Şimdi Ara

S7 Edge & Huawei Mate 9 Pro Mi 6

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar uzun süredir LG G3 kullanıyorum anakartında sorunlar başladığı için telefonumu değiştireceğim. Öncelikle bu telefon bana şimdiye kadar pek bir sıkıntı çıkarmadı. Isınma konusu dışında memnundum telefonumdan. Yani 3 telefondan hangisini alırsam alayım memnun kalacağımı düşünüyorum

    Kağıt üzerinde diğer iki telefon donanım ve performans olarak S7 edge'den üstün görünüyor.. Ama benim takıldığım performans konusu değil 3ününde beklentilerimi karşılayacağını düşünüyorum.

    Ve aslında S7 edge'de karar kılmıştım özellikle mavi rengi çok hoşuma gitti. Ve yine yazılımsal olarak always on, edge paneli gibi özelliklerinde hoşuma gideceğini düşünüyorum. Kişiselleştirmeleri severim. Touchwiz'inde artık kolay kolay şişip kasma yapacağını da düşünmüyourm. Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum?

    Mi 6'yı da daha küçük bir ekrana pek geçmek istemediğimden eledim gibi daha çok diğer iki telefon arasında kaldım..

    Sorularıma gelince

    1)Mate 9 pro ülkemizde paralel ithalat olarak bulunuyor yine mi 6 da öyle bunlarda garanti konusuna takığım biraz soru işaretleri var.Atıyorum ekranda küçük bi sorun olsa değiştirmeyecekler ücret talep edecekler.

    2)Asıl takıldığım diğer nokta ise çok araştırdım ama kafamda hala oturmadı kamera performansı konusu.. Bu cihazlardan herhangi birini kullananlar ve bilgisi olan arkadaşlar özellikle ithalatçı garanti ve kamera konusunda düşüncelerini aktarırsa sevinirim.. ve yine diğer 2 modelde çift kamera olması S7 edge'e göre çok büyük bir artı mıdır?Artı ise bu artılar nelerdir?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omer_balkan -- 20 Eylül 2017; 1:56:50 >







  • iki telefonun da başlıkları var, isterseniz bir inceleyin. bir süre ikisini de takip ettim, hatta gidip elektronik marketlerde de inceledim. Mate 9 daha havalı duruyor, büyük ekran, arayüz vs Samsung'dan daha rahat, kullanıcı dostu. Ama kamera girince iş bozuluyor. S7 Edge kamerası daha iyi çekimler yapıyor. Özellikle düşük ışıklarda. Kavisli ekranlarda tek sevmediğim şey, ekranı dar gösteriyor gibi.
  • Anadolu A kullanıcısına yanıt
    Mate 9 değil de mate 9 pro fark yok aralarında zaten pek ekran dışında. Mate 9 biraz pahalı kaçıyor
    Dediğim gibi S7 edge'de karar kılmıştım ama Mate 9 un kamerasını baya baya öven incelemeler gördüm bu yüzden kararsız kaldım biraz
    Teşekkür ederim görüşleriniz için hocam :)
  • bence karşılaştırma videolarını izleyin youtube üzerinden. orda anlaşılıyor zaten. ayrıca ois daha iyi çalışıyor s7'de.
  • Samsung'ta eskiden daha fazla özellik vardı, touchwiz şişmesin diye birçok özelliğı bırakıp sadeleştirdiler, s4 ve s5 dönemleri çok iyiydi ama şişiyordu arayüz.
  • Anadolu A kullanıcısına yanıt
    Aynen video çekiminde S7 önde. Gündüz çekiminde hiçbirinin pişman edeceğini sanmıyorum zaten.. az ışıkta ise S7 de ki kirlilik daha az gibi
  • Clutch Fiber38 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam artık şişme falan olacağını zannetmiyorum ben de.. Ama kullanan arkadaşlar da deneyimlerini aktarırsalar çok sevinirim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: omer_balkan

    Aynen öyle hocam artık şişme falan olacağını zannetmiyorum ben de.. Ama kullanan arkadaşlar da deneyimlerini aktarırsalar çok sevinirim

