Şimdi Ara

saba MI 215 amfi ye mp3 player veya cep telefonu nasıl bağlarım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evevt beyler sroum basit aslında amfi vintage bir amfi 1980 yapımı esasında dec bir sistemim var ve hepsi saba pikap, kaset player ve radyom var amfinin yanında. Şimdi ben flac dinlemek istiyorum ve bunu içinde dijital girişi anologa çevirip oradan amfiye vermem gerekiyor tahminen bunun için bir aparat almam gerekiyor diye tahmin ediyorum. Bu konuda tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum yapan veya nasıl yapıldğını bllen arkadaşlar yardımlarınızı esirgemeiyn benden :) Şimdiden teşekkürler.

saba MI 215 amfi ye mp3 player veya cep telefonu nasıl bağlarım... saba MI 215 amfi ye mp3 player veya cep telefonu nasıl bağlarım...

• grafiker kullanıcısına yanıt
    Amfinin arkasında aux girişi varsa (genelde kırmızı ve beyaz rca girişi şeklinde olur) linkteki kablo ile telefon yada mp3 oynatıcının kulaklık çıkışından sesi amfiye aktarabilirsiniz.
    http://www.vatanbilgisayar.com/slx-857-35mm-erkek-den-2-rca-erkek-ses-kablo-15m.html

Yada Bluetooth adaptör alıp telefonunuz yada laptop'unuzdan kablosuz olarak aktarım da yapabilirsiniz.
    http://www.sanalmarketim.com/logitech-980000912-bluetooth-audio-adapter/p_55947/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Roksan Kandy 2 Stereo Amfi, Project Debut Carbon Esprit SB Pikap, Ortofon M2 Red iğne, Pi 3, SMSL M8 dac, Black Rhodium Jive hoparlor kablosu,
    Projeksiyon: Benq W2700
    PC: Aerocool DS Cube, High Power Astro Lite750w 80Plus Gold, Ryzen 5 3600, Asrock B450m Pro4, 16gb ram, Asus Dual-RX 580, SanDisk Extreme Pro 1TB M.2 NVMe SSD

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.