Şimdi Ara

Saç Sakal Düzeltme Makinesı Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar,

    Bütçem 150 lira, alttaki iki ürününde 170 lira fiyatı var, birisi 3000 diğeri 5000 serisi, sizin tavsiye edeceğiniz ürün var mı?

    http://www.hepsiburada.com/philips-5000-serisi-multigroom-qg3371-16-erkek-bakim-seti-8i-bir-arada-p-SGPHQG3371
    http://www.hepsiburada.com/philips-3000-serisi-multigroom-qg3340-16-erkek-bakim-kiti-7si-bir-arada-p-SGPHQG3340?magaza=Hepsiburada



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rikudou -- 2 Temmuz 2017; 11:26:3 >







  • 2015 yılında aldığım multigroom Series 5000 QG3371/16 model sakal tıraş makinesinin başlıkları tam oturmadığı için uzun zamandır çok sesli çalışıyordu. Ancak bir süredir başlıklar hiç oturmaz oldu. Sorun başlıklarda olsa yeni başlıklar alarak çözebilirdim. Ancak sorun makine üzerinde başlıkların takıldığı kısımda. Yani makine garantisini doldurduktan kısa süre sonra kullanılmaz hale geldi. Ürünün şu anki piyasa değeri 600 TL civarında. Ve üstelik haftada bir tıraş olan ve sadece 2 başlığı kullanan birisiyim. Ayrıca başka bir tane daha tıraş makinem (powertec) olduğu için her seferinde aynı makineyi kullanmadım. Daha sık kullansam garanti süresi bitmeden çöp olacaktı cihaz. İnternetten araştırdım ve bunun kronik bir sorun olduğunu, garanti sürse bile Philips'in bu durumu garanti kapsamında ele almadığını öğrendim. Yılların markası Philips'in geldiği duruma üzüldüm. Şu an kullandığım diğer makineyi aynı dönemde çok daha ucuza almıştım. Philips'i daha iyi kesim yapacağını düşünerek ve daha fazla başlığı olduğu için almıştım. Diğer makine hala taş gibi çalışıyor. Evimdeki ütü, mutfak robotları, kişisel bakım ürünleri vs. Hep Philips marka. Şimdiye kadar sadık bir müşteriydim. Ancak bir daha asla Philips markasından bir şey almayacağım. Özetle Philips tıraş makinelerinden uzakdurun, eski kalitesi yok artık. Tavsiye etmiyorum.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.