    Bende s7 edge var ve Samsung'un sanal gerçeklik gözlüğünü de aldım, çok güzel deneyim sunuyor. Ekran süresi olarak cihazlar artık birbirine yakın, 4 saat alabilirseniz iyidir. Kamera ise zaten piyasanın en iyilerinden, sorun yaşamadan kullanırsınız, tasarımın güzelliği de cabası. Sormak istediğiniz varsa sorabilirsiniz.
  • Hocam S7 Edge ile de mi 4 saat ekran alınıyor. Ben 6 civarıdır diye düşünüyordum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Clutch Fiber38 kullanıcısına yanıt
    Ne kadar süreyle kullanıyosunuz sıkıntı yaşadığınız bir yönü var mı? Bu ekranda pembe çizgi sorunu var mı yeni serilerde bilginiz var mı?Teşekkür ederim şimdiden..
  • LG kullanıcısı olarak G6 neden düşünmüyorsunuz?
  • Heyye H kullanıcısına yanıt
    3 Buçuk yıl önce G2 ile başladım.. Kronik sorunu olan sarı çizgi problemi meydana geldi. İlkinde ekran değişimi oldu 2.sinde G3 ile değişim yaptılar. G3 den genel olarak memnundum ama tabiki yine kronik sorun olan kasalarında çatlaklar meydana geldi değişim olduğu ay garantisi bitmişti ve 1 buçuk sene böyle kullanmak zorunda kaldım.. Sosyal medyada gezerken bile ısınıyordu cihaz ve yine G3ün başka kronik sorunu olan anakartta sıkıntılar çıkıyor şimdi de o yüzden değiştiriyorum.


    Arkadaşım da G4 var o da kronik sorunların hepsini yaşadı. (Ghost screen, anakart, deri kapak soyulması)


    Bilindiği gibi G4'ün de kronik sorunları hem anakart hem ghostscreen ve yine G5'in kronik sorunu Ghostscreen.Her modeli sorunlu adamların. Ve kullanmış olduğum telefonlarda bunlar bana hep denk geldi. Bu sebepten LG'den oldukça soğudum G6'ya da güvenemiyorum..

    Şans işi teknoloji yukarıda söylediğim modellerde de sorunlar yaşayacağım belki ama LG de hem cihaz deneyimim hem de LG Türkiye servis deneyimlerim oldukça kötü artık kolay kolay LG'ye bakabileceğimi sanmıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omer_balkan -- 21 Eylül 2017; 14:0:13 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: omer_balkan

    Ne kadar süreyle kullanıyosunuz sıkıntı yaşadığınız bir yönü var mı? Bu ekranda pembe çizgi sorunu var mı yeni serilerde bilginiz var mı?Teşekkür ederim şimdiden..

    Yaklaşık 4 ay falan olmuştur ve bir sorun yaşamadım, pembe çizgi sorununu ilk defa sizden duyuyorum. Yeni serilerde sorun var mı bilmiyorum ama araştırın bence. Bu arada geç cevap için kusura bakmayın.
  • Clutch Fiber38 kullanıcısına yanıt
    Estağfurullah teşekkür ederim tekrar hocam
  • Hocam paralel ithalattan çekiniyorsun ama Samsung Türkiye paralel ithalat tan bi farki yok s7 edge dediği cihaz narın. Cihaz ik dusmede kırılır çünkü cam ve sana sukadarini soyliycem ezikten cizkten garanti dışı bırakıyor bende var pişman oldum 1070 TL ekran ücreti istedi ler garantili telefondan matematik 9 pro herşeyiyle efsane bence ithalatçı olmasını sıkıntı yapma

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • W.Klitschko kullanıcısına yanıt
    Hocam bilemiyorum ufak tefek sıkıntılar için de korkuyorum ithalatçı garantiye aslında. Babamda meizu var sim kart okuyucusu bozuldu perişan ettiler telefonu serviste.. Hala sağlıklı çalışmıyor. O kadar para verip bu küçük sorunlarda bile rezillik çekiyoruz

    mate 9 pro'ya şimdi bi daha baktım da hepsiburada'da stoklarda görünmüyor zaten
  • omer_balkan O kullanıcısına yanıt
    Sanmaki Samsung Türkiye iyi onlarda rezil ezikten cizikten garanti dışı bırakıyor matematik 9 pro sadece n11 de kalmış Hepsiburada da ne kadardı fiyatı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • omer_balkan O kullanıcısına yanıt
    Tr deki servislerin çoğu çakallık peşinde, adam sony htc alıp servislerde mağdur oluyorken paralelde daha iyisini olacağını sanmıyorum. Samsung tr deki en çok satan telefon markalarından o yüzden servislere karşı yaptırımı daha güçlüdür. Garanti konusunda kafam rahat olsun dersen apple alıp geçeceksin. Cihazda sorun varsa tamiri zor veya uzun sürecekse sana yenilenmiş cihaz alma hakkı veriyorlar tabi PARASIYLA. Sıfır diye tabir edilen yenilenmiş telefonu yarı fiyatına veriyorlardı galiba. Diğer markaların servislerinden değişim veya para iadesi gibi kararları tüketici hakem heyetine başvurmadan zor kazanıyorsun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 30 Eylül 2017; 17:12:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet onları da okudum biliyorum maalesef öyleymiş.Herhangi bir sorun yaşandığında hepsi uğraştırıcak sanırım. Apple kadar iyi değil hiçbiri..

    Hepsiburada'da 2600 civarıydı galiba hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.