Şimdi Ara

Sabah Koşusu Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Sabahları erkenden kahvaltı yapmadan önce saat 7 8 gibi koşuya başlıyorum yazın mülakatlara girecem onlara hazırlık açısından ayrıca evimde kendi çapımda spor yaptım yapıyorum git gide görünüm kazanmaya başlıyorum ama hem bacaklarım daha hantal kalmaya doğru gidiyo hemde karında yağlanma oluşmaya başladı göbeğim var daha doğrusu, orantısız gelişmek istemiyorum bu yüzden bilgisi, tavsiyesi veya tecrübesi olan trole vurmadan insan gibi yardım eder misiniz? koşudan önce ne yemeliyim? yağ yakmak istediğim için koşudan önce karbonhidrat içeren besinlerden enerji için bi miktar tüketmeliyim diye duymuştum doğru mu? evdeki ağırlık çalışmamdan sonraki tatil günümün sabahında koşma gibi bi planım var yani bi gün evde spor yapıyosam ertesi sabah koşuya çıkıcam sonraki gün tekrar evde spor sonraki gün tekrar koşu 1er gün arayla yani umarım anlaşılmıştır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • koşma, hızlı tempo yürü ,,, sabahları değil akşamları yürü, 1 saat yeter ,,,, günde 2 öğün ye, sabah ve akşam 4-5 gibi ,,akşam yedikten 1-2 saat sonra yürüyüşe çık,,,,, ara öğünlerde çok kazınırsan elma,galeta,yoğurt atıştırabilirsin, abartmadan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi royal_flush_ -- 2 Nisan 2016; 2:24:55 >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.