Bildirim
S5 mi Z1 mi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kardesim bosver alma z1 dışlanıcak telefon değildir.Değerini bil ben 6300 kullanıcısıyım.
Ama paran varsa ve almak istiyorsan alıcaksın yoksa içinde kalır ama ben olsam s5 için z1 imi dışlamazdım.
Ayrıca para sıkıntı değilse z1 i bana yollarmısın_?Tabi s5 alıcaksan .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeartOfBonnie -- 18 Temmuz 2014; 17:37:08 > -
quote:
Orijinalden alıntı: satıcı12
Kardesim bosver alma z1 dışlanıcak telefon değildir.Değerini bil ben 6300 kullanıcısıyım.
Ama paran varsa ve almak istiyorsan alıcaksın yoksa içinde kalır ama ben olsam s5 için z1 imi dışlamazdım.
Ayrıca para sıkıntı değilse z1 i bana yollarmısın_?Tabi s5 alıcaksan .
Kimse kimseye bedava bir şey vermez.
Z1i satıp S5 alabilirim 1600 tl civarında
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Keyfine göre al ama ben olsam almam.Nedensiz -
Arkadaşa bu kadar sert bi cevap vermene gerek yoktu bence ve alma derim boş yere sonuçda arasındaki farkı sadece geliştiriciler hisseder bence uğraşma hiç -
quote:
Orijinalden alıntı: Erdem5555
Arkadaşa bu kadar sert bi cevap vermene gerek yoktu bence ve alma derim boş yere sonuçda arasındaki farkı sadece geliştiriciler hisseder bence uğraşma hiç
Kim kime bedava telefon veriyor merak ediyorum. Ona kızdım bir sürü telefon geçti elimden hiç biride hediye değildi. Boş beleslige gerek yok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sakasina soylemis galiba, bu kadar buyutmeye gerek yok. Sakin olalim. Konuya gelirsek bana kalirsa da Z1' i verip S5 almak gereksiz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ferrari091
quote:
Orijinalden alıntı: Erdem5555
Arkadaşa bu kadar sert bi cevap vermene gerek yoktu bence ve alma derim boş yere sonuçda arasındaki farkı sadece geliştiriciler hisseder bence uğraşma hiç
Kim kime bedava telefon veriyor merak ediyorum. Ona kızdım bir sürü telefon geçti elimden hiç biride hediye değildi. Boş beleslige gerek yok
Gerek ekran gerek kamerası ile S5 tercih edilebilir ki Z1 oldukça hantal bir kasaya sahip Allah'tan bunu Z2 ile kapattılar. -
z2 al hepsiyle karşılaştır hız yönünden hiçbiri geçemez s5 5 kuruş etmez şarj yetişmeyen bi tel samsung -
Aklin varsa samsunga bulasma derim. Gercekten kalitesiz cok kotu bi telefon.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X