Şimdi Ara

Sabri 'Hep kötülerde varım da şampiyonluklarda yok muyum?' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ahdım var senden kurtulunca yemek ısmarlayacam.





    tek bir maçı hatırlatayım da şampiyonluklardaki emeğin ortya çıksın. samsun-gs maçı. eboue afrika kupasından döndüğü için yedek. sabrinin kanadı otoban ilk yarıda. dur m 2-0. 2 golde bariz hatası var. sabri çıkar eboue girer. maç sonucu 4-2 !

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu adama çok haksızlık yapıldı, başkaları da kötü oynarken hep o günah keçisi ilan edildi. Bunlarda kendi payı da var orası ayrı ama asıl sorun bu adamın yerine adam gibi transfer yapmayan mantelitede. Bir çoklarının aksine ben Sabri'yi severim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xginxa -- 25 Şubat 2017; 18:23:41 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aty.

    Bu adama çok haksızlık yapıldı, başkaları da kötü oynarken hep o günah keçisi ilan edildi. Bunlarda kendi payı da var orası ayrı ama asıl sorun bu adamın yerine adam gibi transfer yapmayan mantelitede. Bir çoklarının aksine ben Sabri'yi severim.

    katiliyorum. kimsenin 500 bin vermeyeceği adama 2 milyon veriyorsunuz. 2020ye kadar inşallah kalir. Gerci, Sabrinin sozlesme yenilememesi imkansizdan imkansiz.
  • Olcaydan beter budaya gitmiyor olcay en azından gitti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam sonuna kadar haklı. 15 yıldır takım iyiyken sorun yok, kötüye gittik mi Sabri günah keçisi oluyor. Normal bir insanın kaldıracağı bir eleştirme şekli değil. Adamda inanılmaz bir sabır varmış.



    Ulan madem Sabri'yi beğenmiyorsun, yerine daha iyi sağ bek al. Son 5 yılda 10 tane çöp sağ bek alındı, hiçbiri bu adamı kesemedi. Gidin onları alanlara sövün.



    Yeteneği neyse onu sonuna kadar zorluyor. Geçen maç Tudor'un istediğini de yaptı. 5 yıldır ilk defa bir maçta önde bastık. Attığımız golün yarısı Sabrinin. 5-3-2 fantezisi yüzünden Beşiktaş maçında kesil yedi. Linnes de aynı şekilde. Sonuç ortada. Son 5 dakikaya kadar 1 tane kanat hücumu yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabri sürekli basına konuşan biri değil. Belli ki bu son sezonu ve sözleşme yenilenmeyecek, o yüzden içini boşaltmış.

    Hadi geçmiş olsun.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.