Şimdi Ara

Sabah uyanıyorsun Chp iktidar (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
304
Cevap
4
Favori
12.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ali_ihsan21 kullanıcısına yanıt
    Tabulardan kurtulun. Bu bakış açısıyla çıkışı göremezsiniz. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK zamanında bir siyasi partiye üye olup kurtuluş mücadelesini böyle verebilirdi. Siyasilerden bişe olmayacağını gördü ve halka başvurdu.





    Senin o dünya tarihi köklü parti dediğin parti Mustafa Kemal ATATÜRK öldükten sonra onu arkasından vuran hain arkadaşlarıyla dolu bir partiden başka bişe değildir.





    Atatürk vefat ettiğinde cenaze namazını kıldırmayan kimdir ? Biliyormusun ?



    Kıyamet kopunca İsmet İnönü ne dedi biliyor musun ?



    Cenaze namazını kılın fotoğraf çekilmesin emrini kim verdi biliyor musun ?





    Tahtları partileri üstün kılan insandır. CHP şimdiye kadar bu oyları almasının sebebi nedir bilirmisin ?





    Temiz insanların Atatürk e bağlılı.





    Madem süper bir kadrosu var bu kadro olduğu gibi CHP bıraksın. Kendilerine Yeni bir parti kursun bak bakalım yüzde kaç oy alır.



    Atatürk ün mirasını yiye yiye bitiremediler.



    En son yerel şeçimlerde ne oldu haberin varmı. Yaşadığım ilçede halkın desteklediği adayı göstermediler. Adamın aday olması için 160 bin tl para istendi. Onun yerine zengin halkın istemediği doktor aday oldu. Bana mı CHP anlatıyorsun.





    Atatürk ün başarılarını dehasını sanki CHP yapmış gibi algı yaratmayın. Atatürk ün vefatıyla partinin ne hale geldiğini gördük. Kökleri varsa Atatürk sayesinde var.



    Ayrıca konu sadece CHP gelse ne olur. Cemaatlarin ne kadar kötü olduğunu bende biliyorum. Orta okul yaşında anne babasından koparılıp cemaat yurtlarında kalan çocukları gördüm.





    Böyle devam edin. CHP MHP sadece iktidarı güçlü tutmaktan başka hiç bir işe yaramaz.



    Atatürk ü dinsiz gösterenler mi dersiniz CHP de dine sayıgısızlık yapan mı dersiniz. Yoksa başına buyruk açıklamalar yapanlar mı dersiniz



    Bu hayatta beni hayretler içinde bırakan üstün insanlardan biridir ATATÜRK. memleketi için genç yaşlarından itibaren cepheden cepheye koşmuş. Yıllarını yaşamını vermiş. Aile kurma fırsatı bulamamış. Bütün mal varlığını ülkeye bağışlamış.



    Gel gör ki en yakınları onu fazla ilaç vererek erken ölmesine sebeb olmuş.



    Atatürk konuyla ilgili tedavi devam ettikçe daha kötü oluyorum demiştir. Bu doktorlar beni iyi etmiyor demiştir.



    Vefatından sonra dinsiz gösterilip cenaze namazını kıldırılmamış. Fotoğraf çekilmemiştir.





    Daha da yazarım. Kalsın bizim davamız mahşere kalsın. Orda ak kara kimler belli olacak.



    Akp li vatandaşlarıda anlamıyorum





    Nasıl dindar diyebiliyorlar.





    Devletin malından bir hırka bile çalsanız şavaşta ölseniz bile şehit sayılmazsınız diyen Hz MUHAMMED in ümmeti nasıl olurda Peygamber efendimizin dediklerini dinlemez buda ilginç bir durum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: muradisdan

    ecevitle beraber sosyal demokrat hükümet daha önce kuruldu. hatta koalisyonla chpde yanındaydı. sonuç türkiye tarihinin gelmiş geçmiş en kötü ekonomik krizini yaşadı. hayaller hayaller. bülent ecevit yapamamış kemal denen şahısmı yapacak geçiniz.

    Sosyal demokrat hükümet apoyu ülkeye getirendir. Bazıları gibi sayın deyip el ele kol kola şarkı soyelyen değil.

    ülkenin şimdiki ekonomik hali o dönemden bin kat daha beterdir yalnız nemalanan parasını alan inşaatını yapan ihalesini kapan ses etmediği yazar kasa atmaya götü yemeyenlerin köşede sindiği bu dönemi iyi göstermek ya onlar gibi nemalanlara yada bir şekilde tuzu kurulara has özelliktir.

