Şimdi Ara

S7 Edge ekran koruyucu sıkıntıları/gerekli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • yarın öbür gün kadıköye gidip kılıf ve ekran koruyucu taktırmayı düşünüyorum ama yabancı sitelerde reviewlerde hep olumsuz yorumlar gördüm kenarlar kalkıyor ekran koruyucu takarsan kılıf takamıyorsun vs. diye tecrübesi olan aktarırsa sevinirim gittiğimde ekran koruyucu da taktırayım mı yoksa boşuna para mı harcamış olurum dersiniz?1 hafta sonra çıkarıp atmam gerekecekse ekran koruyucu jelatini bir de ona para harcamak istemiyorum açıkçası.



  • hocam her ekran koruyucu uymuyor öncelikle. 40 liraya aldığım jelatin yanlardan kalkmıştı ama 70 liraya taktırdığımı sorunsuz kullandım. ama bence gerek yok. ilk başlarda arka kapak ve jelatinle kullanıyordum, daha sonra gereksiz olduğunu düşündüğümden kapağı çıkardım. 2 ay sonra telefonun arkasını incelediğimde en ufak çizik yoktu. bunu görünce öndeki jelatini de çıkardım. jelatin çiziliyor ve parmak izi yapıyor çünkü. şuan ekranda bir tane küçük çizik var ama dikkatli bakmayınca fark edilmiyor bile.
  • Edge ekranlar için 10-20TL'lik uyduruk filmler kullanılmaz.

    Buff tarzı 70-80TL'lik orijinal kesim ürünler ve spigen tarzı kılıflar ile kullanılırsa sorun yaşanmaz.
  • s7 edge'yi bilmem ama s7 çizik ve darbelerre dayanıklı diye biliyorym,su da geçirmiyor. Koruyucu ihtiyacı yok. İlla koruyucu gerekliyse de 1 dolarlık silikon kılıftan şaşmayın derim.bakınız aliexpress. Silikon dışı tüm ucuz ve pahalı kılıfların kendisi kırılıyor. En sağlam korum silikon kılıf. Cam koruma ise kesinlikle gereksiz. Kırılan tüm camların koruması varken kırıldığına çok şahit olmuşsunuzdur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.