Şimdi Ara

SAATLER (492. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29.531
Cevap
104
Favori
3.880.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 490491492493494
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bencede BEM-501 ötekilerden daha hoş duruyor.
  • replica constantine çok hoşmuş :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sayrin

    http://www.sahibinden.com/nurselh_den_cartier_grand_complication_neww_model-99WQQaXQQ14670114WQQpXQQdisplayitem

    Bu saat hakkında yorumlarınız nelerdir arkadaşlar özellikle ytuna ve diğer konuya vakıf arkadaşların yorumları önemli.Tarzı ve stili yada güzelliği ile ilgilisorum yok. Sizce kalite de herhangi bir problem olurmu. Özellikle saat mekanizması ve işleyiş , saat üstünede aşınma renk kaybetme ve kayış problemleri yaşamırmı. 210 tl fiyat uygun gozukuyo.Satıcı hakkında bilginiz varsa olumsuz herhangi bir durum için uyarmanızı da dilerim.Beklentim 1. sınıf replika değil tabi. Ama gene bu fiyatlara aldığım IWC marka replika saatim 4 yıldır fala tertemiz dumakda.Bu da o kadar dayanırmı?Şimdiden yardımlar için teşekkürler.

    Mekanizması %100 hakiki ucuz çin mekanizma.İleride sorun çıkartacağına bahse girerim. Geçen sayfada da yazmıştım komplike makinelerden uzak durmak lazım, özellikle de ucuz olanlarından. Sorunsuz çalışsa bile günde 20-30 saniye ileri gider ayda 10-15 dakika sapma demektir. ayrıca ucuz saatlerdeki kaplamalar hemen renk atmaya müsaittir. Ama uzun yıllar sorun çıkarmayan kaplamalar de olabiliyor. Kayışın sorun çıkartacağını zannetmiyorum, hatta en güzel kısmının kayışı olduğunu söyleyebilirim.
    Satıcıya gelince; İlanlarına bakın, hakiki Valjoux üstüne geçen sayfalarda yazmıştım. Ne demek istediğimi anlarsınız. Ayrıca bunca senedir saat alırım sadece bir satıcıda kandırıldım, saati gönderin paranızı iade edelim dendi. Gönderdim ama param iade edilmedi. Bilmem anlatabiliyormuyum ?








  • Tissot T34.7.481.61 - Pr 50

     SAATLER


    Ürün Özellikleri
    Titanyum Kasa
    Titanyum Kordon
    Safir Cam
    Multifonksyonel
    Takvim
    3ATM Su Geçirmezlik
    İsviçre menşeli

    Bu saati yerli saat sitesinde 427 - TL 'ye buldum. Ancakhttp://www.24diamonds.com sitesinde ise 204 $ (Yaklaşık 300 TL) gibi bir fiyatı var. Bu durumda hangisinden satın almak daha doğru olur. 24diamonds.com sitesi hakkında ne söyleyebilirsiniz , daha önce bu siteden alışveriş yapan var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sherlockholmes_1980 -- 19 Eylül 2009; 15:16:21 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mustafakksl

    merhaba arkadaşlar 1 aydır saat bakıyorum ve hala karar veremedim hangisini alayım diye kafamda bikaç model var resimlerini koyuyorum alta hem spor hem klasik görünümlü olsun ve kolumda kaba durmasın istiyorum şık bişe olsun istiyorum arkadaşlar sizinde görüşünüzü alayım dedim. teşekkürler. benim tercihim aslında BEM-501 den yana

    Casio Edifice EF-517L-1A 190 TL

     SAATLER

     SAATLER


    Casio Edifice EF-509L-1AVDF 190 TL

     SAATLER

     SAATLER

     SAATLER



    Casio Beside BEM-501L-7A 190 TL

     SAATLER

     SAATLER

     SAATLER

     SAATLER

     SAATLER




    3. olan derim çok şık bir saat link var mı peki ?




