Bildirim
Sabah sabah
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Al bi' de burdan yak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=89475396&p=263
Yemin ederim hayatımda bu kadar cahil insan görmedim.Konuyu nereden nereye çekti.
ne sandiniz bizim tayyip e sevgimiz soba borusu değil sevda sevda en büyük başbakan bizim başbakan -
bu sevdadan soba borusu da olmaz tabi -
Tayyipin otomatik koyunları
Bizde insanlari soba borusu diye seviyoduk zaten
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.FranzZ
Bizde insanlari soba borusu diye seviyoduk zaten
-
quote:
Orijinalden alıntı: by_web
İnsanın yakışıklı hissetiği 2 an
1- Aynada baktığı an
2- Recep Tayyip Erdoğan -
hasedinizden gebereceksiniz fazla değil 2 gün kaldı elinize vereceğiz (sandığı) -
quote:
Orijinalden alıntı: akrepyusuf
hasedinizden gebereceksiniz fazla değil 2 gün kaldı elinize vereceğiz (sandığı)
Ya hocam sizi forumdan biliyorum namazında niyazında adamsınız hak yol nedir biliyorsunuz ee bunları nasıl savunabiliyorsunuz hala Allah aşkına bana da anlatın kafayı yiyeceğim yoksa.
Mesala dün abimle bu konuda tartıştım küfürleşmeye kadar vardı iş katil olucam bu ülkede ortada kanıt var yolsuzluk var nasıl savunuyorsunuz a? -
quote:
Orijinalden alıntı: TYLER*
quote:
Ya hocam sizi forumdan biliyorum namazında niyazında adamsınız hak yol nedir biliyorsunuz ee bunları nasıl savunabiliyorsunuz hala Allah aşkına bana da anlatın kafayı yiyeceğim yoksa.
Mesala dün abimle bu konuda tartıştım küfürleşmeye kadar vardı iş katil olucam bu ülkede ortada kanıt var yolsuzluk var nasıl savunuyorsunuz a?
Öyle deme onların günah işleme özgürlükleri var http://webtv.hurriyet.com.tr/2/61593/25946923/1/metin-kulunk-gunah-isleme-ozgurlugune-bir-mudahaledir
Günahları sevaplara convert edebiliyorlar :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_web -- 27 Mart 2014; 8:16:50 >
-
quote:
quote:
Mesala dün abimle bu konuda tartıştım küfürleşmeye kadar vardı iş katil olucam bu ülkede ortada kanıt var yolsuzluk var nasıl savunuyorsunuz a?
kanıt nerde
Mitinglerdeki insanların ellerinde gazete bile yok ne bekliyodunuz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Zoruna giden nedir? Siyasi görüşünü savunması mı yoksa senle aynı düşüncede olmaması mı? Hey yavrum hey siz daha bu kafayla iktidarı çok ararsınız daha çok. -
quote:
Orijinalden alıntı: orokanaru otouto yo
quote:
quote:
kanıt nerde
Şakamısın kardeş?
O ses kayıtları montaj falan değil sende biliyorsun.
Cemaatin yıllardır planladığı iş her kademeye adam yerletşirdiler şimdide ekmeğini yiyorlar.
He bunlar yalansa niye sızdıranlar görevden alındı?
Açın gözlerini memleketin anasını ağlatıyorlar.
Yaptığı hizmetleri zaten yapması gerekyiyordu 2002 den beri başka bi parti alsa yine Türkiye gelişicekti zaten adı üstünde gelişmekte olan ülke.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: orokanaru otouto yo
quote:
quote:
kanıt nerde
Şakamısın kardeş?
O ses kayıtları montaj falan değil sende biliyorsun.
Cemaatin yıllardır planladığı iş her kademeye adam yerletşirdiler şimdide ekmeğini yiyorlar.
He bunlar yalansa niye sızdıranlar görevden alındı?
Açın gözlerini memleketin anasını ağlatıyorlar.
Yaptığı hizmetleri zaten yapması gerekyiyordu 2002 den beri başka bi parti alsa yine Türkiye gelişicekti zaten adı üstünde gelişmekte olan ülke.
peki chpnin ülkeyi yönete biliceğine kalpten inanıyomusun?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- bershka kocaeli
- göze cam kırığı kaçması belirtileri
- boy uzatma ameliyatı olanlar yorumları
- arkadaş kalalım diyen erkek
- atm paramı yuttu
- telegram indirim kanalları
- para sayma makinesi bim
- prompt mühendisliği
- türk çay emojisi
- elektrikli bebek arabası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X