak olkasina ragmen gün boyu harika tutuyor

• Nihayet wax kullanan biri saclarin dogalligini bozup yagli gosterdiginin farkina varmiş

• Şu 2sini kullanıyorum gayet memnunum ama biraz yağlı gibi gösteriyor. Ama sprey taş gibi yapıyor.

Saç spreyi kullananlar ?

Saç spreyi kullananlar ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.