    Ekonomi kayıt üzerinde iyi diye yazılır gsmh 10 bin dolar denir halkın cebine bin dolar bile girmez .

    Sen o görülmemiş büyük krizin işveren sınıfının sosyal devlete tahammülü olmamasına sendikalar kanununu yapan ecevitten intikam almak için batıyoruz naraları atmasına bağlayamazsın çünkü kafanda şartlamışsın.

    sorarım sana 10 kuruş ile 50 kuruş arası dolar yükselince yandık batıyoruz diyen sanayici esnaf yazar kasa atanlar şimdi doların 1tl 1 tl arttığı dönemde niye ses etmediğini .

    sorarım sana bankaları batıran demirelin yeğeni starın ve imar bankasının eski sahibi yine birilerinin akrabası dayısı olması ve bunların nedense ecevit hükümetinden once olmasının senin dediklerin ile çelişip çelişmediğini.

    Kemal derviş programını harfiyen uygulayan akp hükümetine ağzını açmayanlar o dönem niye yırtındı acaba.

    Ecevit yanlış zamanda başbakan olmuştur yaşı geçmiştir cevresindekiler onun gibi değildir. Ama ecevitten hem kıbrısın hem de sendikalar kanunun öcünü almışlardır.
    karaoğlanı rezil etmişler o işçi dostu adamı işçi düşmanı yapmışlardır ve görev tamamlanmıştır.

    bu yazı uzun ama okumalısın akp nin ekonomi yönetimi nasılmış görmelisin.
    Nereden buldun diye soran devleti ne bulursan getir ülkeye kara para mı kumar mı uyuştrucumu önemsizdir haline sokanları iyi öğren.
    Arslan BULUT: TÜRKİYE'Yİ KİM SATIN ALIYOR?



    Bir ara bankalar, "altın hesabı açıyoruz" diye vatandaşın yastık altındaki altınlarını sisteme çekmeye çalıştı. Sistemin gazeteleri ve televizyonları, "Altın hesabı zirve yaptı", "Altın hesapları kabardı" gibi laflar üretti!



    Tulumbada su bitmişti ama vatandaş altınını vermiyordu... 15 Temmuz'dan sonra, dövizini de vermedi!



    Mehmet Şimşek Maliye Bakanı iken Türkiye'nin 490 ton olan altın rezervinin 450 tonunun, İngiltere Merkez Bankası Bank Of England'da emanette olduğunu açıklamıştı.



    Yazar Metin Aydoğan, "Elde kalan son devlet varlıklarının, 'Varlık Fonu' adı altında elden çıkarılmasının, 450 ton altın olayıyla bir ilişkisi var mıdır?" diye sordu.



    Türkiye'nin 400 milyar doları aşan dış borcu karşısında 450 ton altın, devede kulak bile değil! Proje daha büyük!



    Aslında "Merkez Bankası döviz rezervi" denilen paralar da İngiltere'ye gönderiliyor.



    Merkez Bankası eski başkanlarından Yaman Törüner, 2007 yılı Haziran ayında Milliyet'teki yazısında "Yabancılar bizden aldıkları 112 milyar doların, 80 milyar dolarını Hazinemize ve borsamıza sıcak para olarak yatırır; bizim paramızla havadan yüzde 22 faiz alırlar. Bu hükümet geldikten beri bu yolla, (2007 yılına kadar) sıcak paraya yaklaşık 90 milyar dolar faiz ödedik. İşte bu faizlerle, yani hiç para koymadan yabancılar bankalarımızı ve diğer önemli kuruluşlarımızı satın aldılar. Almaya da devam edecekler. Bu sebeple, ülkemize rekor derecede yabancı yatırımcı geldi." diye yazmıştı.



    Türkiye bu döngü içinde kendi parasını kredi olarak kullanmak için 60 milyar dolara köklü kuruluşlarını sattı!



    * Bize gönderilen bir çalışmada "Varlık Fonu'na devredilen kurumların, 2,233 milyon metrekare hazine arsa ve arazisi de var. Sadece kurumlar değil, vatan toprağı da ipotek gösterilip borç alınacak." deniliyor.



    Satılacak vatan toprağı, Türk ordusunun Suriye'de Fırat Kalkanı operasyonuyla kontrol ettiği Azez-Cerablus-El Bab üçgenindeki topraklar kadar... Ayrıca yabancıların Türkiye'de satın aldığı mülkler, bundan çok fazla!



