Şimdi Ara

Sabah,Star ve Yeni Şafak, Davutoğlu'nun Açıklamalarını Sansürledi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  •  Sabah,Star ve Yeni Şafak, Davutoğlu'nun Açıklamalarını Sansürledi!

Başbakan Davutoğlu'nun akademisyenlerin tutukluluğuna tepki göstermesi hükümete yakın medya tarafından sansürlendi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Güneydoğu'daki çatışma ortamının sona erdirilmesi talebiyle akademisyenler tarafından yayınlanan bildiriye imza atan Esra Mungan, Kıvanç Ersoy ve Muzaffer Kaya'nın tutuklanmasına tepki gösterdi. Hatırlanacağı gibi o bildiriye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan büyük tepki göstermiş, akademisyenler tutuklanmıştı.

Davutoğlu, üç akademisyenin bildiriye imza attıkları gerekçesiyle tutuklanmasıyla ilgili olarak şu sözleri söyledi:

"Ben prensip olarak hüküm verilene kadar eğer herhangi bir hukuki zorunluluk yoksa, insanların tutuklu yargılanmalarına karşıyım. Sonunda beraat olursa, özgürlüklerin kısıtlanması geri ödenemeyecek bir haktır. Bana en büyük cezayı versinler, ama konuşma, yürüme özgürlüğümü elimden almasınlar. 28 Şubat’ta baskılar yaşamış bir akademisyen olarak söylüyorum: Düşüncenin hiçbir türüne sınır getirilmesini kabul edemem. Boğaziçi Üniversitesi’ndeki o akademisyen (Esra Mungan) geçmişte başörtü yasağına da karşı çıkan bir isim. Onunla ilgili olumsuz kanaatim yok. Aksine özgürlükçü tutumunu duymuş olduğum bir isim. O parçalanmış bedenleri gördükten sonra hâlâ bir akademisyen o bildiriyi PKK’yı eleştirmeden okuyorsa, ben onunla ayrı bir düzlemde tartışır, mücadelemi veririm. Hukuki konu ayrıdır."

Ancak Davutoğlu'nun, "Ben prensip olarak hüküm verilene kadar eğer herhangi bir hukuki zorunluluk yoksa, insanların tutuklu yargılanmalarına karşıyım" şeklindeki tepkisi hükümete yakınlığıyla bilinen Sabah, Star ve Yeni Şafak tarafından sansürlendi.

Kaynak

Kural Disi Konu Destroyer
    I am not a robot. That wasn't flesh maybe. It's 3:36

• Erdoğan iskelet kadroyu kendine düşman yaptı. Yeni jenerasyonu da karşısına almaya başladı yavaş yavaş. Bakalım sonu güzel biticek gibi

Zevkle takip ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Okuyunca hiç de bunların fikirleri değil diye düşünmüştüm. Sansürleme gerçek mi
    bilmiyorum ama sansürledilerse şaşırtmamışlardır. Sabah, Akşam gibi gazeteler
    kendilerine yakışanı yapıyorlar.
  • Ooo, olaya bak, AKPyi savunurlarmış, Davutoğluna da mağdur yaparlarmış. KK duymasın, sizin göreviniz AKPye saldırmak ve dolayısıyla Davutoğlunu eleştirmek. Yoksa KKyi çok üzeresiniz, ağlar sonra. Muhaahaa!!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bravo Davutoglu na. Tam bir avrupali siyasetci gibi konusmus. Erdogan olmasa Akp de iyi politikacilarda var. Ama Erdogan insanlari birbirine dusuruyor. Insanlari isaret ederek yargiyi etkiliyor. En kötüsü baska ülkelerin ic islerine karisiyor. Sonrada ceremesini turk milleti cekiyor.
    Akp ye evet ama Erdogan a hayir.

Orijinalden alıntı: asau

Ooo, olaya bak, AKPyi savunurlarmış, Davutoğluna da mağdur yaparlarmış. KK duymasın, sizin göreviniz AKPye saldırmak ve dolayısıyla Davutoğlunu eleştirmek. Yoksa KKyi çok üzeresiniz, ağlar sonra. Muhaahaa!!

AKP'nin demokrasi diye çığırıp parti içindeki muhalefeti susturmak için her yolu denemesine verecek bir cevabınız var mı ? Yandaş medyanın işine geldiği gibi haberleri kırpmasını doğru buluyorsanız boşuna konuşuyorum.Konu hakkında fikrinizi beyan edemiyorsunuz yine CHP'lilere sallıyorsunuz asau hanım.

Rtenin kendisi paralel olmuş

Hükumete paralel bir saray takımı var

Orijinalden alıntı: iniyesta

Paralel yapı diyorlar ama

Hahahaha..

Yakında iktidar partisinden, bu ülkenin Cumhurbaşkanı, iktidarı devirmek isteyen bir paralel yapının yeni başıdır.

Böylelikle fetö gider rteö gelir, ne ilginç değil mi

Orijinalden alıntı: 2000watts

Bravo Davutoglu na. Tam bir avrupali siyasetci gibi konusmus. Erdogan olmasa Akp de iyi politikacilarda var. Ama Erdogan insanlari birbirine dusuruyor. Insanlari isaret ederek yargiyi etkiliyor. En kötüsü baska ülkelerin ic islerine karisiyor. Sonrada ceremesini turk milleti cekiyor.
    Akp ye evet ama Erdogan a hayir.

Tühh, şu işe bak, yine birini AKPye kaptırdık! Muhaahaa!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: M4RLB0RO

quote:

Orijinalden alıntı: iniyesta

Paralel yapı diyorlar ama

Hahahaha..

Yakında iktidar partisinden, bu ülkenin Cumhurbaşkanı, iktidarı devirmek isteyen bir paralel yapının yeni başıdır.

Böylelikle fetö gider rteö gelir, ne ilginç değil mi

Artık retö mü olur akö mü olur kısmet

Ama bugünün aktörleri yandaşları terör örgütü suç örgütü üyesi olmakla yargılanacaklar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.