Şimdi Ara

Sabah normal akşam kısıtlı internet!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,
    Arkadaşlar sabahları internetimi normal hızda ve pingde kullanabiliyorken 16 mart tarihinden beri akşam saat 8 den sonra internetimde ciddi yavaşlamalar söz konusu oluyor. Kablolarımı değiştirdim ve farklı bir modemle de bağlantı kurdum ama sonuç yine aynı. Konuyla alakalı 8-10 kere arıza kaydı oluşturdum ve yine aynı şekilde 8-10 kere mail adresine mail attım ama hiçbir sonuç elde edemediğim gibi benimle dalga geçer gibi bina içi kablolamanızda sorun var 50 liraya servis verelim size diyerek başlarından savıyorlar. Ulan madem kabloda sorun var bu kablo sabah normal çalşıyor da akşam mı bozuluyor? Hadi akşam bozuldu diyelim sabah tekrar mı düzeliyor? Arkadaşlar ne yapmam lazım bu sorunu 20-25 gündür çözemiyorum. Akşam işten eve geldiğimde pubg,lol,cs gibi oyunları oynamak istiyorum ama internete bile zor giriyorum. Aynı sorunu yaşayan ve çözüme ulaşan var mı? Teşekkürler. Resimler aynı gün içersinde farklı saatlerde yapılmış hız testlerinin sonuçlarıdır.

    Sabah normal akşam kısıtlı internet!


    Sabah normal akşam kısıtlı internet!







  • türknetde de aynı şey oluyor cuma cumartasei pazar akşamları hele felaket
  • poopsy kullanıcısına yanıt
    Hocam 16 mart tarihinden beri haftaiçi, haftasonu her akşam oluyor. 20 dk. sonra mesaiye başlayacaklar.
  • Akşam 18:30-19:30 sürünmeye başlayıp gece 00:30-01:00'den sonra düzelen internet.

    Kabloları kontrol edelim biz.....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poopsy -- 8 Nisan 2018; 19:43:30 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: poopsy

    Akşam 18:30-19:30 sürünmeye başlayıp gece 00:30-01:00'den sonra düzelen internet.

    Kabloları kontrol edelim biz.....
    Bunun yüzünden cayma bedeli ödeyip çıkmak zorunda kaldım. Bölge müdürlüğüne gittim, ADSL'de akşam yavaşlama olabilir ama Fiber olsa hiç hızın düşmez demişti alay eder gibi. Hakem heyetindeki karar lehime çıkarsa yardımcı olucam cayma bedeli ödemeden veya ödeyip geri almak için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Methoxyphenyl -- 8 Nisan 2018; 19:55:38 >
  • Sağlayıcini değiştir.



    Başka sağlayıcıya geç.



    Bu konuda netspeed iyi gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk Telekom altyapısı ile alakalı. Bölgenizdeki santralin fiber omurgası yetersiz kalıyor. Türk Telekom’un çözebileceği bir hadise.

    Türk Telekom’dan port kiralayıp millete hizmet veren TurkNet netspeed mevzusu değil yani. Türk Telekom santraline gidip şikayetinizi iletebilirsiniz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Perşembeden beri benzer bir sorunum var hızım 6-10 arası değişiyor normalde 13-14 alıyordum. Arıza kaydı açtırdm cumartesi itibariyle, bakalım bana ne diyecekler.
  • Hangi bölgede kullanıyorsunuz interneti ? Ben ve çevremdede aynı sorun var çayırovada oturuyoruz gebze yada kocaeli genelinde mi sorun var anlayamadım şuan başladı sorun ping 40 60 civarı hızda saat ilerledikçe azalmaya başlıyor kanser oluyorum
  • ethernetle mi bağlısınız yoksa Wifi mi ?

    Bu konu hakkında ben 1 haftadır testler yapıyorum(odadan salona) akşam wifide hız ne yapsam etsem salonda düşüyor ama ethernette sabit bir hızım var.Benim sıkıntı sizden farklı internet hızım sabit ama havada ne oluyorsa çok fazla hız düşüyor muhtemelen frekanslarda bir sıkıntı var fakat dangalağın biri 40 mhz bandını kullanıyor 2 ila 10 arasındaki tüm kanalları doldurmuş.13.kanalda bir kişi var.1 kanalda zaten modem ayarı bilmeyenler doluşturmuş otomatik kanal olarak modemler 1.kanaldan yayın yapıyor.Ben 6.kanaldayım benim olduğum kanal boş ama o 40 mhz yayın yapan herif sinyalimi muhtemelen bozuyor.Aradada nadir şekilde 6.kanalı 1 kişi kullanıyor ama çok dert değil o.40 mhz'in daha ne olduğunu bilmiyorlar 40 mhz kullanıyorlar sanki dağdayızda 40 mhz den yararlanacak herif kendi netinide düzgün kullanamıyor bizimkinide.Ayrıca 11.kanal boş performansı 6.kanal kadar iyi fakat iletim mesefasi bir tık az sanırım hızda dalgalanmalar oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 13 Nisan 2018; 18:6:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.