Şimdi Ara

“Sabah fethe çıksak Avrupa’yı üç günde alırız” (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
377
Cevap
2
Favori
22.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
202 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dünya'da sadece avrupa olduğunda Nazilere bakarsak Türkiye hayli hayli avrupayı fetheder. Türkiye avrupanın askeri alanda bir çok alanda yarısı kadar bazı alanlarda da 3te 1i kadar güçlü dediğim gibi naziler o alandan avrupayı fethettiyse biz de fethederiz. Yalnız ABD, Rusya gibi güçler olduğu için böyle bir şey olamaz. Lakin bizim askeri gücümüzü bilmeyen cahiller var onları da kınıyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • La oğlum bunlar ne içiyor neyin kafası la bu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu iç propagandadır.
  • Bu iş artık asker sayısına bakmıyor. oturdugu yerden düğmeye basacak birini bulmaları bile yeterli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • babayı alırız bence
  • İyi işte. Avrupa dan trt, çöp, damgapulu, dubleyol, hgs oss KPSS cbs vergisi alırız ne güzel. :D ğğğ

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir yerlerde bir tanrı varsa ilk olarak şunlara beyin dağıtmasını diliyorum.
  • sangokudbgt kullanıcısına yanıt
    Türk silahlı kuvvetlerinin içini boşaltmadan önce kursaydınız bu hayalleri sadece Almanya'yı 3 günde değil 3 ayda fethedebilseydiniz dünya tarihini baştan yazardınız, peki şu an için ne yapabiliriz? 3 günde Avrupa değil 3 yılda Suriye'yi fethedebilirseniz yine bir mucizeyi gerçekleştirmiş olursunuz...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • NoNickMan kullanıcısına yanıt
    En fazla ilk kisi olene kadar direnir.




    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sangokudbgt


    quote:

    Orijinalden alıntı: hbasaran82


    quote:

    Orijinalden alıntı: sangokudbgt

    Öncelikle avrupada kaç tane türk var ona bakalım. Almanaya 5 milyon, hollanda 1 milyon, belçika 1 milyon, diyer avrupa ülkeleri toplam 2.5 milyon.

    Sadece avrupa'da totalde 9.5 milyon türk bekliyor. 1 emirle işgale başlasalar 9.5 milyonu kim durdurabilir? Karşılaştırma için;

    Çin ordusu 2.285.000
    abd 1.580.255

    almanya 250.613
    fransa 352.771
    ispanya 128.013
    italya 293.202


    görüldüğü gibi 3 gün değil, direk merkeli evinden alırız evinden. O öve öve bitiremediğiniz almanya anında teslim olmak zorunda kalır. 250 bin askeri hemen esir olarak alırlar. Bütün muhimmata ve fabrikalara el koyar diğer ülkelere doğru harekete geçerler.

    Geride kalan araba fabrikaları bir kaç saatte roket ve silah üretimi yapabilecek şekilde revize edilir ve akıcı bir sevkiyat kanalı frankfurt üzerinden fransa cephesine, hollanda üzerinden deniz kuvvetleri ile ingiltereye çıkılır.

    Az bir kuvvlet ile sağ tarafta kalan danimarka, finlandiya, isveç gibi ülkelerin hemen teslim olacağını düşünüyorum. Arada kalan isviçre'de ki kara paraya el konularak finansman gayet güzel sağlanabilir.

    Hemen yandaki hollanda, belçika, polonya gibi ülkeler zaten savaşacak durumda değiller. Daha sonra 5 milyonun yarısı aşağı doğru fransa ve ispanya+italya şeklinde devam etse. Diğer yarısı da ingiltere'ye çıksa ulaşmaları max 1.5 gün sürecektir.

    Zaten ingiltere ve fransa'da ki bir çok türk cepheyi çoktan kurmuş ve almanya'dan gelen kuvvetler destek olarak geldiği anda savaş biter.

    İngiltere üzerinden kanada'ya bile geçecek zaman kalır ki kanada'da asker sayısı: 65.722 bizi sadece çin ve abd zorlayabilir ancak elimizdeki insan sayısı itibari ile savaşın yine çok uzun süreceğini sanmıyorum.

    Komutanı trumph olan ülke savaşamaz zaten.

    Hedef 2023!!

    Savaş başlar 7 saatte avrupa diye bir yer kalmaz gerçekler hiç bir zaman gölgelerde kalamaz!!


    Asker sayısı için kaynak wiki:https://tr.wikipedia.org/wiki/Asker_say%C4%B1s%C4%B1na_g%C3%B6re_%C3%BClkeler_listesi

    Biz kaynaklar ile konuşuyoruz, başkaları sadece hayaller ile..

    Git sahilde veleybol oyna..
    kız tavla
    balıklama atlamanı geliştir.
    soguk bişiler iç

    sana göre değil bu işler
    3 günde avrupayi feteceklermiş




    Kardeş al izle avrupa'nın gözünden gör bizi. Biz deliller ile konuşuruz, bazıları ise sadece ve sadece hayalleri ile.






    bu George Friedman daha önce 2014'de de buna benzer şeyler söylemiş türkiye için, sanıyorum bu adamın temsil ettiği grup, yeni bir hitler yaratmak için yöntemler arıyor. hitler de, savaştan önce General Motors, Ford, IBM gibi bazı amerikan yahudi şirketlerinin büyük yardımı ve desteğini almıştı ve nazi almanya'sına benzer şekilde gaz verilmişti. sanırım George Friedman aynı grubun tayfası. dedeleri hitleri yaratmıştı, bakalım torunlar tayyipi yaratabilcekler mi?
    ama hitler zamanında nuclear silahlar ve yüksek teknoloji yoktu, tayyipi yeni hitler haline getirip, sağa sola saldırtmak günümüzde daha zor gibi görünüyor.
    https://www.youtube.com/watch?v=kVeJntWNAJM



