Şimdi Ara

S80 Hakkında Acil !!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selamlar,forumda çok araştırdım fakat tam bir sonuç bulamadım. 2007 model S80 2.4 D5 VIP almayı düşünüyoruz. Aracın artıları ve eksileri hakkında bilgi alabilrmiyim. Araca salı günü bakmaya gidicez konu biraz acil,şimdiden teşekkürler.

• GÜNCEL +
  • açıkçası aynı araçtan benimde alma niyetim var ancak kmler çok yüksek genelde korkuyorum oyüzden yoksa araba çok güzel araba kullananlar varsa bende cevap bekliyorum.
  • MertcanDonmez M kullanıcısına yanıt
    Aracı aldınmı bilmiyoruma aşırı derecede volvo ve saab ayn zamanda subaru hastasıyım o özellikte br S80 yakıt konusunda beklentinin üzerinde olabilir 10.5-11 litre gibi onun dışında alabileceğin en iyi araç
  • yedek parçaları pahalı mı değil mi? kronil sorunları var mı bu modelin, iyi araştır.. bu araç kütlece bayağı ağırdır, aynı ağırlığı cebine de yansıtacaktır
  • bu aracı kullanan-bilen varsa görüşlerini paylaşabilirmi acaba?
  • merhaba
    bende 2007 model s 80 d5 var çok memnunum ,kronik bir arızaları yoktur,yağını suyunu ihmal etmezsen uzun yıllar sorunsuz binilecek bir arabadır yakıt ortalamanın biraz üzerindedir ,takdir edersenizki 2400 cc bir motor var üzerinde
  • Park problemi yaşıyor musunuz? Özellikle şehir içi sıkışık trafikte ve dar yollarda sorun oluyor mu? Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok şehir içi trafiğine girmedim ancak sıkıntı olacak bir durum olacağını sanmıyorum işim ivedik organize sanayiinde ebatları büyük bir araç ama bir müddet sonra alışıyorsunuz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.