  • markafoni.com da nautica saatler satışta fiyatlar 130tan 780e kadar. davetiye için e-mail ile pm atabilirsiniz veyahttp://www.markafoni.com/user/registration/register/code/ da beni referans gösterebilirsiniz: qscvqscv@hotmail.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi May Day -- 19 Eylül 2009; 17:27:30 >


  • 3. olan derim çok şık bir saat link var mı peki ?




    nasıl yani link anlamadım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: elya13

    Merhabalar,
    bu sati almayı düşünüyorum. yorumlarınız alabılırmıyım?
    Teng abi,
    sende yorum yaparsamn çok sevinirim.

    http://www.kuvarsitwatch.com/tr/online-magaza/page,shop.product_details/flypage,shop.flypage/product_id,422/category_id,11/manufacturer_id,0/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=27&page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=422&category_id=11&manufacturer_id=0&vmcchk=1

    Bu saatin daha pahalı olan bir üst versiyonunu görmüştüm. Ağzım açık kalmıştı, Rolex le aram iyi olmadığı için almamıştım.
    bu da gayet düzgün görünüyor. Zaten beğenmezsen geri yollayabilirsin sanırım.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: teng

    quote:

    Orijinalden alıntı: pompafl

    herkese merhaba.bu forumu raslantı eseri buldum ve tamda aradığım şeydi.ben italyadan yazıyorum ve saatleri çok seviyorum. haftaya replica bir breitling almak için napoliye gidecektim ve replicaları araştırıyordum.şans eseri bu foruma rastladım. aklımda breitling varken buradaki paylaşımlar sayesinde aklımda yeni modeller oluştu. bilgisi olan arkadaşlardan bir ricam olacak. napoliden replica saat alırken nelere dikkat etmem gerektiğini yazabilirmisiniz lütfen. biraz bilgim ve merakım vardı ama buradaki uzman arkadaşların yazılarını okuyunca hiçbirşey bilmediğimi fark ettim. lütfen uzman ve bilgili arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim ve eğer derseniz ki isviçreden al o zaman da adres verirseniz çok sevinirim. herkese şimdiden çok teşekkür ediyorum ve saat severler için böyle bir ortam hazırlayanlara da..

    Replika saatlerin hepsi uzakdoğu üretimidir, ve İtalyan replika, Belçika replika gibi terimler aslında pazarlama taktiğidir.İşiniz zor çünkü dünyada replika alınacak en zor yer herhalde Napoli olsa gerek.
    Ben sizin yerinizde olsam garantili bir siteden alırdım ama gene de Napoli'den almazdım
    (neye dikkat edeceğimi bilmiyorsam). Bilindik bir siteden almak daha garantili ve kaliteye giden direkt çözümdür.
    Dikkat edilmesi gereken konular ise şunlardır.
    * Kadran kalitesi: Bunun için almak istediğiniz saatin orijinalinin nasıl olduğunu iyi bilmelisiniz.
    *Cam kalitesi: En önemli konulardan biri budur.Çünkü kalitesiz bir replika camının mercek gibi yansıması yüzünden 10 metre öteden kendini belli eder. Kadranları orijinaline çok yakın yapabiliyorlar ama özellikle antirefle ve kaliteli cam, pahalı olduğu için sadece kaliteli replikalarda kullanılıyor.Camı ışığa doğru tutun mercek gibi parlayan ve çift parlama veren saatlerden uzak durun.
    * Mekanizma kalitesi: Bunu anlamak tecrübe isteyen bir konu ama pratik olarak şöyle söyleyebiliriz. Orijinal olduğunu bildiğiniz bir saatin tiktaklarını dinleyin, hatırladığınız saat tiktaklarından daha hızlı olduğunu göreceksiniz çünkü artık iyi mekanizmalar saatte 28800 vuruş yapıyor. Bu sesi hafızanızda tutabilirseniz mekanizmayı açmadan fikir sahibi olabilirsiniz. ama makineyi açtırma imkanınız varsa nette Frei Otto'ya bakıp Eta 2824-2 veya 2836-2 nin nasıl olduğunu ezberlemeye çalışın. Çünkü kaliteli replikalarda bu ikisi kullanılır. bunlarında sarı renk olanını değil naturel beyaz olanını seçmeye çalışın. Modellerde mümkün olduğunca flat mekanizmalı düz sade modelleri tercih etmeye çalışın. Çünkü daha ucuz oldukları için 2824- gibi orijinal mekanizmalar bu modellerde kullanılabiliyor. Ve taklit Valjoux'lar gibi sorun çıkartmıyor.
    Kronolu saatlerden uzak durun genelde size orijinal Valjoux 7750 mekanizma derler ,yalandır çünkü Valjoux 7750 nin sadece mekanizması bile 500 dolar civarındadır, ben şimdiye kadar 2 kere orijinal Valjoux mekanizmalı replika gördüm onlarda 1000 dolar üstü fiyatlı idi. Ama beğenilecek , alınacak replika modellerin orijinalleri hep Valjoux bazlı olduğu için modeli sevdiyeseniz replika Valjoux ların en azından 28800 vuruşlu olmasına dikkat edin.
    * Kayış ya da kordon önemlidir, ama metal kordonlarda zaten orijinaline çok yaklaşıyorlar. ama deri kordon saati çok ortaya çıkartır, ama bunu dışardan da temin etmeniz mümkün olduğu için telafi edilebilir. Kolay gelsin.

