Şimdi Ara

Sabancı ARF

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
43
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sabancı Holding’in, erken aşama girişimcileri desteklemek ve yeni fikirlere ışık tutmak için başlattığı Sabancı ARF Almost Ready to Fly programı Türkiye’de bu kapsamda yapılmış ilk girişim olma özelliğini taşıyor. Yeni düşüncelere katkı sağlamak, onları yatırım ve teknoloji ile harmanlayarak yeni bir inovasyon kültürü yaratmak hedefleniyor. 


    İyi fikirleri destelemek için geliştirilen programın ana temelini Sabancı Holding Strateji ve İş Geliştirme Grup Başkanı Gökhan Eyigün, ‘Burada asıl önemli olan Topluluk bünyesinde inovasyon kültürünü yaratmak. Fikirden değere uzanan süreci en iyi şekilde kurgulamak.’ şeklinde açıklamıştır. 


    Toplam 20 hafta boyunca 14 yeni girişim desteklenirken aynı zamanda kişilere mentorluk ve eğitim hizmetleri verilecek. Mart 2023 de ise projeleri değerlendiren iş geliştirme jürileri 150 bin dolar yatırım imkanı kazanan girişimi seçerek hayata geçmesine olanak sağlayacaktır. 


    Ana amacını yatırımları sadece finansal olarak desteklemek yerine bu süreci şekilde geliştirmek ve proje sahiplerine müşteri ve paydaş kazandırmak olarak açıklayan Sabancı Holding ‘fikirden değere’ uzanan bir yol çizmeyi hedefliyor.


    Konu hakkında bilgi sahibi olmak isteyen arkadaşlar için LİNK: https://www.instagram.com/p/Cn7TXiyqbdz/?igshid=NDk5N2NlZjQ=




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.