Şimdi Ara

S8 Ne kadar istemeliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2 yıldır sorunsuz kullandigim Samsung marka s8 modeli cihazım 2 gün önce düşürdüm ve arka cami kırıldı bu sorun değil servis 150tl fiyatla değiştiriyormuş.
    Onun dışında herhangi bir sorun olmayan kutu fatura bulunan ( kulaklık eksik alır almaz kaybetmiştim.) Cihazımı ne kadar fiyata satmalıyım?

Cihaz gold renk 64gb dahili hafızası bulunmaktadır.
    Cihaz kullanım süresi boyunca hiç servise gitmemiş ve sorun yaşanmamıştır yurtiçinden satın alinmiş tr cihazıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2000 tl veren varsa ver gitsin
  • Servis arka camı 150 tl değiştirdiğinden emin misiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Noobs Gona Wild

Servis arka camı 150 tl değiştirdiğinden emin misiniz
    Evet hocam yetkili servis arkadaşım zaten normalde ücreti 150tl imiş fakat 100tl gibi bir rakama değiştireceğim.
    Genel olarak tüm servislerde rakam 150tl imiş zaten internetten araştırdım bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sherlockedd

Evet hocam yetkili servis arkadaşım zaten normalde ücreti 150tl imiş fakat 100tl gibi bir rakama değiştireceğim.
    Genel olarak tüm servislerde rakam 150tl imiş zaten internetten araştırdım bende.

Alıntıları Göster
    Siz bi garantiyi arayın bence çünkü sadece arka camı değiştirmiyorlar diye biliyorum.ve fiyatıda 1050 tl gözükiyor cam değişiminin

• Noobs Gona Wild kullanıcısına yanıt
    Hocam banada dediğiniz fiyat biraz abartı gibi geldi, arka ve ön camlar zaten birbirinden bağımsız.
    Aynı zamanda arkada ki camın herhangi bir işlevi yok, fakat ön cam fiyatı dediğiniz gibi ilk yılında 1500tl civarında iken şuanda 1050tl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sherlockedd

Hocam banada dediğiniz fiyat biraz abartı gibi geldi, arka ve ön camlar zaten birbirinden bağımsız.
    Aynı zamanda arkada ki camın herhangi bir işlevi yok, fakat ön cam fiyatı dediğiniz gibi ilk yılında 1500tl civarında iken şuanda 1050tl.
    Hocam garantide sadece arka camı değişimi yapılıyor mu ona bakmak lazım.garanti dışı yerlerde 150 tl gibi bir fiyata yaptırırsınız.ama garantide ekran ön ve arka cam ve batarya her türlü birlikte değişiyor diye biliyorum ben.belkide yanılıyorum ama garantinin sadece arka camı drğiştiriceğini sanmıyorum.ön cam değişimindede arka cam değişiyor bağımsız sayılmaz aslında garantide hepsi değişiyor diye biliyorum ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noobs Gona Wild -- 2 Eylül 2019; 13:2:23 >
  • Noobs Gona Wild kullanıcısına yanıt
    Hocam ürünün garantisi yaklaşık 1 ay önce sona erdi zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sherlockedd -- 2 Eylül 2019; 13:9:17 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.