< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
1 haftadır 2-3 kere sokağa çıktım yanılmıyorsam 3 kişi saç ektirmiş denk geldi. hayatım boyunca 3 kişiyi görmemişimdir belkide saç ektiren. benimde saçlar her yerden seyrelmeye başladı 5 yıldır ve beyazlamalar. ilerde saç ektirirmiyim bilemiyorum henüz o seviyeye gelmedim kel değilim.bu dökülmenin yarısı daha dökülürse ozaman olabilir. saçlar neden döklürü çok yazardımda üşeniyorum yormam kendimi Lakin saçı henüz tam dökülmemiş veya saçı hiç dökülmemiş ama ilerde dökülmeye meyilli kişilere tavsiyem şudur not edin unutmayın '' telefonunuzu elinize alıp. özellikle önden saçınızı çekin. ve saklayın bu resmi ilerde dökülürse diye. saç çizginizin başladığı yer çok önemli. yani saç başınızla anlınızla nerede kesişiyor bu önemli.buna saç çizgisi diyorlar.'' saç çizginiz doğal olmalı ve saç çizginiz nerede başlıyorsa oradan ekime başlanmalı. şaçınız alnınızı çok yukarısına doğru ekilirse buda kötü görüntü oluşturur. o yüzden saçınızın özellikle önünü çekin saklayın. heryerinide çekip saklayın.ilerde lazım olacak. yoksa saçınızın tepesinden ekim başlamasın saç çizginiiz yukarıya kaydırmasınlar.çok çirkin olur. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
benim eşimde düşünüyo |
|