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetdagli1 -- 3 Ağustos 2017; 4:22:55 >




  • Bunlara inananlar var. Adamların yıllardır niye ürettiğini niye teknolojiye yatırım yaptığını anlamayan ve sadece Besmele çekerek dünyayı ele geçirebileceğine inanan bir kitle ile aynı topraklarda nefes alıp veriyoruz.
  • Böyle şeylere kulak asmamak gerekiyor tartışmamak gerekiyor bugünkü dünyada bilimden teknolojiden uzak toplumların yaşama şansı bile yok birileri gelip işgal edecek diyede beklemeyin hiç bir ülkenin kör besleyecek gücü takati de yok. Olsak olsak birilerinin uşağı uluruz bu kafayla.
  • okumadım ama bilgisayarda başarabilirsin bordo klavye çok memlekette
  • İşin kötüsü bunlara inanan bir güruh var.
  • sangokudbgt kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlamışsınız. Ben tersi manada söylemek istedim. Yani bir koyun sürüsüne dalan 3 - 5 kurt misali. Günümüzde iman gücüyle sıradan askeri eğitim almamış insan gücüyle topa tüfeğe gelişmiş askeri güçlere karşı durmak çok zor.
  • quote:

    2008'de yüksek irtifa uçağı geliştirecek, 2009'da milli fırlatma sistemiyle roket geliştirecek, 2014'te milli roketle uzaya uydu gönderecek, 2015'te Türk astronotlarını uzaya gönderecek, 2020'de uzay gemisi yapımına başlayacaktık.

    2010 senesine geldiğimizde, yüksek irtifa uçağı, milli fırlatma roketi filan ortada yoktu ama, asrın liderimizin talimatıyla Türk Uzay Kuvvetleri'nin kurulacağı müjdelendi, Türkiye'nin en geç 2020 senesinde milli ve bağımsız uzay gücüne sahip olacağı duyuruldu.

    2011 senesinde genel seçim olduğu için uzay faaliyetlerimiz hız kazanmıştı, asrın liderimiz seçim mitinginde “Ankara uzay başkenti olacak” dedi. Binali bey yönetimindeki ulaştırma bakanlığı tarafından geliştirilen projeye “space city” adı verilmişti.

    NASA'nın daha gelişmiş hali kurulacaktı, o kadar büyük olacaktı ki, adeta 82'nci şehrimiz olacaktı. Space city'de sadece uydu, roket ve uzay gemisi üretilmeyecek, aynı zamanda, astronotlar yetiştirilecek, uzay laboratuvarlarıyla uzayın bilinmeyenleri araştırılacaktı.

    Gene 2011 senesinde, Türk Hava Kurumu başkanımız “2014'ten itibaren yerli üretim uçaklarımızı semalarımızda göreceğiz, sloganımız var, gelin hep beraber uzayda yeni Türkiye kuralım, arkamızda hükümetimiz var, hayaldi gerçek oldu, en geç 2023'e kadar uzay mekiği yapacağız, ülkemizden uçacağız, gideceğiz, döneceğiz, 2023'ten önce test uçuşlarına başlayacağız” dedi.

    2012 senesinde asrın liderimiz pilot montu giydi, burundan pırpırlı yerli malı eğitim uçağı Hürkuş'un kokpitine oturdu, başparmağıyla tamam işareti yaptı, “hamdettim, şükrettim, bugünleri de gördük” dedi, fotoğraflar çekildi, canlı yayınlar yapıldı, tören bitti, uçağı ittire ittire hangara götürdüler. Çünkü uçaktı ama, kaportası uçaktı, uçmuyordu.

    2013 senesinde ulaştırma bakanımız binali bey, uzayda elektrik üreteceğimizi açıkladı, “2023 hedefimiz uçak yapımı ve uçurtulmasıdır, 2018'de kendi imalatımız olan uyduyu yörüngesine göndereceğiz, 2035'e kadar uzaya güneş panelleri yerleştireceğiz, bunlarla elektrik üretip, enerjiyi radyo frekans dalgalarıyla yeryüzüne ulaştıracağız” dedi.

    2015'e geldik, stratejik başbakanımız ahmet kiziroğlu “sabrımızı test etmesinler, milli uzay ajansı kuruyoruz, sadece semalarımızda değil, artık uzayda da herkesle rekabet edeceğiz” dedi.

    2016'ya geldik, stratejik başbakanımız ahmet kiziroğlu “sabrımızı test etmesinler, uzaydaki milli gücümüze herkes şahit olacak, en geç üç aya kadar milli uzay ajansı kuruyoruz” dedi.



    Yukarıda yazılanları dikkate alırsak 1 günde de alabiliriz




    Kaynak: http://www.sozcu.com.tr/2017/yazarlar/yilmaz-ozdil/bence-abdye-uzay-gemimizle-gidelim-1750305/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istavrit59 -- 3 Ağustos 2017; 8:25:10 >




  • Euro 4.20 olmuş bunlar hayal aleminde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabah Fethe çıkarız ama geri geldiğimizde Türkiye yerinde olmayabilir .
  • Yalakalikla akil ustu zeka

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halbu ki ben sabah evden çıktığımda daha köprüden geçemiyorum. Sabah çıkmayalım oğlum çok trafik oluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.