    teng kardeşim bu süper bilgiler için çok teşekkür ediyorum.ben napolide replica üretimi yapıldığını düşünüyordum sen uyarana kadar. demekki hepsi uzakdoğu.ben acemi bir bir meraklıyım.napoliye gezmek için gidecektim gitmişkende saat almak istiyordum.artık hislerime güveneceğim. kaliteli malzemenin kendini belli edeceğini düşünüyorum.ancak mekanizma konusunda uzman rolü yapıp kaderimize razı olucaz. teşekkürler.




  • Forum üyesi arkadaşların bayramını kutlar, esenlikler dilerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teng -- 20 Eylül 2009; 12:28:20 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: teng

    Forum üyesi arkadaşların bayramını kutlar, esenlikler dilerim.


    Eyvallah dostum. Teşekkür ederim.

    Bayramın mubarek olsun.
  • Herkesin bayramı mübarek olsun , allah nice bayramlara sağlıkla geçirmek dileklerimle.

    ufak bir sorum da var

    www.jomashop.com veyawww.24diamonds.com gibi yabancı sitelerden saat almamız durumunda

    1-Nakliye ücreti ne kadar olur. Sitelerinde 1-4 arasında gemiye verilir yazıyor ancak ücreti belirtilmemiş.
    2-Yabancı sitelerden alınan saatler için garanti durumları nedir? Yurtiçinde garanti kapsamında değişim ve bakım hizmeti geçerli olur mu?




  • EMPORİO ARMANİ AR4608 marka ve modeldeki saat hakkında acil yorum istemekteyim.Bu saatin çakması varmıdır yokmudur.Hepsiburada fiyatıyla gittigidiyordaki ve ebay daki fiyatlar arasında uçurum var.Acil yardım....Saati ebay veya GG den almayı düşünüyorum...Saygılarımla.

    http://cgi.ebay.com/Emporio-Armani-AR4608-Mens-Bracelet-Watch_W0QQitemZ110430667222QQcmdZViewItemQQptZWristwatches?hash=item19b62e41d6&_trksid=p3286.c0.m14

    http://urun.gittigidiyor.com/EMPORIO-ARMANI-MECCANICO-AR4608-ORJINAL-ERKEK-SAAT_W0QQidZZ15954112

    http://www.hepsiburada.com/emporio-armani-ar4608-erkek-kol-saati/productDetails.aspx?categoryid=316270&productid=saar4608




  • quote:

    Orijinalden alıntı: sherlockholmes_1980

    Herkesin bayramı mübarek olsun , allah nice bayramlara sağlıkla geçirmek dileklerimle.

    ufak bir sorum da var

    www.jomashop.com veyawww.24diamonds.com gibi yabancı sitelerden saat almamız durumunda

    1-Nakliye ücreti ne kadar olur. Sitelerinde 1-4 arasında gemiye verilir yazıyor ancak ücreti belirtilmemiş.


