Şimdi Ara

Saatin rengi attı eski rengine dönüştürmek istiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
7.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Gümüş rengi saatimin rengi pembeye yakın bir renk oldu. Bir yerde elimi yıkarken sabunun küçük bir parçası herhalde saatime gitti. O giden kısım eski rengine dönmüşken diğer kısımlar hala pembeye yakın bir renkte. O günden beri o sabunu arıyorum fakat bulamadım.

Saatimi eski rengine dönüştürmek için ürün, kimyasal, sabun vb. yada önerisi olan var mı?

İmza yok...
    Parmak bassak olur mu?

;
  • Kimyası değişmiş yapacak birşey yok. Zımpara gibi birşey kullanırsan işe yarar belki.

Orijinal mi?

Son olarak 15 dayz der uzaklaşırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

İmza yok...
    Parmak bassak olur mu?

;
  • at rengi neymiş diye bakmaya geldim, çok yanlış anlamışım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Korozif ortamla, korozyonla başlayalım! Herkesin bildiği en basit korozyon “pas”tır. Pas denilen şey, demiroksit için verilmiş isimdir. Bir korozyon ürünüdür, korozyon şeklidir. Yani korozyon malzemenin çeşitli yollarla bozunarak “kütle kaybetmesi” olayıdır. Ayrıca korozyon ürünlerinin rengi (artık pas demiyoruz!) sadece kahverengi olmaz! Bakır korozyonu yeşildir. Amerikalıların Özgürlük Anıtı da bakırdan yapılmıştır ve korozyon sonucunda şimdi rengine bürünmüştür. Küçük bir gerçek daha, paslanmaz çelik de paslanır!

Bu da benim emektar

Parasi neyse verelim de istedigimiz fizigi satin alalim be. -Tyrion Lannister

• gümüş takıları vs. patlatmak (yani kararmışken eski parlaklığını kavuşturmak) için muz kabuğu sürerler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.