Şimdi Ara

Sabotaj Online (Türk Yapımı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sabotaj Online (Türk Yapımı)


    2019 Da açık betaya Geçen Tactic Force oyunu isim ve yayıncılık hakları değişti Tactic force oyunun Adı artık Sabotaj olarak kalıcı hale geldi yapılan duyuruda hes games tarafından yayıncılık hakları Typer games devredildi ve bundan sonra oyunun adı Sabotaj olarak kalacak. İşte tactic force oyunun yapımcılarının duyurduğu haber Stress testin ardından Oyun haziranda tamamen kapılarını açıcak ve Büyük güncellemeler ile oyunun tamamen Değiştiği duyurular arasında yer aldı

    Yeni Web sitesi:https://www.sabotajoyun.com/

    ""Merhaba Tactic Force Savaşçısı,


    Mevcut ve yeni gelecek oyuncularımıza daha iyi bir oyun deneyimi yaşatabilmek için HES Games ve TYPER Games arasında yapılan görüşmeler sonucunda, Tactic Force'ye ait Türkiye ve MENA bölgesindeki yayıncılık hakları TYPER Games'e verilmiş olup oyunun yapımı ve fikri mülkiyet hakları HES Games’tedir. Yapılan işbirliği neticesinde HES Games, TYPER Games’ten gelen isteklere göre oyunu geliştirmeye devam ederken, TYPER Games ise söz konusu bölgelerde oyunun tanıtımı, hizmetlerinin devam etmesi, oyuncu isteklerinin değerlendirilmesi, oyun içi destek ve sosyal medya yönetimi konularında hizmet verecektir.

    Bu işbirliği ile birlikte şimdiye kadar Tactic Force oyuncularından gelen tüm istekler TYPER Games tarafından değerlendirilmiş ve istenilen değişiklikler HES Games tarafından hayata geçirilmeye başlanmıştır. TYPER Games tarafından yapılması istenen ilk değişiklik ise Tactic Force isminin “Sabotaj” olarak değiştirilmesi olmuştur.

    Tactic Force ismini “Sabotaj” olarak yenileyerek; yeni arayüzü, benzersiz sistemleri ve oyuncu dostu tutumunu devam ettirerek çok yakında oyuncularla buluşacaktır. Sabotaj oyun sunucuları açılana kadar oyunumuz Tactic Force adı altında hizmet vermeye devam edecektir.

    Tactic Force hesaplarınızda bulunan TF Altın ve TF Gümüşlerinizin “Sabotaj” hesabınıza aktarılmasıyla ilgili detaylı bilgiler kayıtlı olan e-posta adresinize gönderilecektir.

    Sabotaj’a eklenen yeni özellikleri ve sistemleri test edebilmek için bu ay içerisinde yapacağımız Stres Testi ile ilgili bilgilendirmeler Sabotaj Discord sunucusu üzerinden yapılacaktır.

    Siz değerli oyuncularımızın bilgisine sunulur.""



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 8 Mayıs 2020; 12:56:42 >



  • Yeni Spoiler : Oyunun silah sistemi cs go'da ki aynı sistem olacak yani silaha para vermemize gerek yok artık skinler satılacak sadece
  • oha kimse takmamış. böyle bir oyun geliştirme aşamasında bu kaadar kötü gözükebilir ama elbet bir gün tam formuna ulaşacak
  • Arkadaşlar ilk çıktığı zamanlar eksikler vardı ama sık sık update yüklediler ve her şey tıkır tıkır çalışıyor.

    Şahsen counter hileden geçilmiyordu, bu hem yerli hem de counter aratmıyor.
  • bence oyun gayet iyi hocam, bekleneni veriyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tebrik ediyorum Türklerinde böyle şeyler yapması çok mutlu ediyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • oyun şu an oldukça iyi valla.

    bir cod mw değil fakat pin'den kanser olmuştum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.