    Vahim iddialar şöyle:



    * Ekonominin çarkları durdu. Dolar zirvedeyken "kaynağı belirsiz" 5 milyar Dolar geldi. Peyderpey en yüksek fiyattan bozuldu.



    * Türkiye'nin çok büyük bir sanayi şirketinin, Çinlilere 3 milyar Dolar'a acilen satılması için büyük baskı var. Sebep, acil döviz ihtiyacı!



    * Yine yurt içi ve yurt dışında çok sayıda üretim tesisleri olan bir grubun yabancıya satılması baskısı var. Satılacak, ancak yarı fiyatına Katar fonuna satılması için baskı yapılıyor.



    * Referandumdan hemen sonra, Katar'dan ilk plânda 10 milyar Dolar gelecek!



    * Merkez Bankası hisseleri de satılacak. 3-4 yıl içinde, Osmanlı'nın son dönemindeki gibi Türk parasını yabancılar basarsa hiç şaşırmamak lâzım!



    * Köprüler, barajlar ve otoyollar da satılacak!



    * Şehir hastanelerinin yapımıyla, şehir merkezlerindeki değerli tüm arazi ve binalar Varlık Fonu'na devredilerek satılacak.



    * "Vakıflar"ın elindeki bütün mallar, araziler, fona devredilip satılacak!



    * Yurt dışındaki rüşvet ve uyuşturucu kaçakçılığından edinilmiş kara paraların Türkiye'ye getirilerek yıkanması sağlanacak. (Başladı bile.)



    * Referanduma ekonomik sıkıntı içinde gidilmesin diye piyasalara para pompalanacak!



    * Uluslararası tahkim kabul edilmiş olduğu için, satılan kurumların ve vatan toprağının parasıyla bile geri alınması zor!



    * Türk ekonomisinin bütün çarkları, yurt dışında (Katar'da) tutulan ve rüşvetle edinilmiş yaklaşık 200 milyar Dolar'la ele geçirilecek ve "İngiltere güdümlü halifelik" bunun üzerine bina edilecek!



    Türkiye'nin satılmasına, "evet" denilebilir mi ey milletim?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 24 Şubat 2017; 22:28:50 >




  • Yalçın Ç. kullanıcısına yanıt
    Konu bu değil. CHP iktidar olsaydı ne olurdu diye başlık açılmış. Detaylara girersek çıkamayız.





    Evet iktidar olsadı darbe olmazdı. Ama fetö hala vatansever olurdu. Belki darbe olmazdı ama fetö ya operasyon yaptığı anda dinsiz CHP diye inletirlerdi. En azından 1 tane din tüccarından kurtulduk. Fetö nün kötü olduğunu kabul ettiler ve iyi kötü temizlemeye çalışıyorlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • onun yerine 2 tane cemaat buldular şimdi onları devlete alıyorlar 1i gider 2si gelir bunlarla kalmaz ki.
  • :D
  • Sabah uyanıyorsun cb hakkın rahmetine kavuşmuş > sabah uyanıyorsun chp iktidar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sistemli adam

    chp nin tek başına iktidar olduğu gün ekonomik olarak iflasın ilanı 2 haftayı bulmaz.
    muhafazakarlara ise yaşam hakkı tanınmaz.

    ama hep dua ediyorum ki bunlar yaşansın, bazılarına bunları yaşatmak gerekiyor.

    Yav he he. Muhafazakârlara yaşam hakkı tanımazmış. 2017 yılında CHP’nin hâlâ bireysel özgürlükleri yasaklayacağını düşünmek neyin kafası?



    Kılıçdaroğlu defalarca eski hatalardan ders alındığını, imam hatipleri kapattırmayacağını, aksine yozlaşmış hâlde olan imam hatipleri düzeltmek istediğini falan söyledi.



    Bir felsefî söz var aynı nehirde 2 kere yıkanılmaz diye. Sen de şimdi CHP’nin 28 Şubat yasaklarını aynen geri getireceğine nasıl inanabiliyorsun?



    Devir değişti, CHP en azından bu alanda düzeldi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: moustapha129

    ya arkadaş 2 sayfa tarih oku bu ne ya?

