Şimdi Ara

Saç dökülme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar ilk öncelikle merhaba

    saçım yaz bıtımıne doğru dokulmeye başladı. Geçen sene aynı sorunla karşılaşmıştım fakat bu kadar uzun sürmemişti bu sene sonbahara girdiğimizden beri dökülüyor ve hala devam ediyor bu yüzden kullandığım şampuanı değiştirdim fakat geçmedi saçım hafif yağlanmaya başladığında saçım kepeklenmeye başlıyor ve saç diplerim kaşınıyor. Çevremdekilere sorduğumda mevsim değişikliğinden diyorlar saçım avuç avuç dökülmesede saçımı elıme attıgımda 2-3 tane dokuluyor bilgisi olan paylaşabilirmi acaba ?



  • Kasinti, yaglanma, dökülme ve kepek Sebore belirtileridir. Bence herseyden önce, iyi bir dermatologa görün.

    Ailende kel var mi? Babanin, amcanin, dayinin, abi? saclari nasil? Seboreden sonraki seviye genelde erkek tipi kellik oluyor da ondan soruyorum.
  • şampuan kullanma
  • napim sıvı sabunlamı yıkayım ?
  • evet emrah arkadasa katiliyorum tipik sebore belirtisi kasintiyla birlikte baslayan sac dokulmesi sac incelmesi kasinti kabuklanma falan erken onlem almalisin kesinlikle normal sampuan kullanma ve iceriginde sodium L sulfat olan sampuanlardan uzak dur. prozinc denemelisin sacinin yapisina gore ve ictende biotin tarzi takviye vitamin al bir muddet bendede vardi asiri dokulme erken tedbirle atlattik ama tedbiri elden birakmamk lazim takildigin bisi olursa mesaj atabilirsin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: korman1974

    evet emrah arkadasa katiliyorum tipik sebore belirtisi kasintiyla birlikte baslayan sac dokulmesi sac incelmesi kasinti kabuklanma falan erken onlem almalisin kesinlikle normal sampuan kullanma ve iceriginde sodium L sulfat olan sampuanlardan uzak dur. prozinc denemelisin sacinin yapisina gore ve ictende biotin tarzi takviye vitamin al bir muddet bendede vardi asiri dokulme erken tedbirle atlattik ama tedbiri elden birakmamk lazim takildigin bisi olursa mesaj atabilirsin

    dediklerini uygulayacağım teşekkürler.
  • doktora gittim ve saçımda mantar olduğunu söyledi şampuan yazdı saç dökülmem biter mi dediğimde geçer dedi sizce geçermi ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.