Şimdi Ara

Saatte 1 milyar XP + 6M gold

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gold sorunu yaşayanlar için birebir yer kesinlikle burası, belki alternatifleri vardır fakat bazılarının ilgisini çekecektir diye düşüyorum.

1- 4 sağlam biri melee, diğerleri range veya sağlam melee olacak şekilde grup kuruyoruz.
    2- Oyunu T6 - Adventure mod'da açıyoruz ve Act IV - Bounty - Hell Rift görevi gelene kadar resetliyoruz (Bunu 4 kişi ayrı ayrı yapabilir ve HEll Rift görevi gelene katılabilirler).
    3- Hell Rift'in 2. katına tank gearlı kişi hemen ulaşıyor (mesafe oldukça kısa) ve diğer herkes 2. katta olduğunu görünce ona ışınlanıyor.
    Not: Hell Rift 2. katında elite yok, 3-4 tane kasa ve yaklaşık %50 ihtimalli Cursed Chest var.
    4- Temizliyoruz ve 60M+ XP + 415k gold geliyor. (pool vs varsa 80M+ geliyor).
    5- 2'ye git :)

Grubunuz iyiyse toplam olarak yaklaşık 3-4 dk arası sürüyor. Ben dün bir saatte 6-7M gold yaptım ki bu aralar oldukça gold sorunum başladı. Benim gibi gold sorunu yaşayanlara birebir. Yanında gelecek leg'ler ve makul orandaki XP'de cabası :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oray -- 7 Nisan 2014; 2:21:31 >

• Bizde bütün haftasonu burayı farmladık, 2 tank 1 dps ile. Yaklaşık 5 dakka sürüyor dediğin gibi. Yabancı forumlarda çok dillendi umarım kısa süre sonra oraya garanti 1 elite koyup işi bozmazlar :-)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu tek başına daha düşük Torment de yapmakda etkili olur muki?
  • Bunu HC'da bakmak lazım. T6 değil tabi T2 bile iş görebilir HC için. Gold HC'da daha değerli.
  • Her ne kadar T6 da tanklamayı gözüm almasada yine de denemek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B936BAF39 -- 7 Nisan 2014; 10:05:31 >
  • not edildi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 ayda kac level
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.