    Boş lafa gerek yok

    Harvard princeton kısmı yanlış mı doğru

    Polyteknik paris üniversitesi atomun parçalanması doğru

    Avrupanın dinde reformu doğru

    Osmanlının moratoryumu doğru

    Cumhuriyetin ödediği borçlar doğru

    Dinamo'nun çığır açması subjektif bir görüş ama bence doğru

    Teknik teknolojik ve bilimsel altyapı vurguları doğru



    Benim hayatım bütün bu anlattıklarımla geçiyor - fikrin varsa söyle



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsinan -- 24 Şubat 2017; 23:26:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    En azından en güçlüsünden kurtulduk.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Androidd

    En azından en güçlüsünden kurtulduk.

    Ben ne diyorum 2 tane yeni güçlü cemaat geliyor devlet içine bunlarında biti kanlandığında aynısı olacak.
  • Okurken gülmekten karnıma ağrılar girdi. Chp mi yapacak bunları.
    Chp dönemini de biliriz. Tıka basa hastaneler bok götüren tuvaletler alınamayan ilaçlar ssk hastanesindeki iğrenç durumlar. Kılıçdaroğluna savaş ay programında soruyorlar cevap veremiyor.
    Şimdi Ssk yı yönetemeyen herifden ülkeyi yönetmesini istersen yarın Türkiye diye bir yer kalmaz.
    Yahudi Cumhuriyet olur. (Cumhuriyeti değil)
  • Herkes hakettiği şekilde yaşar, bizim millet bunları haketmiyor o yüzden öyle bir günde olmayacak malesef.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CHP dönemini iyi biliyoruz diyenlerin hepside 90'larda doğmuş hayatında chp iktidarı görmemiş akşam çayında babasından kulaktan dolma bilgilerle sağa sola saldıran çomar sürüleri.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HeryazısınıEditleyenadam

    adama bak sanki sims de hile açmıştı para koduyla şunu şuna bu kadar para verecen diyor.



    1500 TL asgari ücret vaadi için kaynak olmadığını söylediler ama Suriyelilere 30 milyar TL civarında para harcamışlar.
  • Beybifeys kullanıcısına yanıt
    İşsizlik maaşının değişkenlere göre belirlendiğini biliyorum ama kesin bir değer yok kafamda. Almanya'daki Türkler ortada. İşsizlik maaşı alan yatıyor. O nedenle bana saçma geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chp oy vermek demek istiklal mahkemelerinde asilan yuzlerce masum insanin gunahini almak demektir bu partiye oy verenin uzerine buyuk beddua vardir



    Demedi demeyin !



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X_S!nS! -- 25 Şubat 2017; 2:42:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Baymakli_Dondurma

    Bir 50 sene daha cehape bu kafayla iktidar olamaz

    Sorun chp veya başka parti değil.Sorun sistem.Sistem zenginleri kayır halkı sömür oldukça isterse 50 sene chp veya başka parti iktidar olsun birşey değişmez.Sen şu an ülkenin halinden memnunmusun ? İmzana bakarsak osmanlıcılık oynamaya devam heralde ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: uçmayıbilmeyenkuş


    quote:

    Orijinalden alıntı: tycoon.emperor


    quote:

    Orijinalden alıntı: uçmayıbilmeyenkuş


    quote:

    Orijinalden alıntı: tycoon.emperor


    quote:

    Orijinalden alıntı: uçmayıbilmeyenkuş

    Diger sabah uyanip bakiyorsun ezan turkcelesmis allah korusun

    Zoruna giden ne ? Türk degilmisin ? Türkçe zorunami gidiyor?

    Yok dersem ne yapacan? Artik insanları "Türk ve Diğerleri" diye siniflandirmaktan vazgecmeyecek misiniz? Allahtan iktidar sizin gibilerin elinde degil

    Bu yazdiklarinla anliyorumki sen asırlarca Türk'ün emri altinda yasamis bir irktansin ve Türk'e dusmansin.

    ben Türk'ün değil Türk Cumhuriyetin emri altında yaşıyorum ve herhangi bir 'doğrudan' geldiğim ırk yok sadece Türkiye vatandaşıyım. Türk değilim çünkü atalarım 200-300 yıl önce türk müydü ermeni miydi arap mıydı bilmiyorum

    Tipik bir Türk dusmanisin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bi bakıyosun sabah don ıslak derdimde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: X_S!nS!

    Chp oy vermek demek istiklal mahkemelerinde asilan yuzlerce masum insanin gunahini almak demektir bu partiye oy verenin uzerine buyuk beddua vardir



    Demedi demeyin !

  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.