Şimdi Ara

S40 || (2004-2012)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2004.5 2012 yılları arasında üretilen volvonun orta boy sedanı s40 üstün sürüş dinamikleri verimli motorları ve sofistike tasarımıyla d segmentine yeni bir renk getirdi, 9 farklı motor tipiyle üretildi 1.6 benzinli 100 hp 1.6dizel(109-115 hp) 1.6 turbo benzinli 180 hp, 1.8 benzinli 122 hp, 2.0 benzinli 140 hp, 2.0 dizel(136-177hp) 2.4 benzinli 170 hp 2.4 dizel 185 hp 2.5 turbo benzinli(230hp) üretilen s40
    5 ileri düz vites 5 ileri tork konvertörlü otomatik 6 ileri manuel olmak üzere getrag ve aisin imzalı şanzımanları kullanıldı önden ve 4çeker olmak üzere 2 farklı güç aktarım sistemi kullanıldı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • S40 || (2004-2012)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yepyeni bir tasarım
    Zarif, kompakt boyutlara sahip dışından, modern kabin ve gösterge paneline kadar S40'ın her santimetresi İskandinav tasarımının özünü oluşturuyor. Akıcı çizgiler, yenilikçi şekiller ve sade öğeler içeriyor.


    Koltuk konforu
    Şık kumaşlarla dolu
    Geniş ve çok konforlu olan S40 kabini, kullanılan şık kumaşlarla daha da vurgulanan mütevazı bir zarafet ortamı sunuyor. Daha da lüks bir görünüm için deri döşemeyi ya da dalgıç kıyafetlerinden ve sağlam doğa sporları kıyafetlerinden esinlenilerek tasarlanan sportif Dalarö tekstil/T-Tec gibi modern kumaş döşemeyi tercih edebilirsiniz.

    Sürücü ortamı
    Sezgisel Kumandalar ve sıra dışı konfor
    Dünyayı bu tasarımcı koltuğunun rahat konumundan görmeye çalışın. Ferahlık hissinin ve sezgisel kumandaların tadını çıkarın. RTI sisteminin size eve kadar kılavuzluk etmesine izin verin ve bu arada Volvo'nun Premium Sound müzik sistemi sevdiğiniz şarkıları çalsın.

    Dış tasarım
    Benzersiz İskandinav, şüphe götürmez şekilde Volvo
    Belirgin önünden, V-şeklindeki motor kapağı ile vurgulu omuzlarından geçerek, bıçak gibi kesilmiş kuyruğuna kadar, tartışmasız bir Volvo. Bütün bunlara kendinden emin ve kaslı görünümü de eklenince, kesinlikle unutulmaz bir otomobil.

    Anahtarsız Kullanım
    Anahtarınız cebinizde ya da çantanızda olduğu sürece anahtarsız kullanım sayesinde sadece kapı kolunu tutarak aracın kapılarını açabilirsiniz. Motoru çalıştırmak için gösterge panelindeki döndürülen düğmeyi çevirmeniz yeterli. Bütün kapıları kilitlemek için kapı kolundaki düğmeye basabilirsiniz. Kolay, değil mi? Kesinlikle, aynı zamanda da güvenli.

    Kabin İşçiliği.
    Uyum içerisindeki tasarım ve fonksiyonellik
    Volvo S40’ın kabin içi, tasarım ve fonksiyonelliğin eşit derecede önemli olduğu İskandinav tasarımını oldukça büyük oranda yansıtıyor. Meşe ağacından orta konsol ve kapı panelleri ile işçiliğe ne kadar önem verildiği vurgulanıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.