Şimdi Ara

SAAB 9-5 alınır mı(sıfır)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
126
Cevap
1
Favori
17.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-saab-yeni-kasa-9-5-linear-1-600-cc-turbo-goksenler-52324981/detay

Disbritör sanırım gökşenler araba 1.6 ve fiyatı e sınıfı bir arabaya göre oldukça uygun ki sağlam pazarlık yapacaklarını düşünüyorum ammavelakin:

spyker bu arabanın yedek parçasını üretip(tüm gereken) türkiyeye gönderibilecek mi
    tampon gitti diyelim 1 ay tampon mu bekleyeceğim stokta olacak mı yoksa yurtdışından bile bulamayıp uyacak başka bir tampona mı bakacağım
    motor işi yine bir nebze iyi opelle ortak hatta servisleri yapılıyor opelde ama yürürde kasada iş yaş

yedek parçası olduğunu-1 sene içerisinde getirileceğini bilsem düşünmeden alırım ama bunlar beni çok tedirgin ediyor

Bu arada 90bin lira boru değil ama araç gerçekten hoş, manuel olmasa bu fiyat aralığında D segment araç bakanların düşünebileceği bir seçenek olabilir.
    Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu? Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı duyduğun ve inandığın bu otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Evinden çık, karşı cinsten biriyle tanış, gereksiz alışverişleri ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl, bir kavga başlat, yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın. Artık uyarıldın...
  • aracın yürüyen aksamı motoru hatta gördüğünüz gibi jantları bile opel insigniayla birebir gel gelelim yarın öbürgün tampon kırılır far kırılır içerisinde elektronik bir tuş bozulur vesaire olur bu parçaları nasıl temin edersiniz bilemem

ben de arada bakıyorum bu araca çok güzel bir tasarımı var hele ki doluları muazzam

Benimde bi 9-5 alasım var ama bakalım tabi 2003-2006 kasalar çok hoşuma gidiyor.
  • Çok emniyetli bir yerde saklayabilcekseniz alınır çünkü yedek parça anlamında sıkıntı (dış aksam), bakımı zaten opel servislerinde yaptırabilirsiniz,alınır tabi son sahibi olmazsın ama zor satılır, hiç bir arabanın olmadığı kadar sağlam bir araba almış olursun.Kokpiti zaten benim çok hoşuma gidiyor bunların bu arada

Orijinalden alıntı: jdmworks

Çok emniyetli bir yerde saklayabilcekseniz alınır çünkü yedek parça anlamında sıkıntı (dış aksam), bakımı zaten opel servislerinde yaptırabilirsiniz,alınır tabi son sahibi olmazsın ama zor satılır, hiç bir arabanın olmadığı kadar sağlam bir araba almış olursun.Kokpiti zaten benim çok hoşuma gidiyor bunların bu arada

düzeltme: 9-5 Giriş d ile e arasında kalmış bence
    1.3 multijet alınır mı ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • iç çektim...sevgilinin veremden ölmesi gibi birşey, şu şirketi alan olsa diye içleniyoruz ancaktüm dünyadaki operasyonu nasılsır? ne kadar patlayacaktır, yani işin görünmeyen yanı çok derindir...
    Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu? Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı duyduğun ve inandığın bu otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Evinden çık, karşı cinsten biriyle tanış, gereksiz alışverişleri ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl, bir kavga başlat, yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın. Artık uyarıldın...
  • Spyker firması da saabı bıraktı.
    Şuan çinli bir firmanın elinde ...

--------------
    Alınınr mı alınmaz mı kosuna gelirsek.
    Aracın bütün altyapısı Opel Insignia.
    Motor 1.6, 180hp turbo yani bildiğiniz motor.
    İlandaki araç 9-5 serisinin baz modeli.
    Gökşenler oto bu aracı dist. ve yedek parça sorumlusu.
    Bakım-onarım için başka adres yok.
    Ayrıca o araç; bu kasa çıktığı dönem geldi ve hâla satılmayı bekliyor.

Bunlar olumsuz yönler.
    Olumlu tarafı ise sizin keyfiniz - farklılığınız - ruhunuz - maddi olanaklarınız.

Kolay gelsin.

"Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!" K. Atatürk.

• İlan Tarihi: 19 Haziran 2011

Bakılma Sayısı: 59634

Konuya gelecek olursak Saab' da ki belirsizlik nedeniyle biraz temkinli yaklaşmak lazım. Bugün 90.000 TL' ye alıyorsan çok değil 1 ay sonra 80.000 TL' ye satamazsın. Saab'ın araçlarına kötü diyeni Allah çarpar. Ama gel gör ki iyi araç olması bile bazen satış için yeterli değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: infinite

iç çektim...sevgilinin veremden ölmesi gibi birşey, şu şirketi alan olsa diye içleniyoruz ancaktüm dünyadaki operasyonu nasılsır? ne kadar patlayacaktır, yani işin görünmeyen yanı çok derindir...

ya çok güldüm ama yanlış anlayıpta gülmüşüm veremden kısmını vermeden olarak okumuşum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tLqA -- 29 Ağustos 2012; 20:03:25 >

birde mesela yukarıda verilen sitede güncel parçalar yok

Orijinalden alıntı: anexsata

quote:

Orijinalden alıntı: infinite

iç çektim...sevgilinin veremden ölmesi gibi birşey, şu şirketi alan olsa diye içleniyoruz ancaktüm dünyadaki operasyonu nasılsır? ne kadar patlayacaktır, yani işin görünmeyen yanı çok derindir...

ya çok güldüm ama yanlış anlayıpta gülmüşüm veremden kısmını vermeden olarak okumuşum

• 16 Mercedes 4 Volvo 4 Volvo 1 Saab

Mercedes firmasının yöneticisi söylemiş.

Orijinalden alıntı: asdfg945671

16 Mercedes 4 Volvo 4 Volvo 1 Saab

Mercedes firmasının yöneticisi söylemiş.

niçin demiş bunu ? Anlamadım da hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 90 bine alırsın 1 sene sonra 50 bine satamazsın. 5 sene sonraya nolur bilinmez. Markayı abartmaya gerek yok saab işte. Öyle allanıp pullandığı kadar iyi olsaydı batmazdı zaten. Millet tipe bakıp kalite belirliyor.

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

90 bine alırsın 1 sene sonra 50 bine satamazsın. 5 sene sonraya nolur bilinmez. Markayı abartmaya gerek yok saab işte. Öyle allanıp pullandığı kadar iyi olsaydı batmazdı zaten. Millet tipe bakıp kalite belirliyor.

hocam gm opeli göçüren firma saab nedir ki

SAAB. Marka sevenler için bulunmaz fırsat.

Bu kadar parayı çok kolay kazansam ve "kaybedersem de benim için çok da önemli değil" desem ilk alacağım araçlardan olurdu.

Servis, yedek parça vb. hiç düşünmezdim.

İkinci eli demiyorum, çünkü; bana göre her malın bir alıcısı olacaktır.

Aynen 90.000'ne satılan benzinli ve servisi vs. olmayan araç markası gibi.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.