Şimdi Ara

Saç olayı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Saçım uzamış, aaa.
    Saçımı kestireceğim, veya kendim kesmeyi düşünüyorum. En son 1 yıl önce 5 numara kestirmiştim, birazcık kötü durmuştu. Kesen herif de, pek çakmıyodu herhalde berberlikten. Neyse, yine 5 numara kestirmeyi veya kesmeyi düşünüyorum. Kendi traş makinem var, onun başlıkları filan da var onlarla denesem mi diyorum da yemiyo ya. Hah bi de yakışır mı diye sorayım dedim. Kendi fotomu atmıyorum, sadece kafa yapıma benzeyen bi yagışıklı herifin fotosunu atıyorum.- sonra gelip yakışıklıymışsın birader demeyin. :P -

Saç olayı.

Ve ayrıca esmerim. Yaşım 17, biraz sakal çıkıyo. Haftada bir traş oluyorum. Yazın filan kirli sakal ve 5 numarayla yakışır mı bu kafa yapısına? Size güvenip soruyorum. Öneride bulunan herkese şimdiden teşekkürler.

• Kardes benim resmimi niye koyuyon , foruma ayıp degil mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne dememizi bekliyon kardeş ? resimdeki arkadaşa yakışırda seni bilemem koy ss görelim joe.
  • Kardes benim resmimi niye koyuyon , foruma ayıp degil mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zuckerberg

Kardes benim resmimi niye koyuyon , foruma ayıp degil mı ?

Reklamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: naylon_don

ne dememizi bekliyon kardeş ? resimdeki arkadaşa yakışırda seni bilemem koy ss görelim joe.

Yakışır mı yakışmaz mı, gereken bilgileri verdim. Kaşlarım biraz daha kalın bu heriften.
  • Eee, beylerr??
  • UPPPP
  • Adam akıllı yorum bekliyorsan kendi fotonu koycaksın, başka çaresi yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.