Şimdi Ara

S8 Almaya Değer Mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ünal


    quote:

    Orijinalden alıntı: StevenBayLouise

    valla hocam ben galaxy s6 dan iphone 7 plusa geçtim.İphoneyi kullanmadım.Androiddeki rahat kullanım iphone de yok.Çok bencil telefon.Geri tuşu yok mesela.Ben ona alışamadım.Sonracığıma androiddeki gibi, fotoğraflarda ayrı ayrı klasör oluşturmuyor ios da. Bu benim için büyük bi sorun.Andoridde ekran görüntüleri, wp den gelen, faceden indirilenler gibi ayrı ayrı klasör oluşturuyor.Ayrıca rehberden sadece tek tek kişi silebiliyorsun ios da o yüzden kullanamadım.Androidde 2 3 sene güncelleme alırsın ve alacağın son güncelleme seni uzun zaman götürür.Bence s8 al derim

    Geri tuşunun olmaması bir eksiklik değil her sayfanın üstünde veya altında geri gelebilecek bir yer var.



    Fotoğrafların klasör oluşturulamaması benim için hiç dert değil benim için. Karışık olduğunda daha çok kafam karışıyor herşey tek doatada dursun iatiyorum.



    Rehber den toplu kişi silmeyi hiç yapmadım şimdiye kadar.



    Apple'ın kötü taraflarını yazanlara böyle cevap verebiliyorum ama Android herhangi bir cigaz için bişey yazdığımda cevap alamıyorum.

    Bu yazdıklarım senin için sorun değilse al hocam o zaman iphone. Yoksa çok güzel telefon. Ben kullanamadigim için söyledim. Yoksa güzel telefon alabilirsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ünal


    quote:

    Orijinalden alıntı: ___Lawyer___

    Geçen sene Note 5 kullandım bu sene de 7 Plus kullanıyorum. Note 5'ten önce de hep iPhone kullandım. İki ekosistemide fazlasıyla seviyorum. Gerçekten iki ayrı tat bence. Android eskisi gibi değil artık akıcılığı iyi bir noktada yalnız şu andan itibaren yazdıklarımı dikkatli okuyun.



    En başta hayal ettiğiniz gibi olmayabilir. Bir hevesle Android'e geçip bugüne kadar alışık olduğunuz her şeyi geri bırakmak uzun vade de sizi üzebilir. Podcast, iMovie GarageBand gibi uygulamaları kullanıyorsanız bunların çok muaili olmadığını görünce iOS'a bir özlem duyabilirsiniz.



    Güncellmeye alışmışsınızdır hızlı gelmesine. Bir çuval para verdiğiniz Android telefonun hem sadece 2 yıl hem de çok uzun süreler geçtikten sonra gelmesi sizi özel hisettirmeyebilir.



    Daha bunun gibi çpk şey yazabilirim bunların hepsini düşünün. S8 ile ilgili görüşlerim ise bana göre oldukça eksik bir cihaz. Tasarımsal olarak bir harika ancak parmak izinin yeri bir saçmalıktan başka birşey değil. İris veyahut yüz tarama ise asla parmak izi konforunda sistemler değiller. Her seferinde telefonu kaldırıp bakmak ışık koşulluları ayarlamak kullanım konforunu olumsuz etkiler. Ayrıca Amoled'den Oled DCI P3'e hala geçmeyip gerçekçilikten uzak renk vermesi subjektif olarak benim için olumsuz başka bir tarafı. Ve bence en önemli eksikliklerden biri de çift kamera özelliğinin olmaması.



    O yüzden toplam pakkette s7 edge ile tasarımsal iyileştirmeler dışında neredeyse hiçbir farkı olmayan bir cihazdan bahsediyoruz. O yüzden Android fikriniz varsada Note 8'i kesinlikle görün derim.

    Aradığım cevap bu işte. İki telefonu da kullanıp sapla samanı karıştırmadan yorum yapılmasını istiyorum ben.



    Eyvallah hocam cevabını aradığım şeyler bunlardı biraz teknik bilgi biraz kullanıcı karşılaştırması.



    Note 8'de ne gibi farklılıklar olabilir? Patlamayalım yine

    Teşekkür ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu. Note 8'de çift kamera olacağı söyleniyor ve bu ses hızla yükseliyor. Samsung Note 7'de bir şansızlık yaşadı ve çoğu kişiyi markadan soğuttu bu durum ama bir daha yaşayacağını zannetmiyorum. İşlemci olarak s8 ile aynı işlemciyi kullanması büyük ihtimal ama dediğim gibi Note 8 ergonomik olarakda çift kamerasıyla da daha dolu bir cihaz olur kanaatindeyim. Eğer Android'e geçme fikriniz varsa o zaman geldiğinde değerlendirin ancak ekosistem değiştirmenin de sancılı olduğunuda unutmayın yazdıklarım koşulunda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 1 senedir S7 Edge kullanıyorum akıcılık ile ilgili en ufak bir sorun yaşamadım. Android 6 ile birlikte akıcılık sorunu ortadan kalktı arkadaşlar. Bu konuda ön yargılı olmayın. Diğer +-'leri kendiniz yorumlarsınız.
  • İphone a alışmışsın belli pek bişey yaptığın yok. Yaptıklarınıda sorunsuz şekilde yapıyosun. Ne diye macera arıyorsun kendine elindekini kullan işte. Android kullanacaksan biraz uğraşmayı seveceksin. Kendim note 4 kullanıyorum evde pc açmama hiç gerek kalmıyor slaytlarımı çıktılarımı bile burdan takip edebiliyorum özgürlüğün sonh yok androidde. Hiç sorun olmuyor mu herşey güllük gülistanlık mı? Hayır değil, ama her sorunun bir çözümü de var. Daha önce ip4 4s, ve 5 kullandım ios u iyiki terk etmişim. Şimdi bana biri ip7 verse değişelim ama satmıcan kullanıcan dese değişmem ios da yapamam Android candır. Sizde pek uğraşmayı sevmiyorsunuz anlaşılan ios da size göre sistem. Boşuna s8 almayın zaten 6 sonra satıcam demişsiniz 6 ayda en az 1000 lira değer kaybeder 2. ele satarken. Karar sizin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • note 8'i beklemekte fayda var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.