Şimdi Ara

S5 mi Z1 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Burda uzun hikaye yazmamayi düşünüyorum ancak sonuç olarak S5 alabilirim. Şu an Z1 var size tek sorum Z1 yerine S5 alınır mi? (Rom Root yapabilirim)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardesim bosver alma z1 dışlanıcak telefon değildir.Değerini bil ben 6300 kullanıcısıyım.
    Ama paran varsa ve almak istiyorsan alıcaksın yoksa içinde kalır ama ben olsam s5 için z1 imi dışlamazdım.
    Ayrıca para sıkıntı değilse z1 i bana yollarmısın_?Tabi s5 alıcaksan .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeartOfBonnie -- 18 Temmuz 2014; 17:37:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: satıcı12

Kardesim bosver alma z1 dışlanıcak telefon değildir.Değerini bil ben 6300 kullanıcısıyım.
    Ama paran varsa ve almak istiyorsan alıcaksın yoksa içinde kalır ama ben olsam s5 için z1 imi dışlamazdım.
    Ayrıca para sıkıntı değilse z1 i bana yollarmısın_?Tabi s5 alıcaksan .

Kimse kimseye bedava bir şey vermez.

Z1i satıp S5 alabilirim 1600 tl civarında

• ferrari091 kullanıcısına yanıt
    Keyfine göre al ama ben olsam almam.Nedensiz
    Arkadaşa bu kadar sert bi cevap vermene gerek yoktu bence ve alma derim boş yere sonuçda arasındaki farkı sadece geliştiriciler hisseder bence uğraşma hiç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdem5555

Arkadaşa bu kadar sert bi cevap vermene gerek yoktu bence ve alma derim boş yere sonuçda arasındaki farkı sadece geliştiriciler hisseder bence uğraşma hiç

Kim kime bedava telefon veriyor merak ediyorum. Ona kızdım bir sürü telefon geçti elimden hiç biride hediye değildi. Boş beleslige gerek yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Sakasina soylemis galiba, bu kadar buyutmeye gerek yok. Sakin olalim. Konuya gelirsek bana kalirsa da Z1' i verip S5 almak gereksiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ferrari091

quote:

Orijinalden alıntı: Erdem5555

Kim kime bedava telefon veriyor merak ediyorum. Ona kızdım bir sürü telefon geçti elimden hiç biride hediye değildi. Boş beleslige gerek yok

Gerek ekran gerek kamerası ile S5 tercih edilebilir ki Z1 oldukça hantal bir kasaya sahip Allah'tan bunu Z2 ile kapattılar.
    z2 al hepsiyle karşılaştır hız yönünden hiçbiri geçemez s5 5 kuruş etmez şarj yetişmeyen bi tel samsung
  • Aklin varsa samsunga bulasma derim. Gercekten kalitesiz cok kotu bi telefon.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.