Şimdi Ara

SAÇ EKİMİ SONUÇLARI (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.620
Cevap
87
Favori
447.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba @Emphair


    Yanıtlarınız için teşekkür ederim. Sorum belki basit gelebilir ancak birçok yerden duyumlarıma göre, donör bölgesinden alım sonrası, donör bölgesinde kellik ya da hafif şekilde dökülme meydana geliyormuş. Bunun gerceklik payı nedir?


    Sevgiler.

  • Kamece kullanıcısına yanıt

    Bende nerdeyse 1 yıl kadar kaldı o kırmızılık. Sonra geçti. Herkeste farklı olabiliyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lee-on! kullanıcısına yanıt

    Hadi ya aman içim rahatladı hocam, geçsinde ne zaman geçerse geçsin benim 3. ay oldu hala var pembe pembe

  • Kimsediil kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Fiyat bilgisini danışmanlarımız saç analizi ile değerlendirdikten sonrasında size vermektedir. +90 549 827 58 21 numaralı telefondan arama veya whatsapp ile bizlere ulaşabilirsiniz. Danışmanlarımız en kısa sürede size yardımcı olacaklardır. İyi günler dileriz.
  • johonwayni kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Estağfurullah. Donör bölgesinden alım şekli ve alan kişinin uzmanlığı önemlidir. Dökülme olmaz fakat dikkatsizce alım yapıldığında seyreklik görülebilir. Geniş uçlu punchlarla çok sayıda greft alınmaya çalışıldığında bu tarz sorunlar görülebilmektedir. Ekim öncesinde operasyona girecek uzmanlarla bunlarla ilgili bilgi alabilirsiniz. İyi günler dileriz.
  • Ben bir yere gittim, ukala tavır mahalle ağzı konuşması ile beğenmedim ve yaptırmadım. Bana şöyle birşey dedi, alan çok geniş olduğu için önce tepeyi yaparız 9 ay sonra arka kısmı yaparız dedi. 2 seansta gerçekleşir dedi. Arka kısım seyrek olur, zamanla da dökülenler dedi ve 9000 tl istedi. Şimdi size sorum, bu fiyat normal mi? 9 ay çok uzun bir aralık değil mi? Mesela aynı durumu siz hemen peş peşe yapıyor musunuz ya da siz de mi beklemeye alıyorsunuz? Ve klinktekiler kendi 😂 niye saç ektirmemişler anlamadım hatta yapacak kişi bile yaşlarda açık vardı, doktor demeye dilim varmıyor çok saçma birisi idi çünkü


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tiglat Pileser kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Tavırları için diyebileceğim bir şey yok tabi ama söyledikleri doğru olabilir. Tek bir seferde çok greft ekmek çok önemli gibi duruyor fakat öyle değil. Ne kadar çok greft alınırsa donör alanınızın yıpranma ihtimali o kadar yükselir. Ekilen bölgede de yeterli kan dolaşımı olamayacağı için kayıp oranı artabilir. İki taraflı kayıp yaşarsınız ve bu da beklentinizin çok altında, doğal olmayan bir görüntüye sebep olabilir. Süre olarak uzmanlarımızın önerisi ne olur bilemem. Bunun için onların da muayene etmesi gerekecektir. Ankara ve İstanbul'daki kliniklerimizden ücretsiz muayene randevusu almak isterseniz +90 549 827 58 21 numaralı telefondan bize arama veya whatsapp ile ulaşabilirsiniz. İyi günler dileriz.
  • Bu tip direkt insan sağlığı ile alakalı estetik operasyonlarda, bol bol referansı olan ( bir kaç tane değil), vaat yerine çok sayıda işiyle ön plana çıkan , ukalalık yapmadan empati yaparak yaklaşan yerlere, gerekirse 1-2 tık daha pahalı bile olsa başvurmak gerekir. (gereksiz pahalılıktan bahsetmiyorum)


    Bu saydıklarımın 1 tanesi bile eksikse uzak durun, hiç bulaşmayın daha iyi.


    Firmaya da önerim bol referans sunabildiğiniz takdirde epey müşteri alırsınız ancak referansdan çok spekülasyon mevcut forum sayfasında.


    Saygılar iyi çalışmalar.

  • Jhay82 kullanıcısına yanıt
    Öneriniz için teşekkürler.
  • Todo Al Blancos kullanıcısına yanıt

    aynen ...konu gizli dosyalar filmi gibi.. :)


    yapanda yaptıranda ısrarla fiyat vermiyor....

  • deniz006 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar. Saç ekiminde hangi teknikle ekim yapılacağı, ekleyeceğiniz destek tedavi paketleri gibi seçenekler fiyatları değiştirmektedir. O yüzden direk fiyat verilememektedir. Ama bu uzun bir süreç değildir. Danışmanlarımız saç analizi ile ihtiyacınız olan planlamayı yaparak size fiyat bilgisini vermektedir. Bize +90 549 827 58 21 numaralı telefondan ulaşarak danışmanlarımızdan ücretsiz destek ve ücretsiz muayene randevusu alabilirsiniz. İyi günler dileriz.
  • Saç ekimi dışında hafif dökülmelerde tavsiye ettiğiniz bir uygulama var mı arkadaşlar.

  • Tiglat Pileser kullanıcısına yanıt

    1 ay sonra cevap vericem mesajına ama adamlar dürüst davranmış. Arkaları gerçekten ayrı yapmak gerekiyor. Kan akışı az olduğundan orada başarı oranı daha düşük. O yüzden önlere ektikten sonra 1 sene sonra arkaya ekim yapmak normal bir süreç. Kandıradabilirlerdi dürüst davranmaları iyi bence.


    Bide mesela en fazla 5000 6000 tane greft yani saç kökü alabiliyorlar onu bütün kafaya dağıtılarsa çok seyrek görüntü oluşur. Ama 5000 6000 tane saçı önlere yoğunlaştırırsa yoğun görüntü güzel görüntü oluşur. 1 sene sonra da arkaya aynı şekilde yoğun ekim yaptırırsınız.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vict0ry -- 21 Mayıs 2022; 14:40:34 >
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.