    Aman abi gemi ile nakliyeyi kullanma sakın hem riskli hemde süre çook uzun sürebiliyor.




  • Orijinalden alıntı: mustafakksl





    3. olan derim çok şık bir saat link var mı peki ?




    nasıl yani link anlamadım


    Saatin özelliklerine ve fiyatına bakacağımız bir link yani
  • Merhaba . Sayfalar önce g-shock önerisi istemiştim . Baktım modellere ama beğenemedim . Hem dayanıklı uzun süre kullanabileceğim hem spor bir şey olucak hem de şık olucak . Fakat bütçe 200'e kadar. Ama daha uygun bir şey olursa iyi olur sürekli saat kaybediyorum o yüzden uzun zamandır saat almadım içim yanıyor valla.
  • insan değer vermediği şeyi kaybeder

    alın 10 liralık bi casio kafanız rahat olsun
  • Teng açıklaman için çok teşekkürler , senin yol göstermen sonucunda bu saati almaktan vazgeçtim ama iyi bir replikasını almaya karar verdim. Bulma şansımız nedir nerde bulabiliriz?
    quote:

    Orijinalden alıntı: teng


    quote:

    Orijinalden alıntı: sayrin

    http://www.sahibinden.com/nurselh_den_cartier_grand_complication_neww_model-99WQQaXQQ14670114WQQpXQQdisplayitem

    Bu saat hakkında yorumlarınız nelerdir arkadaşlar özellikle ytuna ve diğer konuya vakıf arkadaşların yorumları önemli.Tarzı ve stili yada güzelliği ile ilgilisorum yok. Sizce kalite de herhangi bir problem olurmu. Özellikle saat mekanizması ve işleyiş , saat üstünede aşınma renk kaybetme ve kayış problemleri yaşamırmı. 210 tl fiyat uygun gozukuyo.Satıcı hakkında bilginiz varsa olumsuz herhangi bir durum için uyarmanızı da dilerim.Beklentim 1. sınıf replika değil tabi. Ama gene bu fiyatlara aldığım IWC marka replika saatim 4 yıldır fala tertemiz dumakda.Bu da o kadar dayanırmı?Şimdiden yardımlar için teşekkürler.

    Mekanizması %100 hakiki ucuz çin mekanizma.İleride sorun çıkartacağına bahse girerim. Geçen sayfada da yazmıştım komplike makinelerden uzak durmak lazım, özellikle de ucuz olanlarından. Sorunsuz çalışsa bile günde 20-30 saniye ileri gider ayda 10-15 dakika sapma demektir. ayrıca ucuz saatlerdeki kaplamalar hemen renk atmaya müsaittir. Ama uzun yıllar sorun çıkarmayan kaplamalar de olabiliyor. Kayışın sorun çıkartacağını zannetmiyorum, hatta en güzel kısmının kayışı olduğunu söyleyebilirim.
    Satıcıya gelince; İlanlarına bakın, hakiki Valjoux üstüne geçen sayfalarda yazmıştım. Ne demek istediğimi anlarsınız. Ayrıca bunca senedir saat alırım sadece bir satıcıda kandırıldım, saati gönderin paranızı iade edelim dendi. Gönderdim ama param iade edilmedi. Bilmem anlatabiliyormuyum ?




  • arkadaşlar hamilton khaki model saatim için deri kordon alacağım buralarda yani tokatta yok alabileceğim güvenilir yerli yabancı internet sitesi bilen varmı teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 490491492493494
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.